Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Of, cleo, chiar ca si pe mine m-ai tzinut cu sufletu' la gura, bine ca ai ajuns ok cu colet si cu copil si cu carutz........ Apropo de "carutze" abia astept sa il schimb, am lasat azi fata cu Laura si cu Simonix (ca nu puteam sa urc carutzul in magazin si mi-am "clatit" okii cu niste "carutze" kashto! Abia astept sa vine Iuby, ca am zis ca mergem impreuna, cred ca fac si un test drive cand l-oi cumpara pe urmatoru'

Laura, sa trimiti te rog pozele pe mailul comun sa le iau si eu

Alysh, tu nu pozti veni la intalneli saptamana asta???? Mi-ar place sa te cunosc si pe tine!!!! Si pe Vladutz, of course!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Cleo , nu stiu ce sa mai fac si cum sa fac si nu mai am energie sa fac nimic.
Azi o sa ma duc la biserica cred sa ma rog la Dumnezeu ca eu nu mai stiu ce sa fac si poate imi da el o putere ,o solutie.

Simt ca mor ...ca nu mai am multe zile ...ma tot inteapa inima in continuu ,ma doare ficatul , tremura carnea pe mine, imi vine sa vomit,ma doare capul ,ma simt lipsita de orice putere...imi vine sa plang.
Din pacate , pentru mine..oboseala m-a ajuns prea tare ca nu ma mai tin nici pe picoare..ma scol si imi vine sa vomit...nici nu stiu daca mai am putere sa ajung si la Biserica.

Nu mai am putere nici sa citesc, nici sa pun in aplicare nici un plan ...ma dau batuta ,cred...si Dumnezeu cu mila
Dar eu nu mai pot....imi vine sa mor si sa plang .....ma simt mult prea chinuita ....in mama ei de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Azi o sa ma duc la biserica cred sa ma rog la Dumnezeu ca eu nu mai stiu ce sa fac si poate imi da el o putere ,o solutie.

Simt ca mor ...ca nu mai am multe zile ...ma tot inteapa inima in continuu ,ma doare ficatul , tremura carnea pe mine, imi vine sa vomit,ma doare capul ,ma simt lipsita de orice putere...imi vine sa plang.
Din pacate , pentru mine..oboseala m-a ajuns prea tare ca nu ma mai tin nici pe picoare..ma scol si imi vine sa vomit...nici nu stiu daca mai am putere sa ajung si la Biserica.

Nu mai am putere nici sa citesc, nici sa pun in aplicare nici un plan ...ma dau batuta ,cred...si Dumnezeu cu mila
Dar eu nu mai pot....imi vine sa mor si sa plang .....ma simt mult prea chinuita ....in mama ei de viata.

Draguta, nu mai fii pesimista, e bine ca vrei sa te rogi la Dumnezeu, sunt sigura ca te va ajuta.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

[

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Draga de tine!!!FOrte bine faci ca mergi la biserica,ai sa vezi dupa ce ai sa iesi de acolo ca o sa te simti mai bine!!!Si sa stii ca noi suntem alaturi de tine!!Incearca sa fii mai barbata!!!!Stiu ca e usor sa dai sfaturi dar e spre binele tau!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

va invit AICIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Sa nu uit sa va spun, pisalogul de socramiu tot insista sa ma duca el pe mine si pe fata la Medicover ptr vaccinul de 4 luni. Lasa-ma dreku' in pace ca ma duc cu barbate-miu, ce cauti tu cu mine acolo sa creada alea ca m-am maritat cu un boshorog.

Nicole Ooof ce rau imi pare ca si tu ai probleme cu soacra! Multumesc mult de PM, esti o draguta. Nu am reusit ieri sa recuperez nr de tel al tipei aleia ca a crapat calculatorul.si a stat barbate-miu calare sa-l repare...poate o sunam azi. Multumesc inca odata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_eyes spune:

buna fetelor
sunt o mamica de fetita-10 saptamani, si bebe are colici f rai,se mai linisteste din plans doar tinuta in pozitie verticala.intrebarea: cum e corecta pozitia?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui violet_eyes

buna fetelor
sunt o mamica de fetita-10 saptamani, si bebe are colici f rai,se mai linisteste din plans doar tinuta in pozitie verticala.intrebarea: cum e corecta pozitia?
pupici

bine ai venit te asteptam la capitolul 18 esti sigura sigura ca sunt colici bebeii pot plange asa din mai multe cauze

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput