rusine, rusine, rusine, politia romana- sus mafia
nici nu stiu cum sa ma exprim , ce titlu sa pun in legatura cu ce s-a intamplat la craiova la caiac. cum au ajuns niste inculti, niste hoti, niste puscariasi sa umble liberi pe strada si sa sfideze tot si politia sa se pise pe ea de frica. chiar animalele astea au ajuns sa faca legea in romania. copilul ala a murit maltratat de un asistent maternal ca mama lui statea in puscraie ca a furat lemnen sa-l incalzeasca ca statul nu e in stare sa-i dea ajutor social demn.sunt indignata de ce am vazut la tv. cum animalele alea umbla libere pe strada- auzi interlopi din toata tara si din europa. bravo basescu.esti tare. ca totul s-a facut in tara ta. bravo basina romaniei. scuze pt vocabular dar sunt f revoltata
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Si daca ti-ai manifestat indignarea prin aceste cuvinte ce-ai rezolvat?
Eu nu stiu despre ce vorbesti tu acolo pt ca nu am avut timp sa ma uit la TV, dar era mai simplu daca explicai care-i problema si celor care nu au vazut si sa comentati impreuna.
Pentru revolte exista alte sectiuni!!!
URAT!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
ellinia spune:
Ei, ei, mathilda, da, ce s-a intamplat la craiova e urat, dat, totusi, modul in care ti-ai exprimat revolta nu e cel mai potrivit. Si pe mine ma dispera ca, de cateva zile numai caiac in jos, caiac in sus, azi dimineata am auzit la stiri ca, in momentul in care au scos sicriul in strada un elicopter a aruncat zeci de flori ... , nu prea inteleg ... s-a transformat in vreun erou ceva, vreun martir. Si, vezi Doamne, saracii interlopi aflati prin puscarii au trebuit sa se multumeasca doar cu niste coroane trimise la fata locului!
Din pacate, situatia de la Craiova a cam scapat de sub control. E ceva vreme de cand tot aud pe la stiri ca mereu se bat pe acolo, cu bate, sabii, pistoale, etc. Iar politia nu prea are ce sa faca...
E regretabil ceea ce se intampla acolo, dimineata am vazut pe Realitatea niste oameni obisnuiti care au ajuns sa se teama sa mai iasa pe strada din cauza deselor batai care au loc acolo.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
tlaura spune:
"Somnul ratiunii naste monstrii"!
Anca, ce ai cu fata? Da, e indignata, si eu sunt; imi pare rau ca nu sti despre ce e vorba, dar nu te manifesta asa!
E un subiect de dicutie la fel ca oricare altul.
Matihilda, fara suparare, ai face mai bine sa scoti cele 2 cuvinte vulgare din text, altfel subiectul s-ar putea invarti in jurul lor, si nu a ceea ce ai vrut sa exprimi de fapt.
Si acum revenid la subiect:
da, e rusinos pentru politia romana, dar e mai rusinos pentru statul roman pentru ca a permis sa se ajunga la asa ceva! caci nu numai in Craiova se intampla lucruri de genul acesta: si Bucurestiul e plin de fele de fel de clanuri interlope.
Si nu sub basescu s-a dezvoltat toata aceasta mafie de paraziti, ci sub iliescu si guvernul lui de atunci. Caci iar se ajunge la politica; de cand a pus asta mana pe conducerea tarii, s-a dus Roamnaia de rapa din toate punctele de vedere; i-a imbogatit pe unii peste noapte permitandu-le sa faca afaceri necurate; cum spunea cineva:"iliescu poate fi comparat cu o stareta de manastire care patroneaza un bordel"> Mai bine nici ca se paote descrie.
Eu nu tin cu politia, ba din contra am un cui mare impotriva lor, asa e sunt niste incapabili, dar, si daca se reuseste din cand in cand capturarea si condamnarea vreunui parazit din asta, el este repede eliberat sau i se da o sentinta prea usoara.
Imi pare rau sa o spun, si imi pare si mai rau sa ii dau dreptate ministrului de interene, dar asa este.
Oricum , nimic nu se va schimba! ba se va schimba, dar in rau! Acum se face iar mare tevatura, dupa care la fel ca in alte situatii totul va ramane doar un fum care se va ridica la cer; situatia nu se va imbunatati!
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mathilda bravo basescu.esti tare. ca totul s-a facut in tara ta. bravo basina romaniei. scuze pt vocabular dar sunt f revoltata |
Mai usor cu Basescu ca nu el guverneaza tara. Pe deasupra, tatucul mafiotilor nu are cine sa fie altcineva decat tatucul!
LoraG76 spune:
Nu uitati ca si justitia are o mare vina - judecatorii ii elibereaza din arest si nicidecum politistii...
Lora, mami de Iustina
grodear spune:
Dar cand i- au luat interviu ministrului de justitie, ceea ce a spus el au fost raspunsuri? La asemenea lucruri care se intampla, se pot da asemenea raspunsuri idioate?
Ralu- mamica de fetita superba!!!
Anderra spune:
Asa e tara asta gandita, intr;un colt din Craiova interlopii circula liberi pe strazi si se afiseaza la inmormantarile "colegilor" de petreceri si de "afaceri" si in alt colt de tara, in bistrita, o femeie care a furat niste lemne este dusa incatushata la inmormantarea fiului ei ucis de o bestie cu chip de om.
Rusine Justitiei din Romania.
Astea sunt momentele cand imi vine sa urlu la propriu!!
grodear spune:
Normal, interlopii cotizeaza pe cand amarata aia nu prea are cu ce.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
maraki spune:
Dar care e problema voastra ca au inchiriat interlopii un elicopter si au aruncat cu flori? Nu inteleg indignarea asta, aia s.au dus la o inmormantare, au fost linistiti, civilizati...Eu i-am dat in rahat cu toti banii lor, ei fac fel de fel de smecherii, naivi sant destui ca sa-i pacaleasca dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa-i injur ca s-au adunat la moartea unuia dintre ei Lasati-l pe Basescu ca nu are nici o vina!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
A_Iulia spune:
Ca sa va mai linistiti, peste tot in lume exista mafiotii bogati si sunt ingropati, daca mor, cu mare fast.
Si peste tot in lume, exista oameni saraci ce intra in puscarie daca fura.
Astea fiind zise, nu ne ramane decat sa-l proclamam pe Basescu stapanul lumii, intrucat daca el e capul rautatilor la noi, sigur el poate fi si capul rautatilor de pretutindeni.