Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 4
oanaiacovita spune:
Nusha,

Un bebe sanatos si cat mai la termen. Odiseea ta imi e ff draga. Multe aspirante sunt pe acolo, de aceea sunt cu ochii pe voi...![]()
Ioana, eu iau 3 duphaston/zi(dim-pranz-seara) ca am avut un avort menstrual in ianuarie si nu as vrea sa se intample iar.
Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy buna, ma primiti si pe mine? eu de abia miercuri seara o sa am toate datele despre sarcina, iar pana atunci simt ca nu mai am rabdare. pe mine ma inteapa cam rau ovarul drept. sincer ma gandeam sa nu fie sarcina extrauterina, iar azi-noapte nici nu prea am dormit foarte bine din cauza griji. credeti ca ar putea fi ceva rau? de cand este bine sa incepi sa dormi pe partea stanga pentru o mai buna oxigenare a placentei? ![]() ![]() ![]() [graviduta] |
nu este extrauterina daca te doare ovarul si nu iti mai face atatea griji de pe acum ca ai un bb de crescut

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
gessy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
nu este extrauterina daca te doare ovarul si nu iti mai face atatea griji de pe acum ca ai un bb de crescut ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |

mamica dulce si it multumesc pentru ca vad ca mereu esti laturi de mine.
[graviduta]
ancadragoman spune:
incerc si eu sa ajut cu tot ce stiu 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
oanaiacovita spune:
Anca, vezi ca avem loc si pt tine...
Oana
4+
noi2
ancadragoman spune:
Oana luna trecuta am avut un avort menstrual si at m-am hotarat sa iau iar anticonceptionale,ieri am luat prima pastila dupa 4 ani aproape![]()
Asa ca va astept pe voi sa faceti beblusii mari si tura 2 o facem impreuna![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
dorinutza82 spune:

Bine ati venit!!!! Eu sunt o mamica de mai-iunie 2008 si asteptam cu drag noua odisee. Va doresc din suflet sa aveti 40 de sapt frumoase, fara momente nepalcute si va asteptam la scutecele cu bebei sanatosi, papaciosi si necoliciosi!
Felicitari noilor gravidute!!!!

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 cu bb Stefan, frumos foc
oanaiacovita spune:
Dorinutza, multumim. Va mai asteptam pe la noi!
Oana
4+
O noua viata 
noi2
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda Buna Oana, am venit inca de ieri, dar probabil ca nu m-ai vazut. Eu sunt Magda, data nasterii mele presupun ca te interesa: 20/10/1981 UM:29/07/2008 di DPN:05/05/2009 |
Anda, esti pe listuta...

Nici datele datele nu le vedeam daca nu imi zicea o prietena.
Vezi ca primele 12 mesaje iti sunt moderate si de aceea apar cu intarziere, iar noi nu mai apucam sa le vedem pentru ca trecem la alta pagina Mai scrie inca vreo 10 mesaje, doar sa fie scrise si apoi putem vorbi "live"....

Oana
4+
O noua viata 
noi2