America (121)
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
marilu, da, asa e baietii isi arata putele. Si fi-miu cu pretenul lui si-au aratat-o si pretenul i-a zis lui Bogdan ca putza lui e urata. Dupa aia mi-am dat io seama de ce o fi asa urata a lui Bogdan, pt ca celalalt sunt sigura ca e circumcis, mai ales ca vad ca zice blackpanterro ca relgiosii crestini fac asta (eu credeam ca doar evreii). Ma-sa si ta-su baietelului sunt americani d'aia religiosi, crestini de ai lor, protestanti ce-or fi, sa fie la ei acolo.
Andrada spune:
Felicitari Lia!!!!
( o sa te urmaresc
fie aici http://report.nih.gov/award/State/state08.cfm fie :http://crisp.cit.nih.gov/crisp/crisp_query.generate_screen ca tot petrec timpul pe acolo ca sa ma umplu de nervi).
Si unde puneti voi banii ptr cupii in fonduri speciale sau la CEC?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Am imbulinat-o cu Andrada lol
Eu am deschis luna asta college fund din ala. Ideea a fost ca de acum incolo nu mai platesc childcare. Noi si la kindergarten am platit 300$/luna.
Andrada spune:
Stai linistita Lia, sint io si probabil unul in Minnesota pe care il intereseaza ce se intimpla cu granturile astea in final. In rest crisp e un cimitir de idei bune,
Ca sa-ti dau un exemplu, un cercetator a gasit o cura la boala fiului sefului unei organizatii d-astea de descoperit cure cu 2 ani inainte de a o gasi altul (platit de altii) si a deveni brusc publica. Culmea e ca primul era sponsorat chiar de organizatia respectiva. Deci tac-su copilului nici nu citea ce faceau cercetatorii aia.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
josefine spune:
Ce misto, bravo, Ruxij!
Sa curga cu granturile, sa se inverzeasca aia din departament de invidie. E multa munca la grant proposal, din cate am vazut la profii de pe aici.
ruxij spune:
Bai alora din dept efectiv le-au cazut fetzele. Da' efectiv!! A fost de milioane!! Au zis? Caaaat? "eight-hun-dred-thous-and and seven-ty-se-ven thou-sand? (n.a. in direct costs, cu indirect vine ca 1.2 mil)"?????????
N-au luat neam de neamul lor asa grant singuri (asa granturi se iau doar la dept de biologie, la noi n-a luat nimeni niciodata NIH grants)! Senior male faculty were humiliated by a woman junior faculty! From Romania!!!
Poate ma dau afara ![]()
Girl power!! :))
Andrada, al meu e un training grant, K25. N-o sa vindec chiar nici o boala. O sa studiez o proteina acolosha.
sinzi_ana spune:
Ruxij mama, te felicit si io acilea si ne bucuram pt reusita!!!!! Keep it up!!!!! (te mai citesc si io la copilasii de clasa 1...hihi...mai fur idei
)
Apropo de circumcizie, si mie mi se pare peste mana daca nu e un motiv serios medical sa operezi...nici decalotarea nu mi se pare mai breaza![]()
Noi incepem sa strangem bani pt colegiul lui David dupa 2012![]()
![]()
![]()
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Gabbriela spune:
felicitari ruxij... 
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
CamiM spune:
Felicitari Ruxij pentru grant!!

Cu asta esti mama,tata si bunicul lor..
- 
Ramona a sosit Wii? Cum e? Sau nu il desfaci pana marti?![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Ramona J spune:
Da, l-am ascuns!
Nici nu-si imagineaza copilul ce surpriza il asteapta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.