Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

angelyna felicitari si tie pt semnatura!!!!!!!!

Fetelor voi aveti vreun feeling in legatura cu data nasterii?de cateva zile eu simt ca voi naste pe 8 septembrie,cred ca neuronii mei sunt varza dar asa simt,voua vi se intampla?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 14 ZILE

eu nu am, dar sotul imi spunea aseara ca presimte el ca nasc ori duminica, ori marti

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau si Musette multumesc ...nu imi vine sa cred ce repede trece timpul iar daca imi spunea cineva ca voi fi mamica in 2008 nu il credeam...dar uite ca mai e putin

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Tare faza cu aspiratorul.

Eu am visat ca faceam nu stiu ce amenajari prin gradina. Singura problema ar fi ca eu nu am gradina.

Mai am 2 zile de lucru si cica intru in concediu. Cica pentru ca deja am program pana joi. Si abia marti vin mesterii deci probabil ca dupa ce termin o sa am de facut curatenie si de aranjat cuibul pentru fica'mea.

M-a apucat panica deja, mi-e frica sa nu se gandeasca beblina sa vina mai repede, nu de alta dar nu sunt pregatita. Cand ma uit la pozele voastre, la camerele pentru bebeloi si cate lucrusoare au deja, toate spalate si aranjate imi dau seama ca nu o sa va prind din urma.

Musette eu ma cam tem ca o sa nasc saptamana viitoare. Burta nu a coborat, linia e la nivelul sanilor de cateva luni bune, nu am nici un semn care sa arate ca ar fi asa... dar asa simt.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata mai pe la prinz.

nu stiu ce am, dar de citeva nopti dorm la greu... nu m-as mai ridica din pat, iar eu inca lucrez! sint cam inconstienta, stiu, cica as mai avea numai 12 zile pina va trebui sa nasc.
simodina, felicitari! sa ai o bebelina papacioasa, sanatoasa si cuminte. asteptam poze!
oanasm, felicitari si tie pt printisor! refacere rapida!
kristin, da eu eram cu streptococ B. stau linistita. si doctorul si moasele m-au asigurat ca-i vor da in cap cu penicilina in timpul nasterii.

38+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Scuze pentru off-topic (m-a inspirat intrebarea cu aspitatorul): eu trimit cereri de oferta la firme care spala geamurile (ma intereseaza pe exterior, la apartament, ca arata foarte rau si num ai de asta nu mai am/avem energie acum).
Stiti/ati testat vreo firma care face asa ceva?

35+ AMR 30 zile!!

Peter Pan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau chiar sunt curioasa acum!

Angelina te inteleg,eu visam sa fiu mamica dar nu stiam daca se va si realiza si culmea bebe vine in septembrie aproape de o data f importanta pt mine si sotul meu,e ca un cadou de la Doamne Doamne!

irina asta cu burta coborata e relativa,eu nici acum nu o vad coborat desi asa mi-a zis cineva care cica se pricepe..... vedem noi saptaman viitoare

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Hihihi, eu ma tot feresc de unele date din septembrie ca e ziua lui soacra'mea si a socrului.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange felicitari ptr schimbarea semnaturii si
Musette super tare exact asta vorbeam cu tati ca eu cred ca o sa nasc pe 8 septembrie.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Musette eu vroiam sa o fac pe a mea scorpion ca tacsu dar se pare ca va fi balanta

Andy

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy acu sa vedem daca se si adevereste!

Angelina poate mai intarzie si iese scorpion sau e clar balanata?

38+LUCA

AMR 14 ZILE

Mergi la inceput