Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Simonix am patit si eu asa...tipa era o prietena a mea care imi mai si spunea, nu vezi ca plange la tine...?????????? Pooftim??
Plangea pentru ca nu-i place agitatia si persoanele straine...in fine.

Pai hai la ce ora vrei tu: 11, 12, e ok pt mine, sa zica si Ylari cand poate veni, eu ma conformez, spuneti voi ora.
ca sa ne fie bine tuturor, eu sunt ok oricum.
vrei la 11 sau 12???

Super pozici de Iulia si Inais. acum asteptam pozici de Cleo!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, in legatura cu apa de taratze de grau. Puneam o oala cu apa la fiert si inauntru puneam, intr-un ciorap legat la gura, un pumn bun de taratze, si laseam sa dea intr-un clocot. Apa aceea combinata cu apa rece pina la temperatura de baie, o foloseam la imbaierea lui Andrei. Si am facut asta seara de seara pina spre un an, cum ti-am zis.
Stiu ca prin State exista niste pliculete gata facute care se adauga direct in apa de baie si este mai usor. Ne recomandase noua dermatologul la care am fost noi atunci cu Andrei. Marca era, daca imi amintesc, Aveeno (deci nu Avene), dar la noi n-am vazut.

La noi a aparut recent de la Avene o gama noua speciala pentru copii cu piele sensibila, Avene Pediatril.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi. Am vazut pozicile lui Maytrei , ale Iuliei de la botez si ale lui Inais.Superbe fetitze aveti! Sa va traiasca. Inais, mi-ai facut un chef de munte cu pesajele alea racoroase..
Ieri n-am putut sta la botez decit 2 ore din cauza lui bb plingacios. Mama nu se descurca cu el deloc si m-a chemat...sper la SIs duminica sa nu fie o problema, mai ales ca ca sunt si eu aolo...Nu vrea deloc bibe, oricum dupa botezul lui SIs nu mai sunt preconizate alte evenimente, asa ca putem sta linistite. Cit apreciez linistea asta cind n-o am..
Ma duc sa fac mincarica

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Tocmai m-am intors de la botezul unei prietene. Intru repede, fara sa fi citit ce s-a scris inainte, doar ca sa le spun lui Simonix si Ylarica ne vedem toatele la Diham, la ce ora vor ele. 10 e bine?? pentru SImonix??Oricum, s-a racorit afara, e ok si mai tarziu.
Cat despre parc, daca nu vine Alysh - ce rau imi pare!-, putem sa mergem si in IOR, e mai aproape decat Riviera, e la o statie de DIham, pe cand Riviera e la vreo 3!
Vb maine dimineata, sa-mi spuneti daca e ok ora 10
Va puuuup fetelor, sunt incantata sa ne vedem maine!!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

La 10 si un pic, e bine? A mea papa la 10 si e fomista rau, nu pot sa ii sar masa... Sau sa vad, poate ii dau mai devreme...

Pupici, astept raspuns...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Simonix am patit si eu asa...tipa era o prietena a mea care imi mai si spunea, nu vezi ca plange la tine...?????????? Pooftim??
Plangea pentru ca nu-i place agitatia si persoanele straine...in fine.

Pai hai la ce ora vrei tu: 11, 12, e ok pt mine, sa zica si Ylari cand poate veni, eu ma conformez, spuneti voi ora.
ca sa ne fie bine tuturor, eu sunt ok oricum.
vrei la 11 sau 12???

Super pozici de Iulia si Inais. acum asteptam pozici de Cleo!

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Da, da, la 11 e perfect!!!!

Deci la Diham, unde? Traversam spre IOR? Mai e covrigaria aia acolo? Cand am ramas gravida numai covrigi de acolo puteam manca in primulo trimestru... Hai ca devin iar nostalgica...

Fetelor, aveti vreuna aparat foto? Ca pe al meu l-a luat Iuby...

YLARI

Mergi la inceput

Vazut poze cu Mufitza botezata, tare frumoase amandoua, si mami si fata!!! Sa va fie intr-un ceas bun, Iulia!!!!!

Hai ca am scris pe bucati...

