Da , am constatat.Nu stiu cine ma speriase ca e din acela de stai 3 ore sa-l pigulesti.Am mai gasit un osisor pe ici colo, dar nimic de speriat. Mi-a placut gustul si de-abia astept sa mai cumparam.Pe asta l-am luat de la o pastravarie , cand ne-am intors de la munte.Sper ca si ala din supermarket sa fie bun.
Copt in sare.
amesteci sarea mare cu albus de ou,pui intr-o tava de peste un strat de sare,pui aopoi pestele si acoperi cu restul de sare.
stratul de sare trebuie sa fie cam de un deget de graos.
cand sarea este uscata si compacta este si pestele facut.
se desface,se sparge sarea in regiunea capului,aceasta se ia se pune intr-un ibric cu 2 linguri de ulei,un pahar de apa,o rosie tocata,o crenguta de patrunjel,2 catei de usturoi si se fierbe,aceasta este saramura.
se serveste cu mamaliguta.
Pofta mare!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i