Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elilov, sa fii sanatoasa si iubita, sa nasti usor un bb sanatos si cuminte!
Z_iulia, bine ai venit!
Lorellay, felicitari pentru printesa sanatoasa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

N-am apucat sa citesc din urma....vreau sa modific semnatura si nu stiu cum...cu modificarile facute la profil personal...voi cum ati facut?
Multumesc anticipat pt raspuns

Ramo 24+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna Z_IULIAcel mai bun sfat pe care l-am primit, este sa iti dau cu crema, indiferent de marca, pe burtica... si sigur nu vei mai face vergeturi..
Eu am primit sfatul de la o mamica care a nascut si a facut acelasi lucru...nu si-a dta cu o anumita crema, indiferent de marca....
Succes

http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ
graviduta 24+
AMR 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Eli, LA MULTI ANI CU SANATATE SI DRAGOSTE SI BUCURII! NASTERE USOARA, LA TERMEN, BEBE SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS!

Fetele cu tensiunea mare si transpiratii noaptea.... neaparat mergeti la dr si spuneti ce vi se intampla, ca nu e ok asa!

32+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Malinas , da din zi in zi constat ca sunt mai brinzoase si mai opulente picioarele , in special de la genunchi in sus . Si de la genunchi in jos parca s-au mai ingrosat dar nu se depune celulita in acele zone. Abia astept sa ajung la un nutritionist sa vedem ce putem face cu alimentatia - dupa ce nasc. Am gasit deja 2 in Craiova. Unu" trebuie sa sa imi dea leacul cel bun !

Z-Iulia ref. la vergeturile de pe burta si la tratament adecvat pot sa spun doar ce am constatat pe forum. Una dintre fete era foarte multumita de efectele cremei Elansil. Eu cred ca depinde foarte mult de alimentatie si de factorul genetic. Din cite se spune am inteles ca odata ce au aparut nu mai dispar dar pot fi atenuate - ca aspect. Multa bafta.

Ramo mergi la Profil personal iar jos , la finalul profilului, este rubrica Optiuni profil. Apesi pe plus si apare mesajul de la semnatura pe care poti sa il modifici cum doresti.

Mirtha 32+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Bebecris si eu avam in primele 2 trim de sarcina tensiunea 9 cu 5, dar azi cand am venit de la cumparaturi simteam c ami se face rau pur si simplu. Am venit repede acasa sa-mi iau tensiunea si surpriza o aveam aproape 14 cu 8 si pulsul f mare 123. In conditiile in care aveam o plasa in mana cam de 2 kg jumate si am carat-o de la coltul blocului pana la etj 1. Am stat un pic in pat, m-am linistit si mi-a scazut tensiunea la 11 cu 7 si pulsul 100. Mi se pare tot mare pulsul asta. Asta ce mai inseamna?Tahicardie?Afecteaza cu ceva pe bebe?Si de ce oare tocmai acum in trim 3, in cond in care trim 1 si 2 aveam o tensiune f mica, dar totusi pulsul era maricel, cam 90.
Elilov La Multi Ani!Multa sanatate, bucurii si un bebe sanatos tun si o sarcina la termen.

30+

Sincera sa fiu, ma ingrijoreaza tensiunea ta...! Trebuie neaparat sa o monitorizezi cam la doua zile. Stii ce a patin windwild Te pandeste preeclampsia! Nu vreau sa te sperii, dar BB poate fi afectat daca tensiunea se mentine crescuta. Poate la tine a fost ceva trecator, din cauza efortului. Sper sa iti treaca. Pulsul si eu il am mult mai mare decat inainte de sarcina, cand il aveam foarte mic ( 60 de batai pe min).Acum il am in jur de 90 de batai. Eu imi monitorizez tensiunea si acasa pt. ca am tensiometru electronic, iar cand merg la soacra mea care este asistenta medicala, mi-o ia si ea cu tensiometrul manual (care este mai fidel).
Spune medicului la control toate aceste simptome.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mirtha, multumesc...am schimbat semnatura.
Elilov, La multi ani, sanatate si un bebe sanatos!
Eu saptamana trecuta aveam tensiunea 10 cu 6, e bine?
Azi mine medicul meu trebuie sa-l sun sa vedem ce fac...am redus Utrogestanul, cum mi-a spus...vreau sa-i spun sa-mi dea el concediu pana intru in prenatal...se poate?

Ramo 25+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mirtha, madutza, babyzapi, BraveGirl, va multumesc pentru sfaturi.
Madutza, si eu ma gandeam s-o fac pe comanda dar trebuie sa gasesc un croitor bun.
malinas si eu am celulita, mai ales de la genunchi in sus. fetele de aici m-au sfatuit sa-mi iau crem anticelulita de la Ivatherm. se pare ca asta e acceptata in sarcina. de altfel, ieri chiar, am gasit la sensiblue la oferta. doua creme la pretul unei si jumatate. o sa incep s-o folosesc.
z-iulia, bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos.
bebecris La multi ani pt sotz! a fost si ziua mea si a nepotelei de nume. putini stiu ca exista pe 30 aug Sf. Alexandru. eu m-am cam resemnat.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Iulia_Z bine-ai venit la odiseea noastra. Sarcina usoara in continuare!

Bebecris ne vedem joi? super Abia astept sa ne cunoastem. Si nici-o problema iubita cu programarea, stai linistita. Tu vino ca rezolvam aici la fata locului.

Diana mi-a parut super bine sa te cunosc. Esti o finutza si o dulcica la fel si Domnisoara Nasturel. Imi pare rau ca nu am putut sa vorbim mai mult, dar cam asa e lunea...super aglomerat. Te dulce dulce.

Babyzapi fericita 28+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Va multumesc foarte mult pentru primirea facuta.
Sarcina usoara si fara probleme tuturor.Bebei la termen.

Iulia 24+

Iulia 24+

Mergi la inceput