Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI INAINTE, SARA! SA CRESTI MARE SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anamica spune:
La Multi Ani Sara, sa fii sanatoasa si fericita toata viata!!!
Gabriela felicitari ai implinit un an de cand esti MAMICA!!! Dedicatie speciala http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106315&whichpage=2 

O zi frumoasa va doresc,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
RAMONELLA spune:
Ce m-am emotionat citind ce am scris acum un an.
Foarte frumos.Ce a trecut timpul ma tot minunez...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
anamica spune:
Astazi am facut primii pasi, Doamne am crezut ca o mananc, atat e de incantata si fericita ca a reusit si intr-una o ia la picior bineinteles secondata de mine sau de tati!
http://good-times.webshots.com/video/3080612980103118591kStRwr
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
Ce fetita mare si harnica e Ana! P la 1 an si 2 luni a facut primii pasi singurel
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
soanso spune:
anamica,felicitari pt primii pasi!
gabriela,Sara este o minune de fetita ,fooooooarte reusita, azi la implinirea primului anisor ii urez
La multi ani si voiosie,
Domnul alaturi de tine sa fie,
Bucurii sa-ti daruiasca
Nimic sa nu-ti lipseasca!
sa aveti parte de tot binele din lume alaturi de fetita voastra.

weekend placut!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
elenuta23 spune:
salutare fetelor
tare suparata sunt

, am iesit azi afara ne-am intalnit cu alex si tiadris apoi am plecat pe la banca sa scoatem ceva bani de pe card si ne-am oprit in park la minerva unde l-am dat pe Dragos pe hinta max 15 min era asa de fericit insa cand l-am dat jos nu mai avea echilibru, facea cativa pasi inainte apoi mergea in spate , nu mi-am facut griji k am mai patit cu el dar maxim un minut tinea dezechilibru lui dupa ce se dadea pe hinta , insa acum a durat 1h 30min

, am sunat la dr si a spus sa merg la upu pe motilor , acolo l-au examinat si ne-a trimis la neuro unde au dorit sa ne faca un ct de urgenta si nu s-a putut dupa care dr de acolo a spus k e mai bine un rmn si sa stau internata pt supreveghere. acum dragos e ok dar nu mi-a placut dezechilibrul lui si am semnat in fisa k stau acasa iar dimineata mergem din nou la consult si va fi conferentiaru de la neuro, zicea asistenta de acolo k ii cel mai prieceput acuma sa vedem, asa sunt de suparata

, oricum pe luni suntem programati la un RMN sper sa nu fie nimik grav.zicea dr de la neuro-chirurgie k pana la 3 ani nu ai ce face k nu li se dezvolta toate simturile la copii,el are se pare cand se da cu leaganu.
sper sa treaca cu bine noaptea si sa ne dea vesti bune
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamica Astazi am facut primii pasi, Doamne am crezut ca o mananc, atat e de incantata si fericita ca a reusit si intr-una o ia la picior bineinteles secondata de mine sau de tati! http://good-times.webshots.com/video/3080612980103118591kStRwr Diana si Ana (13.09.2007)Povestea Nasterii |
felicitari pt reusita, intr-adevar e o fetita foarte reusita, frumoasa, isteata
. sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume
pozeElena si
Dragos Stefanvarsta lui Dragos

anca.b spune:
Baietii au adormit. eu nu am somn....
Diana, felicitari pentru primii pasi ai Anei! ce repede si-a dat drumul...inca nu are un an! bravo!!!!!
Elena, imi pare tare rau ca esti necajita. sper ca totul va fi bine cu dragos. sa intri sa ne spui ce a zis medicul. curaj, mami!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Diana, felicitari Anei pentru cea mai insemnata realizare! Bun venit in randul bipezilor! Noi inca de manute! Imi imaginez doar ce emotionant trebuie sa fi fost!
Elena, ce intamplare...nici nu mi-as fi imaginat ca se putea intampla si asa ceva. Sunt convinsa insa ca nu e nimik grav, maine va veti linisti si voi! Tin pumnii!
Fetelor, vreau sa va multumesc de tot, si in numele Sarei deocamdata! Tare m-am bucurat sa vad ca nu ne-ati uitat...Suntem mai absente ce-i drept, dar ne gandim cu drag la voi!
Diana, m-am emotionat din nou cand am citit paginile alea...nu am uitat NIMIK...e totul viu si va fi cred ...pentru totdeauna. Iar voi ati fost niste prietene extraordinar de suportive...Ce repede a trecut un an, parca acum eram gravidute si asteptam cu nerabdare sa ne tinem puii in brate.
Uf...ca ma apuca emotiile, acum ca m-am uitat si la ceas si imediat e 23.15..ora la care s-a nascut Sara...ce vie e inca amintirea...parca -i aud suspinul atunci cand au asezat-o pe burta mea..
Asa, sa va zic de noi, azi. Am rasfatat-o toata ziulica, ca am zis ca maine e petrecerea si va fi a....tuturor. Azi a fost numai a mea...Am stat cat a vrut ea in parc, ne-am plimbat
, am mancat pufuleti si a facut mami mancarica ei preferata, am dansat, am cantat, am ras mult...m-a pupat de multe ori azi, ca si cum ar fi simtit ca e un moment mai special, i-am si cantat La Multi Ani! Azi noapte la 00.00 am vrut sa fiu prima care-i spune La Multi Ani si m-am dus si am sarutat-o pe frunte. Dormea ca un ingeras. A zambit prin somn cand am sarutat-o si am simtit cum sufletul imi e inunadat de fericire...Asa clipe magice si pretioase...Voi realizati cat de norocoase suntem???
La Multi Ani, fetita mea frumoasa si asteptata! Mami te iubeste mult!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)