Mai fetelor, mie mi se pare ca s-a facut prea dintr-o data frig afara... Bine ca ma intalnesc la 11 cu fetele (bine, nu mi-au confirmat...) pentru ca va trebui sa trag o fuga la un magazin de bebelaci, sa ii cumpar ceva de imbracat ptr vreme mai racoroasa, fiindca nu i-am luat cu mine. Oricum tot ce avea mai grosutz i-a ramas mic, ca fi-mea e o uriasa...

Va pup pe toate, jady, meri ptr gandurile bune. Si daca nu vine Miss, vezi sa nu te pomenesti cu mine

Daria, sper ca nu te-ai suparat ptr faza de ieri, inca o data subliniez, nu era vreo critica...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Scriu repejor ca cine stie ce se mai intampla azi...si nu mai apuc!

Multumim pentru aprecierile legate de poze!

gabitzam multumesc de info! O sa incerc si eu. Fac o lista pentru plafar si trec si taratzele pe lista. M-am uitat pe net ce include gama pediatril. O sa vad...noi suntem pe Mustela de la nastere. gel de spalat cap/corp, ulei de masaj, lotiune de curatare fara clatire, crema hidratanta de fatza, etc. Deci se spune ca astea-s cele mai bune. Daca nu le foloseam ma invinovateam ca nu am facut-o. Ei uite ca si cu Mustela si fara Mustela tot aia e!

Jady caruciorul e made in Italy poate de-aia il avem si eu si tu...noi insa planuim ca la anu' sa luam unul care se strange tot umbrela insa mai mic. Pentru masina. Asta ocupa tot portbagajul. Chiar fetelor, am tot tras cu ochiul la bebei mai mari si carucioarele lor si am vazut unele pe care scrie McLaren care par extrem de compacte si usor de manvrat. Voi mai stiti si altele? Am zis ca ramane pentru la targurile de la anu' din primavara. Iarna nu-si are sensul ca daca-i zapada nu folosesti nici un carucior...

Merg sa pap si eu de dimi. Iasmina inca doarme de aseara de la 12...! Asta-i somnul ei: 8-9 ore/noapte. Cateodata si peste.
Ii multumesc lui Dumnezeu si ma rog sa o tina asa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatzaaaaaaa :)

Laura, Ylari - si 11 e OK pt mine :) Eu m-am sculat de pe acum, bebe se vaicareste in somn, o sa ii bag supozitor, caci se chinuie rau (de 3 zile nu a mai facut kk )... of of of

Mergem in IOR, sigur :) Si am eu aparat foto Despre ce covrigarie vorbiti ? Nu am mai papat covrigi de 10000 de ani. E intersectia de la Diham, si pe partea cu bisericutza am vazut eu niste chestii de facut gogosi sau alte patiserii :) Ce ar fi sa ne intalnim in statie la 101/102 si 330 ? Acolo la bisericutza ... Ca acolo stiu si eu Ma scuzati dar la noi e mai greu cu orientarea

Unde e Cleo - ca nu beau the coffee din alta parte ??

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Neatzaaaaaaa :)

Laura, Ylari - si 11 e OK pt mine :) Eu m-am sculat de pe acum, bebe se vaicareste in somn, o sa ii bag supozitor, caci se chinuie rau (de 3 zile nu a mai facut kk )... of of of

Mergem in IOR, sigur :) Si am eu aparat foto Despre ce covrigarie vorbiti ? Nu am mai papat covrigi de 10000 de ani. E intersectia de la Diham, si pe partea cu bisericutza am vazut eu niste chestii de facut gogosi sau alte patiserii :) Ce ar fi sa ne intalnim in statie la 101/102 si 330 ? Acolo la bisericutza ... Ca acolo stiu si eu Ma scuzati dar la noi e mai greu cu orientarea

Unde e Cleo - ca nu beau the coffee din alta parte ??

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Perfect! Cumpar eu covrigi!
Ne vedem in statie!!! Yupiiiiiii!!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

uof!
nicio cafea nu faceti fara mine??? !!!

sa recitesc totul in amanunt.

Gata, s-a gatat, a iesit mai bine decat ne asteptam, la unele chestii; la altele mai rau... dar per total nu imi vine sa cred ca a fo! Parca dintr-un film o fo tot.

Poze... cand vin de la fotograf. Io nu am facut nicio poza cu aparatul meu.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput