petele de fructe......

petele de fructe...... | Autor: arima

Link direct la acest mesaj

de pe hainutele bebelusilor cum se pot scoate? numai cu detergent nu ies. si imi pare rau de hainute, sunt prea frumoase sa ramana patate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Eu toate petele, atat cele proaspete cat si cele vechi le scot cu Dr. Beckman (parca asa ii zice). Este o sticla alba din plastic(un pic trapezoidala) cu o periuta rotunda si albastra, in varf. Adevarul e ca se gaseste mai rar.
Poti sa mai incerci si detregentul pentru scos pete ASEVI. E tot un recipient alb din plastic cu pulverizator. Dar nu e la fel de eficeint ca Dr. Beckman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Eu foloses Ajax Professional cu pulverizator. Singura chestie care nu o ia e pata de MORCOOOOOOV @#$!#$!$#&&! Se ia si ea intr-un final dupa vreo 3-4 spalari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Cu siguranta veti avea succes cu orice pata: fructe, legume etc daca utilizati sprayul pentru pete de la Emwey. Este destul de scump (20 ron sprayul mic, 38 ron sprayul mare)dar tinand cont de cate hainute am salvat cu el merita. Singurul lucru a care trebuie sa fii atent este sa aplici sprayul pe pata cu 5 minute inainte de prima spalare-a dica sa nu dai cu apa si dupa aceea cu spray ca nu mai iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta.b spune:

am gasit si eu o solutie. O buna prietena a venit la mine...si dupa ce m-am plans de faptul ca am hainutele murdare a venit cu solutia. SA8 baby un spray de pete si un inalbitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si cele de morcov si toate petele mi-au iesit cu VANISH.pui pe pata dar fara apa fara nimic, le lasi jumate de ora sau mai mult depinde de pata apoi le pui la masina de spalat cu detergent si gata pata!Io asa le scot pe toate!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

hai sa/ti spun ceva mai econom
dupa ce la speli punele la soare sa bata pe ele.daca mai este soare
ai sa vezi ca si petele de morciv dispar

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu deocamdata am recurs la solutia de a o dezbraca cand ii dau sa manance . De abia am inceput cu diversificarea, si va dati seama ca la dexteritatea mea, erau varza hainutele... Asa ca... la pielicica goala, doar in scutec, si apoi direct in baie! Nu stiu ce voi face insa cand vine iarna, si va fi mai frig in casa.

Am o prietena care jura pentru sapunul de rufe. Cica scoate petele. Conditia este sa fie spalate cat mai curand dupa murdarire.

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput