Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 7
redai spune:
Anca eu as alege Cantemir, pentru ca afost acreditata inainte de Bogdan Voda, majoritatea profilor sunt de la UBB.Sotul ziec ca e mai ok, si mai serioasa, acuma tu alegi.
Sara La Multi Ani si scuze de intarziere.
Meli eu zic sa nu te stresezi ca merge cu bunicii, se descurca, doar ei au grija de ea si in rest.neaparat sa mearga cu pungulita de medicamente si sa fie atenti la flucte, sa le spele foarte bine.Medicamente iti spune u cateva care sunt obligatorii: Nurofen (in caz de febra),Smecta sau Hidrasec (daca ii merge burtica), Metroclopramit ( daca vomita).Sper sa nu fie nevoie de ele, dar eu sunt dezamagita foarte tare de litoralul nostru, imi pare rau ca am fost.Abia acum si-a revenit David dupa concediu.
Anamica – felicitari pentru primii pasi facuti de Ana singurica!Noi avem un an si aproape 2 luni si abia de ieri merge tinut de o manuta, dar nu ma stresez, are el timp.
Eu sunt foarte fericita ca am scapat de alergia la proteina din lapte.Sper ca definitiv.Inca nu am inercat sa ii dau laptic, dar branzica, iaurtel am incercat, si nu are nici o reactie.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
mami_alexia spune:
Anca, sediul facultatii Bogdan Voda e chiar in Manastur, printre blocuri, nu stiu exact strada, e aproape de calea Floresti, nu mai e acolo, in Agronomie.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Lore, merci de opinie. si mai astept pareri de la cele care aveti si vreti sa mi le spuneti.
ma bucur sa ati scapat de alergie...sper ca va fi definitiv. ma gindesc ca daca ar mai fi fost, se intimpla ceva cind i-ai dat brinzica si iaurt, nu?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Aha, am priceput. ma uit acum pe site la ei sa vad unde zic ca au sediul. da, e pe grigore alexandrescu.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_alexia Anca, sediul facultatii Bogdan Voda e chiar in Manastur, printre blocuri, nu stiu exact strada, e aproape de calea Floresti, nu mai e acolo, in Agronomie. MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe... |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 salutare fetelor tare suparata sunt ![]() ![]() , am iesit azi afara ne-am intalnit cu alex si tiadris apoi am plecat pe la banca sa scoatem ceva bani de pe card si ne-am oprit in park la minerva unde l-am dat pe Dragos pe hinta max 15 min era asa de fericit insa cand l-am dat jos nu mai avea echilibru, facea cativa pasi inainte apoi mergea in spate , nu mi-am facut griji k am mai patit cu el dar maxim un minut tinea dezechilibru lui dupa ce se dadea pe hinta , insa acum a durat 1h 30min![]() ![]() , am sunat la dr si a spus sa merg la upu pe motilor , acolo l-au examinat si ne-a trimis la neuro unde au dorit sa ne faca un ct de urgenta si nu s-a putut dupa care dr de acolo a spus k e mai bine un rmn si sa stau internata pt supreveghere. acum dragos e ok dar nu mi-a placut dezechilibrul lui si am semnat in fisa k stau acasa iar dimineata mergem din nou la consult si va fi conferentiaru de la neuro, zicea asistenta de acolo k ii cel mai prieceput acuma sa vedem, asa sunt de suparata![]() ![]() , oricum pe luni suntem programati la un RMN sper sa nu fie nimik grav.zicea dr de la neuro-chirurgie k pana la 3 ani nu ai ce face k nu li se dezvolta toate simturile la copii,el are se pare cand se da cu leaganu.sper sa treaca cu bine noaptea si sa ne dea vesti bune pozeElena si Dragos Stefanvarsta lui Dragos ![]() |
elenuta,draga de tine cred ca te-ai speriat de numa...cum e Dragos azi???
tb sa fii optimista si sa te gandesti ca va fi bine,probabil are rau de miscare(si Sorana are de masina),Doamne ajuta sa fiti bine.

Ancab,e acolo pe Grigore Alexandrescu,pe Motilor e acum broker,eu zic sa te interesezi de la cineva cum e si la Cantemir,facultatea Bogdan Voda e acreditata ...nu conteaza care a fost acreditata mai repede,masterul e recunoscut oricum(faza e ca deocamdata nu se primeste nimik in plus la salar pt master...da asteptam).tb sa vezi ce specializare ti-ar conveni mai mult si pretul(eu am dat 650 euro cu tot cu dizertatie).
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
elenuta23 spune:
buna seara tuturor
multumesc din suflet pt incurajarile aduse si pt k ne sunteti aproappe, intr-adevar Dragos nu are nimik decat rau de miscare, cum alti au rau de masina, de avion Dragos are rau cand se da pe leagan, bine k nu e altceva. toata noaptea nu am dormit m-am gandit la tot felu de prostii, e bine cand se termina cu bine
azi am fost si la nunta, nu credem k vom mai merge dupa asemenea peripetii, dar m-a linistit conferentiarul care era de garda azi , si am ales sa mergem linistiti iar DRragos a plecat la tara cu nasi pana maine, asa mi de dor de el
dar o sa treaca repede pana maine, nasi is inebuniti dupa el ii cunosc toate obiceiurile ii fac toate poftele, iar cand vine de la ei ii tare rasfatat si increzut![]()
anca draga, eu am facut masteru la bogdan voda, am terminat anu trecut dupa ce l-am nascut pe Dragos,eu zic k e foarte lejer mai ales k ai si un bb, importanta e diploma k de invatat , inveti la lokul de munca si progresezi, iar legat de Dimitrie Cantemir acolo e mai strict, am avut multe colege venite de acolo din pricina asta, acuma tu alegi, e bine sa il faci deoarece anul asta e ultimul in care poti face un an, de la anu pun 2 ani chiar daca ai facut 4 sau 3 ani de faculta
va pupik , noapte buna

poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:

PAULA, LA MULTI ANI!!!!! sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume

poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
Ioana13 spune:
La multi ani Paula pt ieri!!! Noi am fost la nunta, nu am fost pe aici, sa stii ca ne-am distrat tare bine de ziua ta!!!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Fetele daca aveti ceva de donat (sau de cumparat pt ai vostri, banii donindu-se) pentru o fetita superba, care trebuie operata la inima, puteti vedea aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
La multi ani , Paula!!! 

Elena, Soanso, multumesc mult pentru amanunte. am gasit specializarea care ma intereseaza si la bogdan voda si la cantemir. doar ca la cantemir se fac doi ani, si eu as vrea unul. cred ca merg la bogdan voda. am studiat problema, e acreditata, profii sint ok, pe o parte ii cunosc...si costa 600 euro.
Elena, ma bucur tare mult ca e bine dragos...sigur se distreaza bine cu nasii.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii