Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)
Raspunsuri - Pagina 3
elilov3 spune:
seara buna fetele
am intrat sa va urez un week-end placut si numai bine...eu azi ma facui desteapta am luat calciu si evident tinte contractii nene....si acuma mai am usoare dureri..ihh numai repet figura ce iau natural din lactate ce nu sufletul, ca vad ca artificial nu suport
babyzapy
dea ne auzim atunci pe miercuri incolo...have a nice time
andy si tu sa te simti bine daca tot e si la voi sarbatoare
gata nani
29+Dimitrie
anes spune:
Va raspund intai, apoi va spun ce am facut la eco.
Andy multumesc frumos! De curiozitate, ce te-a determinat sa spui ca sunt calma si delicata? Din postari? Nu ca n-as fi...!
Vai de mine Deea!! Dar ce imaginatie ai!!! Rau de tot de soacra ta! N-are scapare!
30+
Andy08 spune:
Eli: Multumesc. Si tu sa nu te mai enervezi pe la scoala, ca n-are rost.
Carmendu: Esti pe aici?
Micky: De mult timp vreau sa-ti zic ceva....dar nu mai stiu ce.....Stau tot mai prost cu memoria. Oricum, ma bucur ca esti bine, ca nu mai scrisesesi de ceva vreme.
Criss: Unde e lecitina aia? Ca nu se mai poate!
Andy 24+
anes spune:
Ginye, fac si eu ca Deea... cum ai dat de soacra? Si mai ales, cum de i-a trecut prin cap sa deschida ACUM acest subiect? . Incep sa cred ca pt. soacra ta tratamentul Deei este numai bun
Mirtha, este foarte bine ca mananci putin si des. Chiar astazi la control mi-a zis dr. ca sa fac la fel, pt. ca i-am spus despre durerea din partea dreapta-sus (aproape de cosul pieptului). Zicea ca BB este mare si apasa si daca ne umflam si stomacul, senzatia de disconfort este si mai mare. Eu nu prea mananc in ultima saptamana foarte bine.
Deea, si tu cu laudele... Zau asa, daca nu ma rusinez, dar ma simt si magulita . Acu` ce sa zic, fizic rezulta ca m-am ingrasat pana acum cu vreo 8 kg. Eram slabuta si am 1,80 m inaltime. Nu cred ca ma ia vreuna dintre voi la asta!. Si eu sunt de acord ca Amalia este o finuta.
mav, m-am bucurat ca venirea lurusoarelor ti-a mai descretit fruntisoara si esti mai vesela! Sebi se pare ca este pregatit pt. venirea lui BB. Bravo parintilor lui ca au stiut sa il pregateasca, iar copilul nu il va privi pe BB ca pe un intrus!
Brave, chistuletul a disparut!!! Ce bine ca ai fost optimista! Oricum nu rezolvai nimic daca te strasai! Dar vorbesc eu care am albit din cauza stresului cu sarcina asta...!
mnarcisa odihna placuta in continuare si bucura-te de linistea Bucovinei! Slava Domnului ca Simona se simte mai bine! Simona tin pumnii!
30+
Andy08 spune:
Anes: Da, din postari. Si va citeam si inainte de a ma inscrie si am vazut prin ce-ai trecut...si cum ai reactionat...nu stiu... asa mi-ati lasat voi doua impresia.
Ai vazut ca avem tot felul de personalitati si firi aici la odisee, ceea ce e super fain. Fiecare isi aduce contributia in stilul propriu si e f. bine (mai ales ca nu mai sunt certuri).
Mirtha: Mai un pic! Acusi incepem pariurile cu "Cine naste prima"
Bravegirl: Felicitari! Oricum tu stiai ca totul e bine.
Babyzapi: Am vrut sa te intreb de ieri: tu lucrezi in ture? Ca ieri ai plecat traziu de la lucru.
