rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Anyella, stii cam cum se pune problema din punctul meu de vedere? Se bat doi mafioti, daca se lasa cu deces, macar am scapat de unul, ce zici? Efectiv mi se face greata, am ajuns sa-i aparam pe nemernicii astia care isi fac propriile reguli. Randuri de burti, ceafa groasa si plini de lanturi de aur...imaginea Mafiei italiene e putin dferita, acolo capii erau din aia batrani, astmatici si la regim, plus ca se mai inchinau in biserici dupa vreo crima, plus familisti...
La ai nostri, musai sa stie tot poporul cu ce se ocupa, Mertane peste Mertane si sfidare pe fatza. E, io-te ca eu nu suport obraznicia, vb proverbului: prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul!
D-apai sa se bata si sa se omoare intre ei, pana n-o mai ramanea nimic, nimic, nimic...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Aoleu, manca-ti-as Fomalhauti, iegspozitie de flori iti trebe' tie? Da cand a aruncat ala din elicopter, nu ierea tot o iegxpozitie? Pune mana si asculta Adrian Minune si holbeaza-te la OTV, ala e da baza incultura. (pardonati, vroiam sa scriu separat ultimele cuvinte). Poi cand vine spir(i)tistii si oamenii medii (sa zice medium) la OTV aia nu ie cultura? Da multe pretantii aveti voi, maaai... Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
Haoleu, trai-ti-ar familia ca mi-ai inseninat ziua.
Si se mai minuna o cunostinta romanca de aici de ce nu-mi pun si eu nu stiu ce decodor sa vad tembeliziunile nationale...uite d-aia!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
anyella spune:
Ingrid,.De acord.Dar ce ne facem fratilor cu presa,care ii face vendete .
Ce ne facem cu un ministru care roseste ca o fata mare in fata unui asemenea eveniment de "anvergura"?Chiar trebuie sa speculeze presa,sa isi faca audienta ca cineva sa i-a masuri?O afirmatie lipsita de probe,deci un zvon:banii cotizati spre cine trebuie sint multi-:)
Si cu ce se deosebeste COSA NOSTRA de timpurile noastre? Aceleasi cotizatii,aceleasi amenintari de familie,aceleasi masini incendiate.
Biserica? Poate si interlopii nostrii au credinta divina...nu sint in stare sa judec.Nu cunosc.Trandafirii aruncati?Da,sint pentru un suflet ridicat in ceruri.In iad sau in rai,parintele nostru,Dumnezeu v-a judeca.Cu stima,pentru voi.
Aniela
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
cu smecherii nu da taxele la stat...si 1% din banii de taxe merge la cine are el chef. si uite cum el pare erou national. |
Crezi ca pe sarmanii ajutati de Becali ii mai intereseaz ce taxe nu plateste milionarul? asta nu e nici problema mea darmite a lor
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
mathilda spune:
Spunea cineva ca nu basescu e de vina pt faptul ca in romania camatarii, traficantii de droguri si prostitutie, etc cei care nu platesc taxele etc se plimba in voie cu masini de lux. cine conduce tara asta? in orice tara civilizata daca conduci un mercedes si nu poti justifica ca venitul tau e destul ca sa poti plati masina te duci la puscarie.
ai vazut ce-a facut putin din rusia? noua ne trebuie un putin nu un basit, scuze base sau basescu.
avmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Crezi ca pe sarmanii ajutati de Becali ii mai intereseaz ce taxe nu plateste milionarul? asta nu e nici problema mea darmite a lor |
Ar fi bine sa fie si problema ta, dar daca totusi sustii ca nu e - atunci macar sa nu ai pretentii la un sistem sanitar corect, la bani mai multi in concediul de maternitate samd.
Ah pardon, acuma vazui ca nu mai traiesti pe meleaguri carpatine, poate de aia consideri ca nu mai e problema ta ? Iti dau un sfat, sssttt, nu mai zii la nimeni!
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui avmaria
dar tu ce faci ca sa fie taxele platite de cei care fac smecherii? ce as putea face EU ? eu imi vad de problemele mele care sant destule....de ce m-as incarca si cu altele....? Si cu mine sa nu fii obraznica pt. ca nu iti permit! Ar fi bine sa fie si problema ta, dar daca totusi sustii ca nu e - atunci macar sa nu ai pretentii la un sistem sanitar corect, la bani mai multi in concediul de maternitate samd. Ah pardon, acuma vazui ca nu mai traiesti pe meleaguri carpatine, poate de aia consideri ca nu mai e problema ta ? Iti dau un sfat, sssttt, nu mai zii la nimeni! |
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anky spune:
Mda...astia sint gangsterii Romaniei,din pacate si nu cred ca politia poate sa faca ceva in privinta lor ,asa cum nici politia din Italia sau din State de exemplu,sau chiar de aici din Olanda nu poate sa faca nimic.Aici se numesc Hells Angels, doar ca nu conduc masini scumpe ci conduc monciobine scumpe si nimeni, dar nimeni nu poate sa le faca absolut nimic.
avmaria spune:
Maraki, OK, gluma gluma, o las la o parte si ti-o spun pe tonul cel mai prietenesc posibil : asa cum s-a mai scris, e o problema in tara asta caci cei care au bani cu camionele, obtinuti de multe ori prin furt fac orice ca sa plateasca statului taxe cat mai putine, fura ca-n codru, omoara si nu-i pedepseste nimeni. Si strict legat de taxe : bugetul statului trebuie sa se constituie si el din ceva, e elementar ca n-are de unde sa iasa daca nu intra pe undeva, asa ca probabil vor mai plati parintii nostri pensionari o taxa in plus ceva, se va mai scumpi benzina sau mai stiu eu ce, in timp ce alde milionari fac pe dracu-n patru sa fure statu'. Si chiar daca tu la nivel individual nu poti schimba nimic, e important - in ochii mei cel putin - sa ai o constiinta civica cat de cat dezvoltata, sa-ti doresti o lume mai dreapta chiar daca nu esti afectat in mod direct, si nicidecum sa nu-ti faci un titlu de glorie dintr-un individualism ca mod de viata - pe care-l inteleg si-l accept, dar ma blochez (si devin obraznica) cand acesta e prezentat cu emfaza, caci pur si simplu nu mai inteleg ...
mathilda spune:
avmaria are dreptatate.
becali nu tb sa faca pomana ci tb sa-si plateasca taxele. la cat ar plati taxe s-ar pune aproape toate sistemele la zi- si ala sanitar si atunci s-ar salva copii.apoi dupa ce si-a platit taxele daca m vrea sa faca pomana e ok.
dar de ei nu stiu ce inseamna alea taxe.