aspirator spalare...help!!!

aspirator spalare...help!!! | Autor: ramonzca79

Link direct la acest mesaj

hellooo..stiu ca a mai fost deschis un subiect pe tema asta dar ...o mai fac si eu...

imi poate da cineva detalii despre un astfel de aspirator???eventual o sugestie in privinta unei marci....am inteles ca Philips-ul ar fi ok dar este destul de scump...poate stiti ceva mai ieftin...

merita un astfel de aspirator??la spalare ma refer...chair se curata covoarele????

POZE...POZULICI

37+... Erik

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kina spune:

ar trebui sa fie simplu cu aspiratoarele.
eu folosesc unul cu apa.
dar am schimbat 4 (cu apa) pana acum, pentru ca au si astea probleme ascunse.
am cumparat anul trecut un aspirator nemtesc (delphin) care face treaba super, inclusiv spalare, si are si un polisher pt parchet care lustruieste "nebunie".
m-am convins ca nemtii au "clasa". sunt buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mam2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kina

ar trebui sa fie simplu cu aspiratoarele.
eu folosesc unul cu apa.
dar am schimbat 4 (cu apa) pana acum, pentru ca au si astea probleme ascunse.
am cumparat anul trecut un aspirator nemtesc (delphin) care face treaba super, inclusiv spalare, si are si un polisher pt parchet care lustruieste "nebunie".
m-am convins ca nemtii au "clasa". sunt buni.

Fii asa draguta Kina si spune-mi!
Cat ai platit pe aspiratorul tau Delphin?
Daca nu iti este f. greu as vrea cateva detalii in plus:
-fiabilitate
-greutata(kg)
-cat este de usor de manevrat pt. un om operat pe coloana
-veriga sau sursa de achizitie...etc.
Eu am accesat linkul cu ro dar acolo nu exista acest detaliu, nici un nr. de telefon, ci doar un nr. de fax si un meniu unde poti trimite mail...insa e dubios!!
Ma intreb de ce daca un produs este f. apreciat, are referinte asa bune, nu exista transparenta toatala, nu cumva in spate se ascunde ceva nelalocul lui?
Poate fi doar o suspiciune, insa de ce la contact nu exista un nr. de telefon ca la orice firma, unde sa te poti informa despre un complex de detalii ce ti le doresti pt. un produs?
Daca consideri ca nu vrei sa le pui la dispozitia tuturor, te rog un mail!
O zi frumoasa iti doresc!

Mergi la inceput