rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia
Raspunsuri - Pagina 3
Fomalhauti spune:
Androix, cand am inceput sa scriu nu citisem mesajul tau...
Problema nu e a televiziunii, este a noastra! Televiziunea este comerciala, ea da ce se cere. Televiziunea vrea bani, banii vin din reclame si reclamele din audienta. Televiziunile au constatat ca anumite stiri fac in tara asta mai multa audienta decat altele.
Poate ca ieri, undeva in lume, a inceput o expozitie de flori. In alt loc a fost un spectacol facut de copii. Un artist a expus undeva un tablou cu totul deosebit si a mai aparut o carte. Cui ii pasa? Cine se uita la asa ceva? Schimbam postul si ne uitam la inmormantarea cu manele a unui interlop care a castigat 50000 euro intr-o noapte...
Nu e vina televiziunii, e vina noastra, noi nu vrem cultura. Si nici macar informare nu vrem. Si aici e o problema...
Fomalhauti spune:
Guestus, eu zic sa mai traiesti pana strangi bani pentru Minune (Adi), elicopter....Ma tem ca o noapte la carti (de joc!) nu ajunge. Si de la mine sa nu te astepti sa apar cu o masina d-aia la circ (pardon, la inmormantare), ca eu am Dacia.
Fomalhauti spune:
Guestus, zi tu, ti s-a mai facut vreodata o urare atat de frumoasa de viata lunga?! "Sa traiesti pana ai bani de inmormantare cacaiac." (na, ca nu mi-a functionat bara de spatiu...)
maraki spune:
Inmormantari de rromi cu lautari au fost dintotdeauna, au cantece speciale de jale ca doar nu canta de petrecere. Adrian copilul minune poate nu stiai dar el ajuta multi oameni saraci cu banii lui Poate nici despre Becali nu stii ca ajuta amaratii
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Guestus, eu zic sa mai traiesti pana strangi bani pentru Minune (Adi), elicopter....Ma tem ca o noapte la carti (de joc!) nu ajunge. Si de la mine sa nu te astepti sa apar cu o masina d-aia la circ (pardon, la inmormantare), ca eu am Dacia. Nu ai deloc respect pt. moartea unui om! Circul unde l.ai vazut? |
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Guestus spune:
citat din mesajul lui maraki Poate nici despre Becali nu stii ca ajuta amaratii |
cu smecherii nu da taxele la stat...si 1% din banii de taxe merge la cine are el chef. si uite cum el pare erou national.
Androix spune:
Fomalhauti, asta spuneam si eu.
Urarea "sa traiesti pana oi face bani de inmormantare ca caiac" trebuie sa ramana in istorie, iar facerea de bani pentru un asa eveniment si metodele, sa devina un scop in viata Vezi, pana la urma vorbim de un cerc vicios. Cine sa-l rupa
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Fomalhauti spune:
Maraki, imi pare rau...Mama s-a straduit sa ma educe, da' unele chestii pur si simplu nu s-au prins de mine....Una din ele este aceea cu "despre morti, numai de bine". Nu o inteleg si nu o accept. Respect la fel viii si mortii. Asta e, asa simt eu, nu pot sa simt altfel. Daca nu am respectat un om atat timp cat a fost in viata, nu-l respect nici dupa moarte. Cel despre care vorbim a murit in timp ce se lupta cu un altul ca el, incercand sa-l omoare. A murit incercand sa omoare pe altcineva. In plus, nu-i stiu exact afacerile, dar stiu ca "interlop" inseamna ca s-a ocupat fie cu prostitutie, fie cu camata, fie cu "recuperare"...Nu-l respect, asta e....
anyella spune:
smecherii nu da taxele la stat...si 1% din banii de taxe merge la cine are el chef. si uite cum el pare erou national. |
Mda...pai daca ei traieste dupa modelul "Goodfather",bun film nimic de zis,distributie si regie magistrala.Da,sintem popor de latini,dar mafia italiana era undeva,cindva la modul acesta-:).
Si de ce sa plateasca ei taxe si impozite,lasa sa o faca fraierii.Apropos de fraieri,titlu la observator:numai fraierii se duc la puscarie-:).Aveti si voi dreptate,canal al lui Voiculescu,macar o data.
In ceea ce priveste jurnalistii...pai putea sa fie el Al Capone daca vi s-a spus ca asta e dorinta familiei respectati moartea unui om fratilor!Eu sa fi fost in locul familiei la tupeul de nesimtiti pe care il aveti,in asemenea durere nu stiu cum as fi reactionat.Totusi a murit un om,bun s-au rau a murit.D-zeu sa il odihneasca.Va e foame de informatii,de senzational,cautati in alta parte...unii chiar vor sa fie vedete-:)
Aniela
Ingrid S spune:
Aoleu, manca-ti-as Fomalhauti, iegspozitie de flori iti trebe' tie? Da cand a aruncat ala din elicopter, nu ierea tot o iegxpozitie? Pune mana si asculta Adrian Minune si holbeaza-te la OTV, ala e da baza incultura. (pardonati, vroiam sa scriu separat ultimele cuvinte). Poi cand vine spir(i)tistii si oamenii medii (sa zice medium) la OTV aia nu ie cultura? Da multe pretantii aveti voi, maaai...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo