Mamici de septembrie octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 21
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Atunci scoatem agitatele pentru tine ![]() ![]() BABYTZA![]() ![]() ![]() Te asteptam cu vesti bune ![]() ![]() ![]() 37 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Poooop

Ne mai vedem si dimineata, ca pe la 12 plec. Ma duc si la monitorizare la spital inainte...
Si daca ma lasa asistentele trec si pe la Kid si Simodina sa le pup.
Valentina
34 +
DavidAsa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
| Citat: |
Poooop ![]() Ne mai vedem si dimineata, ca pe la 12 plec. Ma duc si la monitorizare la spital inainte... Si daca ma lasa asistentele trec si pe la Kid si Simodina sa le pup. Valentina 34 + DavidAsa creste gandacelul nostru poze |
Sa le pupi si din partea noastra.
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
gargaritza85 spune:
babytza multa bafta maine la doctor, sper sa te intorci numai cu vesti bune!
daca reusesti sa le vezi pe Simo si pe Nadina transmite-le toate cele bune si din partea noastra!
31+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
andreea_and spune:
Salutare fetele, haideti ca fac eu capitol nou.
37+ cu
Mina Alexandra
AMR 18 zile
Poze
babytza spune:
Sigur ca le transmit pupici din partea tuturor 
Vad ca in continuare imi face fite netul. pica la 5 minute, au rezolvat din parti problema.....
Ma duc la televizor ca ma scoate din sarite...

Poooooop toate fetele
noapte buna .
Valentina
34 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
gargaritza85 spune:
am si eu o intrebare pt gravidutele care se pricep mai bine sau stiu mai bine despre contractii, eu una trebuie sa recunosc ca sunt paralela la capitolul asta
am unele momente, rare ce-i drept(1-2 pe zi maxim), in care simt niste intepaturi tare dureroase jos jos de tot intr-o parte sau in alta, mai mult in partea stanga. ieri de exemplu ma durea atat de tare ca aproape nu ma puteam misca...si intepaturile astea le simt asa parca in ovar..dar si in zona inghinala. am luat no-spa si mi-a trecut...iar din cate stiu de la voi, daca trece cu no-spa este in regula, dar....sunt nedumerita...a fost o contractie ceea ce am simtit eu sau doar bebelina care ma apasa cine site pe ce pe acolo? daca a fost o contractie...sunt periculoase cele de genul asta?
31+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea