Saptamana trecuta eram la cumparaturi in Billa si pt ca tocmai vazusem reclama la crema Dannete Duet (aia jumate alba jumate maro, in care si copiii care mananca se coloreaza pe jumatate)m-am gandit sa ii fac o surpriza pustiului meu de 5 ani si ceva si ma duc repede si iau de pe raft crema cu pricina. Otto cum ma vede, incepe sa urle ca din gura de sarpe sa o duc inapoi ca nu vrea sa se faca negru...
Am ras cu lacrimi si i-am explicat, dar nici nu a vrut sa auda, asa ca am mancat eu o cutiuta si dupa ce s-a convins el ca nu m-am facut nici neagra, nici alba, a doua zi a mancat-o pe cealalta, dar cam cu retineri si nu prea entuziasmat de gust...
Sanatate si pupici la nazdravani,
gabriela si baietii
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Gabriela, dragut foc pustiul tau. O mamica care are fetita in aceeasi grupa cu David al meu la cresa (fetita are 2 ani si 8 luni), imi povestea zilele trecute ca i-a cumparat aceeasi crema si nu se mai intelegea cu ea dupa ce amancat-o, tomai pentru ca biata copila astepta sa se faca jumatate neagra si nu se facea...si atunci sa vezi scandal. Asa ca eu zic ca ai scapat ieftin cu pustiu tau...ca e mai usor sa demonstrezi ca nu se face negru decat s-o convingi ca nu se poate.
Ce ti-e si cu copii astia..sunt scumpi foc
Sa-ti traiasca puiul..mai asteptam si alte intamplari
Sanatate maxima!
Saracii copii, sunt cam "confuzionati". Andreea noastra zicea zilele trecute ca vrea si ea un fratior si ca sa mergem sa luam de la magazin!!!!
Pupici la pici,
Anca