Aspirante optimiste > 20 (341)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

da beatrice poate ai dreptate..poate era o farama de speranta pe undeva..acum clar nu mai este.poate cine stie
asta mi-a placut la doctorita ca nu s-a aruncat sa imi dea ceva din prima...a mai lasat corpul sa-ti faca de cap..ca cine stie

iulia eu sunt satena...si imi dau seama ca e nasol cu pastile..daca pana miercuri nu-mi vine incep ci ceai. sper sa fie ok. acum o sa incep sa caut p enet ce si cum
AC am luat un an jumate si mi-a venit fix pe fix! yasmine am luat! dar de cand le-am oprit... a fost naspa

si deci crezi ca am lipsa de progesteron...sau ca am prolactina mare ca beatrice? hmmm

acum am vb cu sor-mea si mi-a zis ca si ea a avut probleme cu progesteronul si ca in sarcian abia atinsese limita de jos a normalului si ca a bagat la greu in ea progesteron. si a zis sa stau linistita ca se rezolva. scumpa de ea ce s-a mai chinuit saraca cu sarcina..da' am o nepotica de toata frumusetea

va multumesc ca ma sustineti...conteaza f mult!
iulia tu la medic cand te mai duci?

--------------------------
teste....teste....si iar teste!

Mergi la inceput

ah..merge nasol forumul..mi s-a pierdut un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,eu cred ca Ac de fapt ne tine ovarele intr-un soi de adormire.Corpul se obisnuieste si sta asa.Am fost si eu la menopauza 3 luni dupa AC.Am vorbit la sanador si merg luni la echo transvaginala.Pe 10 sept merg la ginecolog cu poza si sa vedem ce imi zice(poate reusesc sa fac si analizele uzuale pana atunci).Medicul meu de familie mi-a spus ca avea progesteron 0 si a bagat in ea utrogestan la greu si a reusit sa ramana si insarcinata si sa faca o fetita.Se poate.Nu iti face probleme.Dupa ce iti regleaza menstra cel putin 6 luni o sa ramai insarcinata.Sigurrrr.

iulia

Mergi la inceput

asa bravo....cele uzuale daca nu le stii ti le zic eu ce si cum sa faci. doar spune-mi...si poate sa iti dea doctorul de familie trimitere..

tu cum te mai simti?

sper sa se poate face ceva si in privinta mea. acum sa vedem si spermograma sotului! Doamne AJUTA!

adina tu ce faci?no name oare ce mai face ca si ea avea intarziere. sper sa fie cu ochisori..io asa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Lalala13, imi pare rau, dar ... ramai datoare cu II liniute, ok?

Cateva zile o sa fiu plecata si o imi fie dor de discutiile de aici. Chiar daca inca sunt noua, deja "mi-a intrat in sange" sa ma trezesc de dimineata si sa vad cum mai sunteti.

Va tin pumnii, pentru liniute si ovulatii cum scrie la carte!!!

Sper ca pana ma intorc sa va gasesc pe cat mai multe la odisee!

Pe mine m-au apucat durerile PMS, dar le simt putin altfel. Insa mai sigur de la medicamente decat de la bb...

Pupici!

Oana, in devenire!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Mie nu-mi raspunde nimeni...ca vreau si eu sa mai aud pareri inainte de doctor. Vreau sa plec in concediu linistita.
Lala, tu in z45 si nu esti insarcinata?

hi hi in z 47 !! dar da nu-s mamaica...sunt cu probleme dupa cum cred ca ai citit

eu nu stiu ce sa zic..ca nu mai zic nimic..dar sper saai bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

lala esti o luptatoare ! noi iti tinem pumnii!!!!!

io's incepatoare si nu's prea documentata dar citind pe aici am devenit mai increzatoare sa lupt, nu am avut asa emotii decat la examene, sa ma vad cu un bebe in brate sanatos e tot ce-mi doresc si va doresc si voua.

apropo.... gandesc prea departe DAR are vreo importanta daca mama mea a nascut 2 grasi, eu 4,600 si fratele 4,900, sa nasc si eu tot un gras/grasa? sau nu are nicio legatura.... intreb....

Imi doresc un

....hai ca puteti
http://tt.lilypie.com/ymwHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Buna fetelor !
De vreo 2 luni am descoperit acest forum si de atunci va urmaresc povestile cu sufletul la gura

Intr-un final m-am decis sa ma alatur si eu voua aspirantelor la titlul de mamica ...

Povestea mea incepe anul trecut cand eu si sotul meu am hotarat ca a venit timpul sa ne inmultim
Dupa 5 luni de incercari insfarsit au aparut cele 2 liniute dar dupa numai 7 zile visul s-a spulberat ... s-a terminat cu un avort spontan. Analizele bune ... doctorita a pus totul pe meseria mea care necesita efort fizic ...
A zis sa iau o pauza de 6 luni ca sa ma refac si dup-aia sa incerc din nou.
Din cauza muncii am asteptat 1 an asa k de 3 luni am reluat incercarile de data asta insotite de Vit. E, Duphaston si Acid Folic la recomandarea medicului.

Deocamdata vad k intarzie sa apara cele 2 liniute dar fiind in asteptarea lor as vrea sa fac parte si eu din clubul aspirantelor optimiste si sa imi impartasesc cu voi experientele .

Va si sa avem parte numai de vesti bune maine knd ne revedem pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Buna dimineata!

este week-end

si va invit din nou la cafea si poate se mai lasa cu ceva gravidutze zilele astea....

m-am trezit devreme si cu o energie...

Hai, tineti-mi companie

http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata si sarumana de adiuta!

Noi aproape am terminat bagajele in o ora plecam de acasa!

e oficial : A INCEPUT VACANTA!

multi multi si sa aud numai de II!

si daca reusesc sa ma conectez la net de pe acolo ne mai auzim!

Hai cu

Mergi la inceput