Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
RalucaAlexa spune:
las ca-ti creste si tie burtica!
cat despre planuri de weekend - eu am dat deja raportu :))
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
roxanaz spune:
Cristi cateodata nu-s de ajuns toate cartile din lume ca sa cresti un copil. sau macar ca sa il intelegi de ce face ceva. bazati-va pe instinctul vostru.... de obicei nu prea minte ![]()
jasmi spune:
Micola,Raluca 

Eu in weekend ma duc la o zi de nastere, si eu duc tortul pe care l-am comandat azi 
Jasmi
16+ cu
Vlad
way to go, BB
cristi_2003 spune:
de la vremea asta mor de somn
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Fetelor eu am avut o zi f plina la munca. Resimt efortul depus si abia astept sa ma culc.....multumesc pt toate urarile transmise flacaului meu. Ca de obicei sunteti o gasca de scumpici!
Eu am luat cam 5 kg.....si mai nou, de vreo saptamana-doua, la micul dejun nu imi mai ajunge o feliora de paine cu unt si un pic de cascaval.....BB cere mancare gatita si la mic dejun...altfel nu ma simt satula. La fel, am vre 4 nopti de cand ma trezesc si mananc noaptea pe la 2-3.....n-am mancat in viata mea niciodata noapte
......stiti cum e? ma trezesc aproape sughitand de foame.......si asta de 2 sapt.....tot de atunci a inceput si burta sa creasca.....acu e frumusica foc ca o mingiutza.....si cred ca asta e inceputul!![]()
20 + si DENIS CRISTIAN 
roxanaz spune:
noi mergem diseara la popasul pescarilor.. o cherhana de care am mai povestit pe aici - tare tare frumos, fix pe malul marii. papa bun.
mvb ahahahaa ce misto asta cu mancatul noaptea. daca ai nevoie.. mananci, ce sa faci?
edinutza spune:
Buna ziua burticutelor!
Na in sfarsit am ajuns sa va scriu,de citit in mare v-am citit aseara asa pe fuga,dar de raspuns chiar nu am avut cum1am avut o saptamana destul de incarcata si mai mult plecata!am avut si eu cateva zile bune si am profitat,ba umbland teleleu,ba facand treaba pe acasa!
noi suntem bine ,bb creste pt ca deja toti din jurul meu observa ca am burtica cu toata ca burtica creste dar pana acum nu m-am ingrasat decat un kg!marti ma duc la medic ,sa ma cantareasca,masoare etc!mai am si eu o luna pana la eco morfo,abia astept!
Iris_te pup toata!iti multumesc pt ca te-ai ingrijorat pt mine!imi pare f rau pt Francesca ta ce sa facem accidente de genul acesta tot o sa mai vina sa dea Dumnezeu sa fie cat mai rare,o pup!ce sa mai te FELICIT pt reziltatele bune!ai un bb mare tu dezvoltat ce ma bucur pt voi!oricum ma tii in suspans de numa numa,dar respect decizia!ah am inteles ca ai sa ai un wkend cu Paul?va doresc un wkend la fel cum l-am avut eu sapt trecuta`

Roxana_am pus pozele,trebuia sa dai click pe prima poza si deschideau,oricum nu am pus poze noi sunt mai vechi,dar am sa fac cat de curand pot!ce concediu te asteapta...
Bee_tu poi aia e fetita ta!felicitari!sa cresteti mari,e ca numai vomiti atata?
Mvb_felicitari pt putzi!ce surpriza!si noi am decis ca daca va fii cu cocosel se va numi Dennis Eduard!
dar v-om afla intr-o luna(sper)!
Swety_82_(sper sa fii retinut bine nickul)scrie mai multe mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real!scrie mai multe despre tine si Roxana te va trece pe listuta!pe ce data asepti bb?si cand e ziua ta?
in rest va pup pe toate!vizavi de antistres_suna bine doar ca nu prea ni se potriveste tot timpul!![]()
15+
edi
roxanaz spune:
edinutz meriti ceva bataie ca nu stiam pe unde esti! mai da-mi odata link dintr-o poza direct ca la mine nu aparea nimic. ce conced mama?? ca nu o sa am vreo zi de conced deocamdata...
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Mai fetelor, Eu de vreun an incoace fac masaj saptamanal. Acusica, fac masaj in continuare, insa doar brate, picioare si nitelus cervical (nu spate si lombar ca sa nu deranjez minunea). Oare o fi bine? Am mai citit pe forum ca cica ar pune sangele in miscare si nu i-ar face bine lui bebe. Dar sportul nu pune sangele in miscare, ma intreb eu in necunostinta mea. Plus ca asa evit si edemele sau simpla umflare a picioarelor. Stela, bravo pentru semnatura!!!! Bee 18+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
eu stiam ca e f bun masajul
iti trimit si un pm
mvb spune:
Am ajuns acasa si cred ca in cateva minute facem nani....mami+BB! Il mangai putin e burtica pe BB si imediat facem nanitza!La noi sta sa ploua si cred ca va si ploua curand, pt ca e zapuseala mare.....
20+