Gravidutze si Mamici de Cluj-88
Raspunsuri - Pagina 15
ALEX29 spune:
SALUTARE
VEDETI ce mult va iubesc ca exact la 12 fix va scriu
sunt tare ocupata ,asa ca nu prea am timp de forum :)
ELENA puiule bucura te ca papa puiutzu ,te am vazut azi in parc eram in masina ,veneam de la magazinul de electrice ,ti am facut cu mana ,dar nu cred ca mai observat:)
fetelor o sa va anunt dupa ce merg la gradinitza de care mi s a spus
DIANA draga sper ca le ai atras atentia educatoarelor ca esti nemultumita ca ai gasit o pe pititcutza singura si nebagata in seama ,sa nu le lasi asa ,mai ales ca si platesti atata
e tare greu tu fetelor dar trecem si peste asta ,din primavara vreau so dau 2 zile pe Tiadris la cresa ,dar pt inceput sa ma lase cu ea .....offffff ca nici nu vreau sa ma gandesc
RAMO e o scumpa Bea ,ce bine ca aveti cabana la Belis ,imi place tare mult acolo
ANDREEA poate te doare capul din cauza oboselii ,sper sa fie totul ok maine 
cu statul in fundic eu zic sa mai astepti un picutz
va pup ,pe maine ,.....ma striga Clau :))
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Andreea, da-i laptic cit vrea. are dreptate pediatra...oricum nici macar nu exista notiune de copil obez pina la 1 an, mai ales la cei alaptati. o sa vezi cit de tare slabesc cind incep sa mearga si sa alerge de colo-colo.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Fetelor sa stiti ca si mie mi-a zis ca Eric e prea gras,ca are 6.600g si ca are trebui sa aiba 9 kg la un an si ca sa incerc sa nu ii mai dau sa pape noaptea.Si daca se trezeste noaptea sa ii dau ceai?Da cum sa ii dau 150ml de ceai????MIe dr pediatra la care merg mi-a zis sa nu fac asa ceva mai ales ca eu numai san ii dau,si ca sa stau linistita ca nu e gras deloc ,mai ales ca el e si lungan si fiecare copil are felul sau diferit de dezvoltare!Eric si asa foarte rar se mai trezeste noaptea! Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ancamihaela spune:
Buna,
ma numesc Anca si sunt mamica de Matei (1 an si 4 luni). Intru pe site de ceva timp (primavara 2007) si doresc (chiar daca abia acum) sa devin membra a clubului mamicilor din Cluj Napoca. Ce trebuie sa fac?
antoni spune:
Ancamihaela-poti sa postezi cat mai repede primele 10 mesaje ca sa scapi de moderator, hihi, si sa ne scrii ct mai multe. bine ai venit!
antoni spune:
buna dimineata scumpelor!
eu cu cititul, ma seaca deja, orice as face numai sa nu invat, hihi, cred ca stiti cum e.va trece.piti e bine, ii place la mare...
abia astept sa vina ziua de maine, sa ne vedem!
OanaAlina spune:
offff! inca o intalnire cu voi pe care o ratez... sper ca data viitoare voi fi prin zona! va pupic!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora~sufletelul care implineste familia noastra
OanaAlina spune:
ancamihaela - bine ai venit alaturi de noi!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ printesa inimilor noastre
"maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra" ~ mami-septembrie-2008
mami_alexia spune:
Bine ai venit,Anca! Dupa cum iti zicea si Meli, scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata, apoi te asteptam sa ne spui cat mai multe despre tine. Si eu am o fetita de 1 an si patru luni.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Meli nu stiu sigur daca ajung.NU vreau sa spun ca vin si sa nu fiu acolo.Depinde de cum ajunge acasa sotul sa stea cu copilul.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()