Puisori de mai 2003(3)
Raspunsuri - Pagina 17
Daiopri spune:
Ange, ce faci mama? Nu vrei sa ne scrii nimic? Doar o floricica?:)
Din pacate azi am primit mesaj (pt toata lumea nu doar eu) ca nu mai avem voie sa trimitem mesaje private si etc si etc printre care si accesul la genul asta de corespondenta:((( Imi vine sa plang nu alta. Macar sper sa pot citi in pauza de masa, dar m-am hotarat pe cat posibil sa evit sa scriu. Poate asa din cand in cand. Ce ma fac eu pana intru in concediu?:(((
Asa ca mai apar eu pe aici, si o sa fiu mai activa dupa ce oi sta acasa. Nu ma dati disparuta:))
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Daiopri pai de acasa de ce nu intri?
Aalina ai grija ce-ti doresti cu pusti cu personalitate :) ca-ti zic eu ca nu-i prea fun deloc.
Alycia asta e exact asa e Joshua "Enervant de insistent"
Aalina nici nu-i greu aici sa intri in spiritul sarbatorilor Ieri a nins este o zapada aici O sa aiba o surpriza Parpalak cind se intoarce
Si Joshua m-a tocat atit la cap ca i-am decorat deja usile de intrare si citeva beculete afara.
Ange ce mai faceti?
Cum e la scoala?Ii place lui Robert.
Aalina spune:
Eu mai am o saptamana pana merg la cumparaturi si din cate ma stiu ma voi simti minunat sa iau cadouri . Aici ploua... noroc ca ma duc la concert Alifantis asa ca sunt pe tema. Si va anunt ca oficial am lasat-o mult mai moale cu munca.
Alycia asa vreau si eu in primele luni sa dormim cu bb in camera cu patutul lui foarte aproape de al nostru. Stiu de la Dori ca ii numaram respiratiile si din cate ma cunosc nu mi-a trecut sigur paranoia. Si apoi il mut cu frate-su in camera. Dori, dragut, deja se vedea impartind cu el patul supraetajat (ce bine ca am facut doua din start ). I-am explicat ca deocamdata vor imparti doar camera. Eu in ultimul timp incerc sa stau mai mult cu Dorian, povestim mai mult, vreau de acum sa alegem jucariile ca cele foarte mici sa le plasam la tara, o perioada, ca sa nu simta ca se schimba ceva cand vine bb2.
Sper sa reusesc sa le fac acomodarea usoara fara ca Dori sa se simta neglijat. Eu atat de mult il iubesc ca ma gandesc daca sigur o sa pot si pe bb2 sa il iubesc la aceeasi intensitate.
Daiopri nu stiu ce sa iti zic de buric. Eu nici la Dori nu tin minte sa fi avut probloeme cu el. Si eu am facut 26 de saptamani deci tin aproape. Hai ca mult a fost putin mai este si imediat iti vom face galerie. Cat mai vrei sa vii la lucru. Eu din ianuarie m-am hotarat si intru in prenatal si cum mai am si odihna de prin 23 decembrie sunt in vacanta.
Ange... ce iti fac copii. Pe unde mai umbli? Mai scrie ceva de voi.
DanaMario stai linistita ca ma tot uit la Dori Problema mea este alta, Dorian pe toate le-a facut la timpul lor fara mare efort din partea mea. Nu prea a plans exagerat noaptea, a dormit la el in camera, nu am avut probleme cu intarcatul, cu olita etc. Ei...acum vine problema mea... nu cred ca o sa am bafta sa mi se intample asta de doua ori consecutiv . Deci ma astept la distractie pe cinste!
Eu pe de o parte astept zapada dar pe de alta parte acum cand inca mai umblu prefer sa ma deplasez in siguranta.
Va pup
26+ cu Fabian si Dorian
ange spune:
'naseara
pai am trimis floricica asa...sa fac impresie
Alina,pai nu umblu pe nicaieri.muncesc de zi si pana-n noapte
Robert cu scoala sa zic ca e ceva mai bine.Toate-s faine si frumoase pana la lectii.Este de o puturosenie iesita din comun.
Acum cu chiu cu vai accepta sa se trezeasca dimin. si sa plece la scoala.Dar eu sunt aia care-l imbraca,eu sunt aia care-i bag in gura,eu sunt aia care-i tine putza in wc.Adica el e teleghidat.
Nu-i place decat sa bata mingea,sa joace nitendo si sa iasa afara.In rest e jale.Este un copil plin de energie,foarte iute pt 5 ani ai lui si foarte tare in clantza.Am mult de lucrat la el.Dar ce sa fac?!bine ca e sanatos.
Cu astmul am rarit-o.Sprayurile i le pun din ce in ce mai rar.
A fost bolnav rau acum 2 spt. De fapt de cateva zile(marti) am terminat tratamentul cu antibiotic.A luat un streptococ care le-a dat de furca medicilor cam o sapt. pana au nimerit tratamentul.Ne-am cam speriata dar a trecut...
Cam asta-i pe la noi.
Asteptam vacanta si pe Mosul cu cadouri.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Daiopri spune:
DanaMario, de acasa nu prea apuc, caci noi nu avem decat un calc, si pe motanul batran greu il misti de acolo:)) Plus ca nu am timp, ca ma duc repede sa ma intind in pat cand ajung:)
Chiar vorbeam zilele trecute daca ar tb sa mai luam un calc, dar nu vreau sa il vaz pe motan calare pe el cat e ziua de lunga.
Acuma am trimis baietii la gimnastica si scriu intre rufe si vase:)
Ange, al meu vine de la scoala si vrea sa facem lectii. da cred ca e doar asa de impresie:)
In rest eu il trezesc usor dimineata dar fac toate alea care le-ai zis tu:) Le-ar putea face si singur da lenea e mare si nervii mei scurti, cand vad cum face in reluare.
Azi mergem in vizita la noii nasi (de fapt abia acum vb oficial).
Si aseara m-am indragostit de un carut, desi nu e cum vroiam eu initial. da m-am gandit toata noaptea la el, asa ca ma duc sa il agat si dupa aia mai ma gandesc ce si cum:))
Am fost la dr toate bune, si ne vedem mai des ceea ce mi-a amintit ca se apropie momentul:)))
Hai wk placut si nici o grija ca nu scapati de mine. Doar ca nu mai sunt asa prompta in raspunsuri.
Astia au innebunit cu totul la sv cica nici pe email personal ca cele din Ca nu avem voie si site-uri de social networking. Cred ca la mine se refereau cand au scris:)) Nu mai zic ce greu trece timpul. Da nu vine si "vacanta mea"?
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
DanaMario spune:
Aalina cum a fost la concert?
Daiopri sa ai doar un calculator acasa e si bine si rau.
Noi avem fiecare calculatoru lui si dezavantajul e la mine si la tati ca "pierdem timpul aiurea" pe calculator.
Pentru Joshua deocamdata e bine ca nu are decit jocuri educative.
Eu de aia nu intru cite o perioada pe DC ca in loc sa ma relaxese am un sentiment de pierdere de timp.
Ange cunoastem problemele am trecut si noi pe acolo.
Dar trebuie sa vezi ce functioneaza la Robert.
Si Joshua ar avea tendinta de lene dimineata dar lui ii place rau sa mearga la Cresa/Daycare inainte de Gradinita/kindergarden care incepe la 8:45
Acuma doar ii spun cit e ceasu si baga viteza ca se pare ca la Daycare se joaca.
Acuma problema e ca tati e mai incet dimineata si daca sint doar amindoi acasa sta la usa imbracat si plinge/tipa "You waste my playtime"
Cu temele si Joshua era asa anul trecut si daca am fost mai severa acuma ii place.
Se pare ca nu-i placea ca vedea ca nu stie si o perioada nu l-am mai pus sa scrie ca se pare ca din cauza ca scrie cu stinga ii era cam greu.
O sa fie mai mult mai usor dupa ce vede ca stie.
La noi functioneaza si ii dau cite un marble (pietricele alea frumoase de la Dollar store)
Aalina spune:
O noua saptamana de lucru... Noroc ca mai sunt numai 4
Ange bine ai revenit. Am avut si noi o perioada de asta de "lene". Dar am bagat de seama ca daca il culc devreme seara dimineata se trezeste binedispus si se imbraca repede ca sa mai aiba un pic de timp de joaca. E adevarat ca acasa rar mananca dimineata asa ca nu sunt prea multe de facut.
Bne ca stati mai bine cu sanatatea. Nu ai scris nimic de fetita ta. Acum trebuie sa fie o adevarata domnisoara.
Daiopri cu privire la calculator Dori stie ca are voie limitat asa ca nu e nici o problema. Astea au fost conditiile de la inceput. Si in general il las atunci cand si eu si tati facem acelasi lucru pentru ca sunt toate intr-o camera. In rest prefer sa il las sa se joace cu jucarii. Eu sunt incantata ca nu sta aproape deloc la TV.
Ce bine ca aveti nasi. Mie imi e si groaza sa ma gandesc la aspectul asta.
