Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap asa da si snurul rosu am uitat de el pfoiii |
de benchi in frunte ai mai uitat, de ne taiat unghii si netuns nu stiu ce etcetcetc.
![](icon_smile_big.gif)
problema de pus pe burtica erra in primele 1-2 luni, cand nu putea intoarce capul singur, si mai regurgita. In maternitate tineau copiii numai pe op parte, (stanga, dreapta, niciodata cu fata in sus). Preventiv.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Am revenit si noi, ocupati rau, dosare pt cic, dr. de talus v., tin insa pasul cu voi.
Andree Miss ca s-a adus vorba pe aici… nici noi, nimic ioc, la cap. love. Ustura si doare ca naiba. De cate ori am incercat am renuntat. Cand ma gandesc ca-n sarcina de cate ori aveam chef, pana la final…
Iulia si noi cam tot asa : la 3 asta e la sigur, indiferent de ora de culcare, si la 5 sau 6. Nu stiu daca e bine, daca e rau sau cand s-o schimba, dar asta e !
Ina stii cum se zice « Ignorance is bliss » ca si Robert a avut bubite mici si aspre, am zis ca-s de caldura, nu l-am dat cu nimic, si acum nu are absolut nimic, pielea aia fin aca de bebelus [ :)]
Anisiap bine ai venit ! Sa fiti sanatoase si sa te bucuri de fetita cuminte ! Daca nu esti multumita fac un schimb cu Robert pt o zi[ :D] ….da’ nu vreaaauu…
Cleo rusinica, am uitat sa-ti zic CASA DE PIATRA ! Bai, consumati o data casatoria aia… cat vrei sa fii vergina ?
Vreau si eu baby expo, vin si eu cu marsupiul….
Fetele, stau cu bibi pe brate, eu scriu, el kk, sunt wc-ul lui, numai asa poate ;
Mai, ce puseu mai e la 12 sapt ? Ca de cand am ajuns plange rau tare seara, ma termina.
A, si vreau si eu intalnire cu fete, cu Simonix and co. Dar cum sa fac?
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
anisiap spune:
ALESSIA CLARA 17 IUNIE 2008 s a nascut la 38 de saptamani si 5 zile 2920 g si 49 cm ora 3 35 din fericire la spital ca daca mai stateam mult o nasteam in cada din baia mea
eu nu o culc pe burtica pt ca e periculos doar cand e treaza o asez pe perna speciala si fara la masaj si era vb pt muschii gatului sa se dezvolte nu?
Lorich spune:
Mai, acum ca ne-am intors nu mai termin cu masinile de spalat, oare cand o sa calc muntii care se aduna?
Gabitz pe la cat mai iesi la plimbarici?
Poze Robert
Reallaura spune:
Lorich, stai departe de Diham??? ne vedem acolo azi, la 11, in statie la 101/102. 335...te asteptam!!
Cleo chiar azi mi-a spus sis sa mergem la targ. Conteaza pe noi! ne vedem acolo! Care mai vine?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Lorich spune:
citat din mesajul lui Reallaura Lorich, stai departe de Diham??? ne vedem acolo azi, la 11, in statie la 101/102. 335...te asteptam!! Cleo chiar azi mi-a spus sis sa mergem la targ. Conteaza pe noi! ne vedem acolo! Care mai vine? Laurita, mami ![]() POZE MIRCEA ALBUMELE MELE BURTICA |
What is Diham??
Io stau in Baneasa.
![](icon_smile_sad.gif)
Poze Robert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
citat din mesajul lui cleo78 ylari, si io iti sustin ideea de a lua numai haine de toamna. Aaaa, fetele, vine targu baby expo www.babyexpo.ro/" target="_blank"> 18-21 sept!! Eu o sa mai iau lucruri de acolo; de la Kidex insa tin minte ca erau haine cacalau si mari reduceri!!! Bagam o intalneala???? Hai pliz pliz, vin cu marsupiul ![]() despre dormitu pe burta, fiica mea pe spate doarme frichinita, pe burta... tun. Asha ca o las. Acu m-am relaxat, ca isi intoarce singura capul pe stanga/dreapta, asha ca nu am niciun stres. laura, stai calma, botezul trece!!! si oamenii or sa se simta bine! la botez se vine cu bucurie si incantarea de sarbatorit un pitic mult iubit!! o ![]() ![]() mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
Pai claren ca bagam o intalneala... unde e expozitia asta???
![](icon_smile.gif)
Mai asta cu culcatul pe burta eu n-am nimic impotriva si ziua o tin si io dar noaptea mi-e frica (apropo de ce citim prin diverse carti...) Iar fi-mea sa stiti ca ii are pe muschi nene, nu gluma, se invarte una-doua... Deci daca sta pe burta dar cu capul intr-o parte e ok?
Snur nu i-am pus nici eu ca nici eu nu cred in deochi. Aaaa, ii zic Tatal Nostru in fiecare zi si o inchin, dar nu i-l zic pe motiv de deochi, mi se pare o mare mare mare tampenie, ce naiba, omenirea zboara in cosmos si Romania crede in deochi. Nu cred. Asta e inca un motiv ptr care m-am ciondanit o data cu soacramea. Si ea cica: "Da, dar Mihai crede" (socramiu) Si ce???? Barbata-tu e Dumnezeu, sau ce? Ce aberatie!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lorich spune:
Ylari Robert doarme numai pe burtica; mai ales noaptea, altfel da de 2 ori din manute si se trezeste, se sperie; pediatra mi-a zis ca e ok, e bine pt musculatura sa doarma asa, si el isi muta capul ca girofarul, acum e la stanga, acum e la dreapta; adevarul e ca de cand l-am pus pe burtici, doarme mai mult noaptea...
Poze Robert
cleo78 spune:
ylari, fiica mea doarme pe burta, dar capul intodeauna il intoarce lateral. Asha si mananca acu ; sau in pozitia Edvin, cu burtica pe burtica mea
lorich, si fiica mea doarme mai mult de cand a descoperity pozitia pe burtica! si taaare ne place. Ea se agita, se invarte, si cand oboseste, mai adoarme putin....acum da sa isi ridice fundul, dar nu sta mult in pozitie popandau.
cat despre shur roshu, merge replica "io sunt ortodoxa, nu stiu ce religie zice de deochi, dar preotul a zis ca e ceva pagan".
si baby expo e la Polivalenta, cred.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
anisiap spune:
cele care ati pus cercei la fetite va intreb daca i ati montat cu pistolul ala special ... cum a fost aici e mare problema cu cerceii am incercat sa mituiesc o asistenta si nu a vrut doctorul zice ca dupa ce termina cu vaccinatu si dupa 6 luni off si am vro trei perechi de cercei si umblu cu ei dupa mine poate se indura doctoru asta da nu vrea deloc pana in doua luni cica nu ca are sangele meu acu nu ca are vaccin si eu vreau o fata cocheta m a trimis o frantuzoaica la un salon de tatuaje dar parca nici de frica nu as intra acolo buhuhuhu
nici daca eu nu as avea gauri in urechi