Bazar pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Madi Palaria de soare de la 194 a fost castigata de Alex@Sara, iar sandalele de la 193 de andreap. Alex@Sara a spus ca incearca sa ajunga la banca zilele astea sa depuna banii si apoi ia legatura cu tine, cred ca si andreap va lua legatura cu tine cat de curand.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Ok, multumesc.

Eu voi pleca la munte de duminica toata saptamana viitoare, asa ca voi incerca sa raspund cand ma intorc.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

237-25ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Pas...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

237 - 26 ron

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Poate schimbati capitolul. E cam incomod cu atatea pagini.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am depus si eu in cont luni cei 35 ron, maine trimit mail cu plata facuta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

mariussimiuc Daca poti, faci o poza la chitanta de la banca si o trimiti fie persoanelor de la care ai castigat produsele sau pe mailul mai_iunie2007@yahoo.com.

Am trimis mail cu chitanta de la banca.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am platit totalul rotunjit, adica 125 lei. M-am intalnit deja cu Kid si am luat 3 produse, costumasul vernil e foarte moale, abia astept sa le dau prietenei mele. De fapt abia astept sa nasca..Azi ma intalnesc cu Doxinu.
Mai am de primit de la Ella, Mica307 si Ckristina.
V-as ruga sa-mi trimite-ti mail sau pm, ca eu sunt la servici si am destul de mult de lucru, abia reusesc sa ma fofilez sa scriu sau sa citesc si numai la obiect.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

237-27ron

Mergi la inceput