rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ei, ce mai face mass media asta!!
Cati dintre cei care au postat aici locuiesc in Craiova? Eu nu am vazut pe nimeni.
Si simt nevoia sa spun si eu cate ceva: pentru ca eu chiar locuiesc in Craiova de ani de zile.
Nu sunt de acord cu mai nimic din mizeriile care apar in presa. Craiova nu este in nici un caz un oras mai nesigur decat restul oraselor din Romania. Si credeti-ma, am trait in Bucuresti 15 ani pana acum 3 ani de cand sunt in Craiova.
Nu bantuie spuma interlopilor pe strazile Craiovei asteptand sa impuste sau sa taie pe careva.
Este comunitate de rromi, ca si in alte parti, cu probleme similare altor orase.
Si ca sa se stie: gasca lui Caiac nu e formata nici pe departe din rromi, ca sa spulber orice eroare de informare. Nici Caiac nici restul din asa numita "Fratie", nu sunt rromi, dar intr-adevar, au avut probleme si dispute cu rromii care monopolizau cluburile, discotecile, etc. Si au afacerile lor cu bani, genul camatarie, etc. Unii sunt mai rai altii mai putin...
Presa a transformat un individ plin de fumuri care nici macar nu era cine stie ce infractor pana la tragedia din cazino - intr-un grande INTERLOP!! Marele mafiot! Ma umfla rasul! Au fost amar de rromi, sau romani afaceristi care au avut inmormantari cu circ si fast, cum vreti sa le numiti si nu i-a bagat in seama presa. De exemplu: cel din Partida Rromilor, Tatian, un fel de bulibasa, culmea! destept si cuminte, fara attach la cazier, a avut mii de oameni la inmormantare, tot in Craiova. L-a vizitat cumva vreun ziarist? Nimeni.
Si pe-asta l-au ridicat la rang de erou national. Asta e motivul pentru care au facut si confratii lui atata risipa de flori. Mai ca nu i-au facut funeralii nationale marelui Caiac!
Pentru ce ataca mass media politia? Din cauze care nu au legatura cu toata politia ci numai cu cativa! Au mai iesit la iveala niste chestii...
In rest nu are treaba politia sau judecatorii cu Caiac. De ce sa fi fost inchis? Doar s-a vazut la stiri ce cazier grozav a avut. 5 luni pentru ultraj si nu mai stiu ce... S-au trezit acum ziaristii sa-l transforme in cine stie ce gangster! Este real ca s-au amenintat, batut si omorat pentru bani, insa turnura pe care a luat-o aceasta situatie intrece orice limita. Cel mai mult m-a distrat faza cu Craiova - vestul salbatic! Pai ce s-a intamplat pe la Arad acum ceva vreme, presa nici n-a avut habar, dar la Craiova au de dat jos pe cineva din politie si nu mai stiu ce gogosi sa mai vanda presei. Iar presa, din lipsa de subiecte face mereu: HAAAP!

Marilena
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui maraki
Poate nici despre Becali nu stii ca ajuta amaratii

cu smecherii nu da taxele la stat...si 1% din banii de taxe merge la cine are el chef. si uite cum el pare erou national.

Crezi ca pe sarmanii ajutati de Becali ii mai intereseaz ce taxe nu plateste milionarul? asta nu e nici problema mea darmite a lor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Cunosc, nu din auzite, un tanar intr-o situatie disperata, care avea nevoie de bani pentru o operatie pe creier in Austria (slava Domnului a facut-o si acum e bine, speram sa nu recidiveze tumoarea).
Marele binefacator Becali a batut toba prin ziare ca-l ajuta cu restul de bani pentru completarea sumei (stansese aproape jumatate din donatii de la "muritori de rand") dupa care n-a mai fost de gasit.
Evident ca ziarele au omis sa scrie ca a fost vorba numai de o promisiune iar familia copilului aluia s-a chinuit din greu sa stranga restul de bani si n-a mai reusit, pentru ca toata lumea inghitise gogoasa din presa si ii canta osanale ciobanului binefacator. Pana la urma clinica l-a operat "pe datorie", tinand cont ca fiecare zi care trecea ii punea viata in pericol.

Asa ca de la ce spune Becali pana ce face cu adevarat e o diferenta maricica, nu contest ca o mai si ajuta pe cate cineva din cand in cand, insa daca 10% din ce apare in presa sunt cazuri ca asta.... mi-e scarba....

Pe mine ma intereseaza ce taxe nu plateste milionarul, ca eu le platesc pe-ale mele, pe TOATE..... si ar trebui sa-i intereseze pe toata lumea!

Mergi la inceput