Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 9
alycia spune:
..ne-am laudat degeaba....Mircea e racit de o saptamana...si ca un facut a mai cazut si Andrei la fotbal si a facut entorsa la mana dreapta (numai bine sa nu poata scrie la scoala)...offff flacaii astia!
Aalina spune:
Offf alycia ce le trageti. Sa se faca bine feciorii.
Dana_D lasa ca trece si perioada asta grea si ce bine va fi in casa noua.
DanaMario lasa ca e bine ca macar are copilul o preocupare.
Daiopri mama pe unde mai esti? Ca nici la voi nu te-am mai vazut la odisee. E adevarat ca nici eu nu prea mai scriu ca imi e lene.
In rest la noi nimic nou. Dori ca de obicei si-a reluat programul bine, si cu caminul si cu masa si cu somnul. Sunt fascinata la cum imi povesteste el ca va fi cu bb si cum il va ingriji si se va juca. Ma rog, eu credeam ca va trebui sa ii explic eu lui ce si cum da se pare ca s-a gandit el singurel la cat e de incantat ca va veni bb. Acum ma tot intreaba daca va fi bb fetita sau bb baiat. Desi sunt convinsa ca e baiat am zis sa mai astept pana ii zic ca e 100% pana pe 17 cand merg iar la medic.
La mine miscarile nu au inceput sa fie constante si ma enerveaza. Da stiu ca la 3 saptamani de la control deja ma lasa rabdarea. Numai ca acum mai am de asteptat 2 saptamani. Asta e.
Is asa intr-o stare de plictiseala si lehamite... o fi toamna.
Va pup
19+ cu
dana d spune:
Alycia imi pare rau, I-a pus-o in ghips? Noroc ca-s tineri si le trece repede de zici ca nici n-a fost. Mircea s-a facut bine? Si Ilinca mi-a venit racita de pa tzara duminica dar pana marti era bine, in schimb eu de sambata sunt cobza si abia azi parca sunt mai bine.
Noi inca nu am inceput sa dormim la gradi, de luni gata, scap de drumuri la pranz raman doar alea de dimineata si dupamiaza.
Luni vin si ai mei, ma bucur sa-i vad dar totusi ne era mai bine singuri.. acum tot a fost bine ca am stat o luna mai aerisiti, poate nu mai avem mult de chinuit...sa vedeti atunci cand ne-om muta cum ma scol eu dupa 7 si duc fata la gradi in 5 minute si apoi ajung la munca in max 30 minute ca e coada la un semafor ca altfel as ajunge in maxim 15.
Aalina credeam ca batetii nu prea sunt incantati de frati mai mici ca nu au instinctul ala matern al fetitelor. O sa fie interesant de vazut cum te ajuta Dori la schimbat scutece si hranit bebelusul. Relaxeaza-te, nu mai sta cu toate simturile la panda pe bietul bebeu, te stresezi degeaba, stii cate temeri nefondate isi fac viitoarele mamici si stii ca te stresezi degeaba, ca la final totul va fi bine.
Eu inca mai sper sa fie fetita macar unul din cei doi bebei pe care ii asteptam impreuna.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Dana speranta moare ultima :))). Si eu sunt curioasa de reactia lui Dorian dar ma mira foarte mult ca el isi pune problemele astea desi eu nu il stresez cu subiectul. El insa in general e un copil tare grijuliu. Pupe mama pe el de baiat bun.
Sa va faceti bine.
Si la noi a fost toata trupa racita dar cel mai rau am dus-o eu ca nu am putut sa bag nimic decat ceai cu miere si lamaie. Acum insa sunt pe drumul cel bun.
Parpalak ai intrat numai de demo?
19+ cu
parpalak spune:
Aalina, pai ia uite cum astept io 5 minute sa se incarce pagina de reply, ca sa-ti zic ca da, numa de demo :)
Alycia, baiatul babysitterei mele a cazut la fotbal in ... degetul mic... pe care si l-a rupt... pe care i l-au pus in atele... dupa care l-a insfacat maica-sa de-o aripa si s-a dus cu el in protap la medic.. dupa care au trebuit sa-i mai rupa degetul de 4 (patru) ori, si tot nu i l-au pus la loc cum trebuie (adica osul pe placa de crestere). Dupa care au abandonat, l-au pus in ghips si i-au zis ca las ca se indreapta el cind o mai creste, o sa fie doar oleaca strimb... Problema e ca daca nu se pune ca lumea pe placa de crestere, ori creste aiurea ori nu mai creste... Si cu concluzia ca mai merg odata la control dupa o luna... Si nici nu i-au dat pastile de durere, au stat cu astea normale la fiecare doua ore...
De ce-o zice lumea ca e mai usor sa cresti fete?
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Aalina spune:
Parpalak io zic sa incerci sa faci una si sa ne zici apoi daca e adevarat sau nu
19+ cu
dana d spune:
Mai, va spun eu ca e super sa ai fete dar nu va bazati ca sunt mai cuminti, nu e nici o regula, am vazut fete zburdalnice (Ilinca) si baieti cuminti si linistiti si mamosi... Eu am doua fete de doua feluri si cred ca mai de preferat e una zburdalnica decat una linistita, macar simti ca ai copil .
Revin cu o corectura la postarea precedenta: NU incepe dormitul la gradi de luni , le-a interzis sanepidul ca cica nu au asistenta medicala si nu e voie. M-a lovit in moalele capului vestea asta mai ales ca saptamana viitoare am o saptamana grea, vine seful, participam la expozitie la TIB si o sa fiu ba la birou, ba la stand iar programul va fi modificat in functie de necesitatile firmei nu ale mele personale.
