Nou stil de viata (223)
Raspunsuri - Pagina 10
anky spune:
Delia,pai daca il obisnuiti sa fie oaspetele vostru,nu mai scapati de Shobo si familia.
Zuzi,bravo,ai trecut cu bine si de ziua de azi.KEEP UP !!!
Hai,ca imediat ai sa incepi sa iti schimbi garderoba.
Carmen,merci de ceai.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Cami felicitari pentru Raducu si-ti doresc sarcina usoara in continuare. Kg. la cata vointa ai tu sigur se vor duce dupa ce nasti.
Daniela multumesc c-ai intrebat de mine. Aseara am vrut sa mai scriu dar ceva n-a fost in regula cu DC-ul.
Dragelor sper sa reusesc. Dar sunt tare suparata pe mine. M-am cantarit azi si aveam 91.4. Deci masa mea de ieri a fost mai bogata decat am crezut. Mi-am inceput azi ziua cu ceai. Cafeaua si micul dejun le las pe mai tarziu.
Carmen, Tzuni incepeti munca asa cum incep copiii scoala aici. Nu va urez decat multa bafta si reacomodare rapida. Carmen sa ai parte de copii buni si colegi de gasca iar tie Tzuni nu-ti doresc decat proiecte cat mai interesante si peste hotare (aici ma refer la Canada, ti-e clar, nu?).
Claudia mi s-a parut ciudat ca te-a lasat sa pleci cu Luca chiar daca nu mergea prea bine. Nu s-a gandit sa-ti dea sa-i faci o radiografie??? Cum mai merge? Sanatate multa.
Marilena imi lipsesti. Ce-i cu tine? Te-ai apucat de cumparaturi? O pregatesti pe Mara de gradi? Hai mai vino pe la noi.
Anky, Delidana m-am facut de ras. Sunt asa de suparata ca am luat in greutate dinou... Daca pana maine nu remediez situatia atunci chiar ca nu-s buna de nimic.
Anda daca e sa ma gandesc la caloriile pe care le-am mancat nu cred c-au fost atat de multe. Si totusi ...Vad eu maine cum stau lucrurile dinou.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
yubi spune:
Salutare !Mik si Mamica-dulce ,bine ati revenit !Cami ,sa-ti traiasca baietelul !Zuzi ,nu este indicat sa te cantaresti zilnic ,pt. ca greutatea oscileaza si o sa fi dezamagita.Crys ,vineri am gatit :varza calita ,chiftelute de dovlecei ,mancarica de cartofi cu pipote si gris cu lapte la cuptor cu zahar caramel.Carmen si Tzuni - servici usor !Eu azi noapte am fost de servici ,de dimineata la cumparaturi si acum abia am venit din vizita .Am intrat sa vad ce mai faceti si acum ma duc sa vad daca pot sa dorm putin ,pt. ca sunt franta de oboseala.Un pt. toate fetele.
mephala30 spune:
va multumesc de urari, fetelor, dar greul va incepe abia pe 15, cand se deschid portile scolilor.
Tzuni, decodorului. Ati petrecut bine? Nu stiam ca mai esti cu el, ...
Yubi, zau ca nu stiu cum faci fatza turelor de noapte, io as fi distrusa, dar tu probabil ca te-ai obisnuit.
Odihna placuta!
Zuzilici, multumesc, , esti dragutza.
Mamicadulce, bine-ai revenit!
salutari tuturor fetelor, .
Carmen, Iustin & Teodor
anky spune:
Zuzulici,nu te descuraja,asa e la inceput,mai greu.Trebuie sa treci de perioada asta,primele 2 saptamini sint grele dar treci tu peste ele,inarmeaza-te cu multa rabdare si cum spunea si Yubi,nu te cintari zilnic,doar o data pe saptamina.
Teoria caloriilor mie nu mi se pare relevanta,daca ne luam dupa calorii ai putea sa maninci zilnic la McDonalds,sa te incadrezi in 1300 calorii,sa zicem,dar nu inseamna ca maninci sanatos.
Carmen,bafta la servici.Ai inscris copiii la gradi?
mephala30 spune:
Anca, Iustin va merge la gradinitza, cu Teodor inca nu stim ce vom face; vom cauta o cresa.