Si zici ca se apropie? Eu inca ma gandesc ca mai e ceva timp dar stiu de la prima sarcina ca in ultima perioada atat de greu ma miscam ca imi doream sa treaca odata. Doar in ultimele zile stiu ca de frica nasterii ma razgandisem si parca parca l-as mai fi tinut .
DanaMario da voi deja aveti teme? Eu doar in joaca daca il mai pun sa recunoasca literele sau mai facem ceva adunari.
Festivalul folk a fost dragut. M-am intristat ca asteptam sa vina Emilian Onciu care mie imi place mult si am aflat ca murise de o saptamana. In rest doar Alifantis a mai fost cat de cat deosebit. Pe restul i-am vazut de atatea ori ca... Dar macar doua seri a fost altfel. Greu mi-a fost insa sa stau atat pe scaun, cam 6 ore a durat in fiecare seara. Prea mult pentru burtocul meu.
Va pup
26+ cu Fabian si Dorian
DanaMario spune:
Da le da deja teme dar anul asta e ceva mai bine anul trecut o bagasem pe mineca avea mult mai multe teme si era grupa mica (JK)
Vineri mi-au trimis de la scoala o nota ca cica pe 2 Decembrie ne trimite acasa "Carnetul de note" :)
Ce copii mari avem deja vin acasa cu carnete de note .... eu il vreau mic
Aalina mi-ai dat o idee parca as avea si eu chef de un concert romanesc o sa ma uit sa vad ca-n general sint mai ales in preajma craciunului.
Eu n-am fost la nici un concert romanesc de cind sint in Canada.
Parpalak sinteti amatori de un concert folk romanesc ?
Aalina,Daiopri mai e putin si gata trebuie sa va faceti bagajelu sa amenajati camera iarasi cu patut, hainute mici mici....
Pe mine ma ingrijoreaza Joshua ca-l vad ca-l duce mintea sa faca fel si fel de conexiuni are o gramada de idei (chiar prea multe) dar nu totdeauna in sensul bun.
Azi de exemplu a trebuit sa duca niste donatii de mincare la gradinita "pentru copii care n-au mincare".
A fost asa incintat de idee am mers impreuna sa cumparam numai ca ieri la masa a mincat doar putin restul a lasat in farfurie cica "pentru copii care nu au mincare" apoi imi zicea ca daca el n-ar avea ce minca si daca mami n-ar avea bani sa cumpere el ar luat bani de la cineva din buzunar si si-ar cumpara mincare
Hai sa ma apuc si eu de lucru ca-i totusi luni si totusi mai am nevoie de servici cu criza asa financiara..
ange spune:
aalina,Maia este mare si cuminte.Duminica trecuta a implinit 10 ani.I-am facut deja vaccinul contra cancerului de col uterin(asta ca sa va dati seama ce domnisoara am)
Cu ea nu am nici cea mai mica problema.este un igeras de copil.
Cu Robert este mai nasol.Dar vad ca pe zi ce trece situatia se amelioreaza si parca devine din ce in ce mai intelegator.
A rarit crizele de dimin.,in schimb cu imbracatul tot eu actionez
Cat despre lectii se ocupa colegul.Eu mi-am pierdut si ultimul gram de rabdare...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
alycia spune:
mai fetelor...da ce lectii faceti voi? Cam in ce consta ceea ce ziceti voi ca sunt lectii? Mircea la gradi face liniute si ne chinuim la bastonasele alea lua-le-ar naiba...mai numara tot felul de elemente si multimi pana la 10 si cam atat.Lierele inca nu le cunoaste ...am zis ca de acum incolo incetisor sa incerc sa-l initiez...dar sincer nu prea pare atras.
Aalina am gasit la Real la noi un joculet "creionul fermecat" ceva creion muzical pe care-l pui pe o plansa in dreptul raspunsului corect si atunci canta...sunt mai multe planse, asta se axeaza pe cunoasterea literelor si cifrelor...si inca un joc de genul asta "cine stie castiga"...i le-am luat pt CRACIUN, bine va trebui sa-i atasez si o jucarie ceva,ca altfel nu pare prea atractiv cadoul mosului.
Ange, Mircea se imbraca singurel dar se misca cam incet...la bluza trebuie sa mai lucram cu scosul si bagatul..cu pantalonii nu mai avem treaba. Dimineata il imbrac eu ca e mai rece in camera si tremura ca un pui de gaina chiar daca termometrul arata 22 de grade.
Dana Mario "carnetul nostru de note" se rezuma la stelutze rosii ...la noi inca se joaca de-a gradinitza...nici vorba de scoala inca.
Daiopri...e "pe vine " concediul vostru...va tin pumnii...