Avertismente nesfirsite

Avertismente nesfirsite | Autor: Letitia1

Link direct la acest mesaj

Am primit un avertisment de ceva vreme si vad ca nu se mai ridica. Am studiat regulamentul si vad ca nu se spune acolo cam cit o sa tina din momentul cind il capeti (nu vreau sa comentez cam cum se dau aceste avertismente). Vi se pare normal sa nu se precizeze asta in regulament?
Si ultimul puscarias stie pe cit timp a fost pedepsit, noi aici nu avem dreptul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Adevarul este ca nu avem un sistem clar de a urmari avertismentele. Incercam sa le urmarim dar cateodata ne depaseste numarul . Probabil un sistem automat ne-ar ajuta cumva. O sa-ti ridic avertismentul acum

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Am primit un avertisment de ceva vreme si vad ca nu se mai ridica. Am studiat regulamentul si vad ca nu se spune acolo cam cit o sa tina din momentul cind il capeti (nu vreau sa comentez cam cum se dau aceste avertismente). Vi se pare normal sa nu se precizeze asta in regulament?
Si ultimul puscarias stie pe cit timp a fost pedepsit, noi aici nu avem dreptul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Multumesc Marina. Dar ca o sugestie, daca va depaseste numarul, dati mai putine avertismente! Cheeky nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sarumana dar raman la fixu' ca un sistem automat de stergere dupa o anumita perioada in functie de culoare ar fi si mai eficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil va fi implementat si un astfel de sistem, in viitor.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

daca nu le stiti evidenta, poate cineva sa spuna ca are avertismentul de cateva luni si sa fie doar de o sapt. Stiu pe cineva care l-a avut cam 7 luni.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sa nu divagam. Exista in mod cert o evidenta a avertismentelor si a motivelor care stau la baza acestor decizii. Nu este mai putin adevarat ca daca un utilizator considera ca nu ar mai fi cazul sa aiba atasat avertismentul poate solicita ridicarea acestuia. Exista probabilitatea ca in urma verificarilor sa se decida anularea avertismentului mai ales daca sunt avertismente "usoare".
Sper sa fi fost corect inteles.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput