Am facut lipo pe 30.08.08
Raspunsuri - Pagina 5
gabriella1 spune:
inca n-am ,ca nu vrea Doamne,Doamne...deocamdata sunt in tratamente - de vreo jdemii de ani...oofff
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
KULTA spune:
Doamne-Doamne sigur vrea dar inca nu e decis cind sa iti trimita puii.
Iti doresc sa ai puiuti sanatosi:)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KULTA Doamne-Doamne sigur vrea dar inca nu e decis cind sa iti trimita puii. Iti doresc sa ai puiuti sanatosi:) Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005) Poze cu noi "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte" |
sarut -mana! ai tai sa creasca mari si sanatosi.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 da,da,ca nu ma supar.Oricum nu fac nici un tratament ptr ingrasare,mananc ori de cate ori imi este foame (si-mi este ),dorm cat am nevoie, fac miscare suficienta.Cica am arderile interne prea bune . Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Off Topic - Gabriela, mai trimite-mi mie niste arderi ca ale mele sunt lente, mult prea lente
Kulta, ne arati la sf diferenta ? Refacere rapida
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
IonescuOana spune:
Gabriela, iti dau si eu grasime cadou, ca pe soacra-mea, pe degeaba! La mine sta lipita parc-ar fi batuta in cuie!
Multe felicitari pt. curaj Kultei! Sa-ti creasca puiutii sanatosi si sa arati asa cum iti doresti!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui IonescuOana Gabriela, iti dau si eu grasime cadou, ca pe soacra-mea, pe degeaba! La mine sta lipita parc-ar fi batuta in cuie! Multe felicitari pt. curaj Kultei! Sa-ti creasca puiutii sanatosi si sa arati asa cum iti doresti! O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA! |
grasime primim, soacre ..pastrati-le sanatoase...io tocmai am scapat de a mea,pe veci... desi traieste, e ca si moarta...daca mai statea mult in preaj ma mea ii faceam cel mai un meniu:copanele de curcan cu arsenic. M-a ferit Dzeu de pacate si pe ea de mine
Gabriela
IonescuOana spune:
Mersi pt. reteta, Gabriella, poate vreodata o folosesc si eu
Daca stii pe cineva interesat, o trimit bonus
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
SuperMami_1 spune:
Kulta,
Refacere rapida si sa arati cum iti doresti! voi recurge si eu la lipo, la momentul potrivit, adica dupa cel de-al doilea copil.
eu am tot aceeasi inaltime ca si tine, cu 3 kg in plus, dar grasime de conformatie pe tot piciorul si de situatie pe abdomen
Albumele noastre