Andy 24+
anes spune:
otilia, si eu zic ca prima va naste Mav, daca Doamne fereste nu se intampla cuiva, ceva si este nevoita sa nasca mai devreme !! Doamne fereste!
ioanamami_16 eu zic sa te linistesti, pt. ca din cauza ca esti foarte nerabdatoare ti se pare ca nu reusesti. Daca a trecut o luna de la postinor si ai avut si o menstruatie, nu pilula este de vina. Important este ca esti ok dpdv medical, iar sotul se pare ca si el, daca ai avut doua sarcini. totul este sa mai ai putintica rabdare. Stiu ca este greu atunci cand iti doresti f. mult, dar sigur vei reusi!
mirtha, am luat postarile voastre la citit si mi-am zis ca la final sa va spun ce am facut la eco! Multumesc ca te-ai ingrijorat pt. mine!
30+
anes spune:
Sorvint nu te ingrijora! Contractii dintr-astea ai sa tot ai de acum incolo, mai ales in ultimul trimesctru! Daca se indesesc foarte mult sau devin dureroase, atunci tb. sa mergi de urgenta la medic.
Cat despre povestea ta referitoare la incercarile nenumarate... ma aseman si eu ... incercam de 4 ani si ma pregatisem psihologic pt. inseminare artificiala, mai ales din cauza problemelor sotului!
ioanamami_16 simptomele descrise de tine imi seamana a sarcina. La fel simteam si eu in primele saptamani. Credeam ca imi vine menstruatia. Eu zic sa astepti cu polidinul pana iti vine menstruatia. Sa nu fie nici o pb. daca esti gravida!
30+
criss703 spune:
Elilov de la calciu ai contractii?? si eu iau Calciu + vit.D3 de 2 zile (10 zile tre sa iau 2/zi asa mi-a dat dr.gine) , tu asa te-ai gandit sa iei sau tot dr. ti-a recomandat?
Anes eu as avea deja nevoie de baxuri de lecitina ..la mine pot zice ca a fost un simptom al sarcinii ...nu am avut greturi doar probleme cu memoria
Waw ce feritita esti tu cu 1.80 au unde sa se repartizeze kg. dar la mine la 1.56 imagineaza-ti ...eu tot mai sper sa nu existe o explozie de kg acum din luna 7
Asta e , sanatoase sa fim si bebeii nosti la fel !
Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703
anes spune:
Dupa cum va spuneam, azi am facut si eco si control pe calul balan. BB este f. bine... este mare (DPN 27 oct), are cam 1,800 kg, prezentatie craniana, batai ale cordului 144 pe minut, inimioara cu vasele principale pozitionate corespunzator. Despre col nu mi-a zis nimic, dar cred ca era inchis pt. ca l-a pipait . Din pacate am uitat sa o intreb pe dr. despre circulara de cordon, dar nici ea nu a spus nimic. Presupun ca nu a mai vazut-o. Bine ar fi!
Dr. a fost foarte multumita de cum se prezinta BB si mama lui astfel incat a concluzionat ca as putea naste natural.
BB sta cu picioarele in zona ficatului meu, cu funduletul in stanga abdomenului meu si cu capusorul in jos un pic spre dreapta zonei pubiene. Bineinteles ca a ramas baietel . Ar fi fost culmea sa se schimbe acum!
Dr. spunea ca o gravida nu trebuie sa doarma pe partea dreapta sau pe spate, ci pe stanga si mult ridicata pe perna.
Tratament nu mi-a dat suplimentar de vitaminele prenatale. Nici pt. contractii, mai ales ca i-am spus ca sunt superconstipata (la propriu )
30+
anes spune:
Andy, multumesc mult pt. aprecieri si ma bucur ca am lasat impresia asta!
criss, din pacate in ultimele doua luni BB creste foarte mult si noi vom lua considerabil in greutate. Dar la cate probleme am avut... asta sa fie cea mai mare problema! Stai linistita ca kg se vor duce dupa ce vine BB, mai ales ca nu erai grasa nici inainte!
30+