Ai tai ce fac? Merg amandoi la gradinitza, asa-i?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
danielag spune:
Buna seara, fete dragi,
M-am intors si eu din plimbari. M-am plimbat pana in parc, la vreo jumatate de ora de mers pe jos, mi-am gasit o bancuta si am stat si-am citit. A fost tare fain, mai ales ca azi e vreme frumoasa, desi putin rece la umbra.
Prajitura mea a fost apreciata, adineauri am primit un telefon cu multumiri. Eu n-am gustat decat foarte putin din crema, de dimineata. Si-am mai gustat din nucile caramelizate care au ramas. Asta din prajitura, pentru ca dulce tot am mai mancat: ciocolata cu menta din frigider! A fost tare buna. Acum imi propun o noua saptamana fara dulciuri. O sa mananc fructe daca simt nevoia de ceva dulce.
Carmen, iti zic si eu sa ai serviciu placut de maine! Inteleg ca te intorci tot unde lucrai inainte? Sau ai gasit altceva?
Tzuni, si io-s la fel cu somnul in ultimul timp. Parca m-a muscat musca tze-tze... ca altfel nu inteleg ce am. La multi ani decodorului!
Delia, sper ca ati scapat definitiv de Shobo & Co .
Yubi, mi-ai facut o poftaaaa de varza calita... Tot zic ca imi fac si vad ca nu apuc.
Zuzilicea, sa stii ca nu ai voie sub nici o forma sa te demoralizezi! Fluctuatii de la o zi la alta sunt normale, poate sa fie o retentie de lichide si nimic mai mult! Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa realizezi ca e un drum mai lung de parcurs. Ce daca intr-o zi nu se vad rezultatele? O sa se vada peste doua, peste trei, peste o saptamana. Totul e sa stii unde vrei sa ajungi si sa faci tot ce poti sa ajungi acolo. Chiar daca te impiedici, te ridici si mergi inainte. Mai ales ca o faci pentru tine, pentru sanatatea ta. Hai, ca poti, stiu ca poti . Nici nu stii cate rezerve de putere avem in noi, important e sa le cautam! Si sa stii ca nu-i bine sa sari peste micul dejun . Mai bine sari peste masa de seara . Sper ca nu te-am suparat cu interventia mea, dar eu chiar cred ca putem face mult mai multe decat suntem tentati sa credem despre noi la prima vedere.
Ma duc sa mai citesc si poate vad un film. Mai trec eu pe aici. Va pup pe toate.
Daniela
Zuzilici spune:
Dana sa stii ca n-am sarit peste mic dejun. Doar ca mi-am inceput ziua cu ceai in loc de cafea. Asa ca la mic dejun am avut:
3 linguri de salata de rosii cu castraveti, ardei, ceapa si o felie de branza feta.
- 200 ml de suc de portocale
- Cafeaua cu french vanilla cream fat free din care cred c-am sa beau toata ziua. Abia am luat 3 guri din ea si e 12:35.
Tot acum am mancat o nectarina si-o pruna si-s full.
La pranz mi-am propus sa manac doar supa (zeama goala) ca ieri si sa sar peste cina. Sper sa reusesc.
Stiu ca daca o sa mi se stranga stomacul n-am sa mai vreau sa mananc mult. Am mai trecut prin experienta aceasta o data si cine credeti ca m-a fortat sa mananc dinou ...Chiar barbata-meu . Asa am patit si cand am venit in Canada. Nu-mi placea nimic si nu mancam nimic si el nu stia ce sa mai cumpere ca sa ma faca sa mananc.
Si cand mi-am dat drumul la manacat ....exact ca bulgarele de zapada m-am marit si indesat si-am uitat sa ma mai opresc. Ei da asta-i alta poveste.
Acum sper dinou sa reusesc alaturi de voi, cu suportul si sfaturile pe care mi le dati.
Va multumesc din suflet.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Daniela, ce frumos ti-ai petrecut ziua de azi, asta da relaxare, .
Ma intorc la acelasi loc de munca, la catedra.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
anky spune:
Carmen,doar Cris merge la gradi,Bianca merge la scoala.Aici se merge de la 4 ani la scoala si e obligatorie de la 5 ani.
Azi a fost tare cald aici si s-au balacit in voie afara,spre marea lor bucurie.