Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da stie careva cum se face ghiveci de legume?

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

nu reusesc,am gasit gmail,dar imi spune ca ori parola nu e ok,ori numele utilizator

18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

cadia da' de ce sa-ti ceri scuze??? ptiu ptiu ptiu sa nu fii de deochi ca n-am mai vazut in ziua de azi om cu prea mult bun simt!! :))) Chiar nu e cazu'! Cat despre propunerea unei ore mai tarzii da' cica nu se poate ca e oameni din alte localitati care tre sa plece!!!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

stiu eu. imi si place sa gatesc mult deci:
1 ceapa mare, 1 ardei,2-3 rosii,1 dovlecel,1 mana de orez,1-2 morcovi,1 vanata(daca ai) si ce mai ai ,telina,mazare,porumb...orice.
toate se taie pestisori ,morcovul rondele,normal. orezul de tine un pic in apa rece.
se pune la calit ceapa,adaugi ardeii,morcoii si restul fara orez si rosii. rosiile le pui la fiert separat sa se ia coaja jos, nu e neaparat,dar e mai bun asa ca nu se desparte coaja de la fioert cu estul legumele.
peste lewgumele calite se adauga apa, cand sunt aproape gata,adaugi rosiile si orezul. un pic de patrunjel si 1-2 cartofi,daca vrei.
offf...scriu oe fuga,ca gatesc,sper sa ma fii facut inteleasa, timp de preagtire 30-40 de min. e bun, mai ales de post!

18S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StelaPopescu spune:

sa vedem ce a iesit cu semnatura mea

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

nu reusesc,am gasit gmail,dar imi spune ca ori parola nu e ok,ori numele utilizator

18+

incearca la username sa nu pui ianfeb09@gmail.com, ci doar ianfeb09. Daca ai facut asa, mea culpa , inseamna ca alta e problema

Jasmi 16+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ingrig, ce ma bucur ca nu sunt singura care nu eosebeste stanga de dreapta...si ce ma chinui...si..in prezent, ocmai iau cursuri de soferie:D, nu-ti spun ce ma cearta Proful...ce sa fac...la mine le stiu sa zic ca ma doare piciorul drept, sau ca simt bebele in dreapta sau in stanga, dar la altcineva...ma blochez instantaneu :)

18 + cu ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

tocmai am mai crescut o saptamana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Raluca, Incerc sa nu ma panichez, dar vrea sa o simt pe puiuta. Am baut o doza de cola, poate poate mi-o dat un sutulet.

Felicitari pentru nasit. E de bine!

Roxana, nu mai zic nimic de shaorma si covrigi, decat va comunic diseara cum a iesit. Asa e bine? Nu cumva tu ne invatai o reteta de maioneza din ou fiert? Neuronul meu gravit a uitat.

Cristi, nu stiu cum se face ghiveciul de legume...

Bee18+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput