Aspirante cu vechime "medie" (8)
Raspunsuri - Pagina 3
diaconmaria spune:
Blanche, oricum nu fac test decat daca am macar o zi de intarziere...Asa ca am sa ma testez pe 10 sept la 8 dim...Asta daca nu ma invadeaza pe 9.
Doctorita mi-a zis sa fac la 10 zile DPO...si asta ar insemna vineri 5 sept-adik vinerea viitoare....Mie mi/e frica de un rezultat neg....
Pregnilul l/am facut in z 12 a cm si de ovulat am ovulat in z14 la 48 ore si pana in ziua 24 ar trebui sa nu mai am pregnyl in sange...
...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
2+ cu si
Maria
Blanche25 spune:
Eu cred ca deja din 5 poti vedea doua linute, mai ales ca sunt gemeni....deci BHCG-ul e si mai mare . Tin pumnii!
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blanche25 Eu cred ca deja din 5 poti vedea doua linute, mai ales ca sunt gemeni....deci BHCG-ul e si mai mare . Tin pumnii! |
Sa fac oare pe 5? Dar daca ma duc la fund voi ma scoateti...ca altfel acolo raman...
Atunci asa ramane...pe 5 sept dim la 8 cu prima urina test de sarcina...
Just me-poze cu je
2+ cu si
Maria
ancadragoman spune:
Mario stai linistita ca pe 5 nu iese nimic si iar te dai cu ...de pamant,cel devreme la 10 zileDPO poate sa iasa ceva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
diaconmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Mario stai linistita ca pe 5 nu iese nimic si iar te dai cu ...de pamant,cel devreme la 10 zileDPO poate sa iasa ceva anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Pai anca pe 5 sept as fi 10 zile dpo...si 12 zile dupa pregnyl
Just me-poze cu je
2+ cu si
Maria
kitzy spune:
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
Gabitza1977 spune:
buna kitzy! ce mai faci? dar piticuta Diana?
Anca, ce mai face Mariuca mica?
http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
28+ cu Denis Stefan
kitzy spune:
Gabitzule ce sa fac? Supravietuiesc
La Diana am impresia ca nu peste mult timp ii ies dintii de jos, am vazut eu ceva acolo, dar asta poate dura inca, sper sa nu-i iasa chiar asa de repede. In rest e bine, azi e destul de cuminte, k atare ma lasa sa stau la calculator, ca i-am dat un peste sa-l moflaie si sa aiba ocupatie
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Pai ce altceva? Inca din aia oceanici nu mananca
Povestea nasterii
de Diana (24.04.2008)