O sa ziceti ca vin ai mei luni si am ajutoare dar nu e asa ca mama cred ca sta acasa doar cat sa-si revina cu somnul apoi pleaca glontz la tara la mamaia care abia o asteapta sa culeaga via si sa stea la capataiul ei in spital ca iar o opereaza la shold sa-i scoata tija aia... asa ca o asteata zile grele dupa vacanta asta.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Daiopri spune:
Noi suntem binisor multumim de intrebare.
Ne luptam cu tusea. Sunt cu nervii praf, ca eu toata sarcina asta am tusit. Acuma ultima oara cand a racit motanul am binevoit sa iau si eu , si ma tot chinui de 3 saptamani aproape si nu mai trece. Nu mai pot de oboseala si ma doare si capul de la atata tuse. Am incercat si un sirop naturist, nici un rezultat, si cu ceai de ceapa. Ieri ziceam ca is mai bine da azi vad ca tusesc iar de zor. Nu stiu zau bb acolo cum se descurca:((( Plus ca nici motanul nu e bine inca. Nu a incetat tusea deloc, iar vinerea trecuta l-am dus la dr si a zis ca las ca ii trece ca nu se aude nimic la plamani.
In rest cu munca si zecile de kg in plus:))
Parpa, da tu chiar intri de demo, ca zau daca pricepi ce zici pe acolo, plus ca nu zici nik de Paul! Eiii…
Aalina, mai dai niste suc rece sau inghetata ca poate il mai activezi:))) Eu asa mai faceam.
Nici eu nu i-am zis nimic clar baiatului inca, dar el vine cu desene peste desene de la scoala cu el si fratele lui, asa ca mai bine sa nu se schimbe:))) Sambata viitoare mai merg la vizionare si sper sa dau peste persoane mai binevoitoare. Nu prea am mai intrat pe la subiect ca nu mai am prea multe de zis, plus ca mai mereu is pe alaturi de ce se discuta.
DanaMario gata bagajele?:))) Ii ziceam sotului ca daca nu ma fac bine ma urc in avion si ma duc in tarile calde.
Dana_d gata vizita deja? Of, ce repede. Ai tai nu pot sta mai mult?
Alycia sanatate multa.
Eu cedez nervos cand ma gandesc ca deabia a inceput toamna si vad ce prost am inceput anul asta:((((
Hai wk placut.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
alycia spune:
Daiopri...io zic sa cedam nervos impreuna..poate ne-o fi mai usor.Las' ca or trece cumva toate pana la urma. Astept vesti despre noua vizionare poate se vede mai bine ce e prin burtica!Sanatate si voua, sa va faceti bine cat mai repede.
Mircea tuseste mai departe si el...si dai si dai si nu se lasa deloc...nu i-am dat antibiotic inca... dar acum suntem pe siropuri de tuse si ventolin(un fel de bronhodilatator al cailor respiratorii) plus ca iar facem pauza cu gradi .Andrei s-a dus ca directorii la scoala, nu poate tine creionul in mana calumea..nu are nic rupt (cel putin asa ne-au spus) e cu fasa elastica pe mana si unguente antiinflamatorii...degetele le misca destul de bine.Sper sa se recupereze curand.
Dana_d e crunt cand ai asa un program de nu sti in cate sa te imparti dar macar consoleaza-te cu ideea ca "mult a fost,putin mai este".Alexa ce alege la teza din a 8 a?...geografia sau istoria? Andrei vrea la istorie ca are impresia ca e mai usor...degeaba i explic ca e mai grea si mai mult de tocit..ca de obicei nu asculta.O sa vada el pe dracu cu cnezate...voievodate si alte chestii.Mie nu mi-au placut niciodata alea si nici acum nu le stiu si la cat de draga i cartea lui tare ma indioesc ca lui i-ar place. Dar il las sa se dea singur cu capul de pereti daca nu vrea sa asculte deloc!
Aalina zici ca ati trecut de primul val de raceala...ce bine de voi...I-ai dat antibiotic lui Dori sau ati scapat fara?Cand mai mergi la echo? Poate se vede de data asta clar si la voi...
Parpalak de acord cu tine....io zic ca baietii iti dau mai mult de furca in primii ani ...picioare si maini rupte...se cocotza ca maimuticile in copaci...batai pe la scoala..si uffff cate si mai cate
Aalina spune:
Alycia nu i-am dat decat siropuri. De ieri vad ca behaie mai rau si o sa ii bag si ridiche neagra cu miere. Asa m-am saturat...Sanatate si sa va faceti bine.
Daiopri imi pare rau sa aud ca nu va trece. Sanatate! Si bafta la vizionare.
Dana_d sper sa treceti cu bine de saptamana asta.
Eu ca de obicei dupa 3 saptamani ma lasa nervii. Atat ma tin pe mine rezervele optimiste. Asa ca mi-am facut maine programare ca nu mai pot. Am bagat si un tort de inghetata cu sos de ciocolata si degeaba. Ori asta e cel mai lenes copil din lume ori e bai. Si pana saptamana viitoare nu aveam cum sa mai rezist. Maine seara sper sa apar cu vesti. Si sa fie bune. Analizele au iesit ok, mai am anticoprii anti D sa vad cum is ca eu am Rh negativ.
Tin minte ca picioarele in ficati nu erau chiar o placere dar pe bune de nu am ajuns sa mi le doresc numa sa scap de stres.
Va pup
19+ cu