Bazar pentru SONIA
Raspunsuri - Pagina 36
ckristina spune:
dicirstea, ti-am trim pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kriss79 spune:
doxinu(Ioana)am primit azi pantalonii.Multumim!o sa ii probam cand se scoala, dar ii vin cu siguranta, chiar sunt putin lungi..
Voi pune si banutii aceia zilele astea..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
De vanzare 1
De vanzare 2
alexutza_26 spune:
Buna
Am vazut ca am castigat cele 3 produse...mai departe cum se procedeaza,un nr decont ca sa dau banutii...astept detalii pe PM.
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
kid spune:
nma Nu stiu ce sa spun referitor la capitol nou, mie mi se pare buna ideea, dar eu ma ocup doar temporar de bazar.
alexutza_26 Banii se depun in unul din conturile afisate in primul post al acestui topic.
dicirstea mica se intoarce pe 28 septembrie, cel mai sigur iti va raspunde dupa aceasta data.
Multumesc fetelor care ati depus banii in cont. Va rog sa luati legatura pe PM cu persoanele care au oferit produsele pentru a intra in posesia lor.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
monu spune:
Kid tot la tine apelez. o parte din licitatii se termina in we. nu ma dati disparuta ca plec cu fetitele la munte. luni ma uit si vad cui trebuie sa trimit.
kid vreau sa te rog sa modifici la rochita coccorillo pretul. interesul e sa se vanda. schimba te rog de la 20 ron la 17 ron. poate poate o vrea cineva. merci frumos si scuze de deranj.
kid spune:
monu Am modificat pretul. Distractie placuta la munte!
Licitez si eu pt pozitia 91 - 21 ron (pentru o prietena care nu are cont)
Edit: nma Cand ajungem la 40 de pagini, voi deschide capitol nou.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
kid spune:
eladea2005, CarlaV Felicitari pentru licitatiile castigate! Va rog sa luati legatura pe PM cu persoanele care au oferit hainutele pentru a stabili cum intrati in posesia lor. Multumesc!
Am vazut ca multe fete au rotunjit suma cand au platit produsele castigate la licitatie. Mii de multumiri!
adyanna spune:
Buna!
Am adaugat si eu niste hainute pentru licitatie. In albumul hainutelor, de la 209 la 216. Kid poti adauga tu produsele te rog in lista din prima postare? Multumesc frumos!
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina morostes Am depus si eu in cont luni cei 35 ron, maine trimit mail cu plata facuta. Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
Am trimis chitanta de la banca la mai_iunie2007@yahoo.com.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze