(ghid spaniol pentru parinti)

(ghid spaniol pentru parinti) | Autor: zanazorilor

Link direct la acest mesaj

salut,

am gasit pe net un ghid destul de succint despre ingrjirea nou nascutului si nu numai. E redactat de o echipa de medici din Spania pentru romanasii nostri de acolo; desi evident ca nu e complet, iar uneori e tradus gresit sau ilar, cred ca e suficient de interesant si util pentru cele care nu au timp sau chef sa citeasca manuale de sute de pagini.

asadar, link-ul este http://portal.aragon.es/portal/page/portal/DGA/Perfiles/Inmigrantes/Salud/GUIA+CUIDAME+RUMANO.pdf

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Aoleo! Special pentru noi? Adica s-au oripilat de metodele noastre de a ne ingriji copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

Aoleo! Special pentru noi? Adica s-au oripilat de metodele noastre de a ne ingriji copii?

Imagineaza-ti ca esti intr-o tara straina, nu vorbesti limba respectiva si vei naste un bebe acolo...ce-i asa de rau in a avea informatii in propria limba?

Daca nu se face nimic pt noi de ce nu se face, daca se face, de ce se face....cine mai stie care ce vrea?

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanazorilor spune:

oameni buni,

de ce ati mutat subiectul meu in :vacante, calatorii, grupuri de rezidenti?ghidul priveste ingrijirea nou nascutului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

O idee buna din partea spaniolilor. bravo lor.

Mergi la inceput