Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 6
miruna22 spune:
Felicitari, Onutzule (tiza![]()
)! din suflet ma bucur pentru tine si iti doresc o sarcina minunata si un bebe sanatos, voios, voinic!

6+
buburuza1979 spune:
Felicitari fetelor !!!

Sper ca acum nu uitati de noi aspirantele si ne mai faceti cate o vizita pe forum nu de alta dar poate ne molipsim si noi ![]()
Plus ca o sa ne lipseasca prezenta voastra acolo ...
Simonix spune:
Buna fetelor !
Trebuia sa fiu o mami de mai-iunie 2008 dar am fost o mami de aprilie 2008
caci am avut un bebe mai grabit :) Mi se pare foarte emotionant ca exista deja o odisee de 2009 !!! Veti trai clipe minunate ! Va urez tot binele din lume, bebelushi sanatosi, sa deveniti prietene, sa va bucurati de sarcina si de nastere... de miracolul vietii !
Sunt foarte emotionata ! Retraiesc clipele de anul trecut ... e adevarat ce se spune: toate neplacerile sunt uitate si nu conteaza in fata bucuriei pe care o traiesc acum alaturi de puiul meu... viata mea
Am invata sa fiu mama... e minunat ! Si va doresc sa simtiti si voi la fel !
MULTA SANATATE !!!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
anidaz spune:
Oanaaa,ce face graviduta noastra?![]()
Ceva simptome de gravideala?Am si eu o intrebare cum ai luat Vitexul,ai inceput dintr-o zi anume?Poate intru maine pe mess si daca est vorbim acolo.Pupici

poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
Bebe Beca spune:
Oana, te rugam sa-ti amintesti si de noi...
Eu: 22.02.1980, UM 28.07.2008, DPN - 04.05.2009
Astazi am mancat precum un purcelus. Dimineata nu am reusit, insa la masa de seara mi-am cam luat revansa, prea aveau multe bunatati la cina... turcii astia!!!
Luni o sa ajunga aici prietenii nostri si imi vor aduce ei utrogestanul. Iau doua capsule de acid folic pe zi, astept si utrogestanul. Burtica nu m-a mai durut atat de des...
I-am spus si fetitei mele de bebe din burtica (ea tot in mai este nascuta) si este in extaz. Ma tot intreaba, oriunde mergem, daca l-am luat si pe bebe.... e dragalasa tare...
Pupam albinutele!
Si multumim pentru urarile primite... speram sa avem o odisee fara probleme, doar cu voie buna.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
buburuza1979 spune:
Anidaz sau Oana ...
Fiind noua pe forumuri nu am apucat sa citesc chiar tot ... Am si eu o intrebare.
Am tot auzit de Vitex dar nu prea stiu mai nimic despre el.
Puteti sa ma luminati si pe mine putin?![]()

anidaz spune:
Oana a luat Vitex si dupa 2 luni s-a trezit
,si eu cred ca a ajutat si Vitexul.
.Iti copiez la aspirante prospectul ca sa nu ocupam spatiul aici ,fiindca vrem sa intre gravidutele aici sa ne spuna cum le esteee!
Greu va mai treziti dragutelor,acum dormiti pentru doi,
![]()
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
oanaiacovita spune:
Anidaz, esti o scumpa, dar nu cred ca de la vitex mi se trage. Nu l-am luat 2 luni, il luam doar pana in z14 cand continuam cu Duphaston. Luna asta a fost luna in care nu am luat nimic.
Sper sa fie bine.
Am fost azi la dr si nu s-a vazut nimic. Sunt si trista, dar totusi imi spun ca e inca devreme. Imi ramane doar speranta si astept ziua de marti sa refac Bhcg-ul.
Ioana, imediat te trec in lista.
Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
O noua viata 
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
kitzy spune:
Oana ti-am fost trimis dimineata mesaj inapoi, nici saculetul nu l-a vazut? Intr-adevar e prea mica sarcina sa se vada acuma ceva. Ti-a facut endovaginala nu?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
oanaiacovita spune:
Kitzy, 
Ti-am raspuns ca nici sacul nu s-a vazut. S-a zarit la un moment dat un punct negru, dar Ildi nu a reushit sa il mai gaseasca. Om vedea ce si cum...
Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
O noua viata 
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."