Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
monik16 spune:
Buna dimineata!!!
N-am mai intrat de ceva vreme pe forum si am ramas muuuuult in urma. Am fost plecate din Buc, dar nici cand eram acasa nu reusam prea des sa intru. Nu stiu cum reusesc unele dintre voi sa fie asa active. . Sper ca toata gashca e ok, cu bebei sanatosi si cuminti.
Am si eu o intrebare: unde pot in buc sa ii fac Sarei gauri in urechi? As vrea sa fie cat mai rapid, de preferat cu pistol... Stie cineva?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
inais spune:
Bine ai venit anisiap!
Eu zic sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru Alessia cuminte si atat! Nu-ti mai face probleme ca-i ceva in neregula.
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
MissParker spune:
Neata pe o zi cam ploioasa la 22°, dupa ce ieri a fost arsita si zapuseala de 29°... Atata ne-am frecat ieri prin casa si ne-am tot propus sa iesim cu David, ca nu am mai facut nimic... In final, pe la 5 l-am scos cu patutul pe balcon, sa ia putin aer. Pe la 6 m-am dus jos la Mutti (era pe terasa si tusea demonstrativ), m-am facut ca nu s-a intamplat nimic, i-am dus niste farfurii pe care le avea la mine si – cu David in brate si pe un ton vesel – am intrebat-o daca primeste musafiri. A primit I l-am dat si ei putin in brate, a plans cam mult pana a adormit pe bratul ei, apoi am vorbit si noi cam 30’ (mai mult eu, ca de obicei, facandu-i terapie si entertainment), apoi s-a trezit bebicul de foame si a inceput sa oracaie. M-am dus sus, caci voiam sa-i facem si baita inainte de masa de seara. Of, ce chin... Cat a stat in cadita a fost cuminte, in rest a plans rau, ii era foame rau de tot... of... Bogdan s-a enervat rau de tot ca i l-am dus lui Mutti, el zice ca si din cauza ei a fost asa... In fine, nu stiu, ce sa zic... La 8:30 era beton de somn, saracutul...
Din pacate eu nu m-am culcat repede, am stat ca fraiera pana aproape de 22:00 si ca atare am pierdut din somnul ala bun... De-acum inainte ma culc cu gainile... La 12:45 m-a trezit pentru prima masa de noapte, apoi la 3:45 a urmat iar o repriza, iar cand m-a trezit la 6:00 cu dureri de la digestie si gemete, a reusit sa se kkuceasca si am vrut sa i-l pasez lui Bogdan, sa-l schimbe el si sa mi-l aduca doar la alaptat, dar si el era saracul la fel de zombie si ca atare m-am sculat tot eu, l-am schimbat pe David, dupa care l-am alaptat in sufragerie pe perna de alaptat (care nu mai e asa comoda de cand a crescut asa mult David), ca sa nu-l deranjez pe Bogdan... da’ in gand l-am injurat, fiindca si eu eram moarta de somn... In fine, poate ca pe vremea asta mai ploioasa si innorata o sa adorm si eu la pranz dupa ce-i dau papica baiatului...
Mutti mi-a lasat bilet ca a plecat la Frankfurt, mare sarbatoare mare – isi viziteaza baiatul preferat (fostul meu sot). Sa vedem cu ce impresii se intoarce.
maitreyi, chiar ca pe asta cu ciupitura de barza n-o stiam Misto explicatia... Bafta cu scoala de soferi, eu nu am carnet si nu cred ca mai fac vreodata scoala, ca e prea scumpa si nici bani de masina nu am. Mai ales acum, cand ne interesam de un apartament de cumparat.
Bogdan a stat ieri pana dupa miezul noptii sa caute pe internet apartamente. Ce a gasit el frumos, in centrul Hanau-lui, cladire noua, unde iti poti alege mai multe modele de apartament care vor fi gata in iarna lui 2009, costa unul peste 200.000 de euro. Nici o sansa Am gasit in schimb altul in apropiere, dupa exposé pare bine taiat, are 4 camere, 108 m², un balcon, drept de folosire a gradinii si costa 167.000 (plus 5% comision, evident). O sa sun sa mergem sa-l vizionam zilele astea. O sa ne bagam la un credit imens, dar asta e, asa au facut si ai mei cand eram eu mica, le-a luat 20 de ani ca sa achite un amarat de 2 camere pe Colentina, iar dupa revolutie, cand mama se mutase in Militari, si-a cumparat garsoniera in care statea cu suma "imensa" de 150 de marci, trimise evident de mine care smotruiam la negru printr-o brutarie ca sa trimit banuti acasa, la mamica si taticu'... In 2000 a vandut-o cu 9000 de dolari, dar - inteligenta cum e - i-a risipit/papat pe toti dupa ce incercarea ei de a locui din nou cu tata la 13 ani dupa divort a esuat lamentabil. De, prostia se plateste...
iulia, am vazut pozici de botez – tu esti o frumoasa si o supla (sa nu te mai plangi de burta!!!), iar Mufitza adorabila si dolofana seamana cu taticul, asta e impresia mea. Si ce tort misto!
inais, si pozele tale mi-au placut, ce dulce e Iasminutza
Simonix, oh, ce bine te inteleg! Asa a stat si Mutti odata ca pe carbuni incinsi langa mine cand urla David, voia neaparat sa-l ia sa-l linisteasca ea Te doare mintea, nu alta! Ah, si ea ma considera pe mine f.f.f. emancipata (de, nu sunt cratitzasha ca ea!), de aceea si ea facea ochii mari ca ma descurc asa bine cu bebe...
jady, i-am prezentat lui tati zona, e misto, a zis ca intra in cercul de prioritati (in care se mai afla Corsica, Croatia si ... Noua Zeelanda, la care viseaza el de o viata intreaga!). Pentru mine nu exista ceva mai frumos decat sa vezi marea din casa, deci iti dai seama... Bafta cu vaccinul!! Eu nu vaccinez in primul an.
anisiap, chiar ca sa te bucuri de un asa exemplar cumintel!! Daca papa bine, creste bine si nu e apatica si in timpul zilei, e totul perfect! Mai, se pare ca fetele nascute in 17 iunie sunt asa cuminti? Da’ baietii nascuti pe 24 de ce sunt asa activi??
Gata, a umplut baiatul pampersul, ma duc sa-l schimb... Apropo, am trecut la marimea 3, dar nu-mi prea place cum se prind in fata, nu stau suficient de stransi pe corp... cel putin asa mi se pare mie...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
maitreyi spune:
missP atata e un apartament nou si in RO...of...
am cumparat si noi pampers marimea 3 (5-9 kg) pe motiv de big kk care o lua pe langa. acu o ia pe langa pe motiv de pampers mare, atunci ca era prea mic. 2 jumate nu exista?
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
jady spune:
buna
ANISIAP
Bine ai venit Alessia e la fel de cuminte ca si Eric asa ca sa multumim lui D-ZEU impreuna.
ylari
ce fain de voi ca va puteti vedea si apropo de venit oricand cu placere.
inais
asta este adevarul ocupa tot portbagajul da na ca sa facem pana la anul si noi ne luam altul mai usor si sa stii ca neam gandit la aceasi marca MacLaren sunt super bune si usoare.
cleo
buna dimineata ,chiar ma intrebam aseara daca vei da de dimineata coffe,dupa cheful de ieri...o zi buna si sa va fie de bine incestinarea...sanatate multa lu bebe.
va pup mai postam mai tarziu pt ca ne apucam de treaba,curatenie generala....etc.
jady spune:
Miss
atata este si la noi un apartament cu 4 cam poate si mai scump,de aia eu stau tot in chirie,si ne costa aproape 600e pe luna,stai linistita ca ce este sa fie pt voi va fi al vostru.
jady spune:
Miss
atata este si la noi un apartament cu 4 cam poate si mai scump,de aia eu stau tot in chirie,si ne costa aproape 600e pe luna,stai linistita ca ce este sa fie pt voi va fi al vostru.
jady spune:
Miss
gabitzam spune:
Monik, cam toate magazinele cu bijuterii au si pistol de compostat urechile Si eu mi le-am gaurit la unul din acesta, undeva prin Amzei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
maitreyi spune:
si eu vreau sa ajung cu baby la pus cercei da' auzisem ca cica nuy iti fac sub 4 luni...
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei