Bazar pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

238. Bluza roz, purtata de 2 ori, marime - 12 luni (monu) 10 ron

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

240. Rochita de blugi subtire, cu tricou alb, rochita purtata o data, bluza noua, cu eticheta, pentru fetite de 1 an (monu) 18 ron

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Am platit azi la BRD cei 77 RON (am rotunjit la 80) de la licitatiile castigate. Din pacate,nu am scaner sa pot face dovada platii. Eventual dau numarul de chitanta cui se ocupa de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mariussimiuc Daca poti, faci o poza la chitanta de la banca si o trimiti fie persoanelor de la care ai castigat produsele sau pe mailul mai_iunie2007@yahoo.com. Daca nu, ii trimiti Oanei (kay) datele chitantei, ea poate verifica la banca daca au intrat banii. Felicitari pentru licitatiile castigate si multumesc mult si pentru rotunjire.
Pentru pozitia 240 a licitat adelais 30 ron, daca vrei sa mai licitezi, trebuie sa oferi peste aceasta suma.
Multumesc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Doxinu, Kid aveti idee daca a castigat cineva la licitatie Art. 193 si 194 (palariuta de soare si sandale Zara)? Ca nu le-a revendicat nimeni pe PM, eu nu prea am intrat pe aici si ma gandesc sa nu plateasca cineva pentru ele si sa nu fiu pe faza sa le dau.
Multumesc

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalice spune:

Mayaione, blugii de la 230 ce marime sunt?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dalice pe eticheta scrie 6-12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si eu pentru:

237. Botosei de la Coccodrillo, noi, nepurtati, marimea 4 adica 20-21, pret 20 ron - monu

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Madi Palaria de soare de la 194 a fost castigata de Alex@Sara, iar sandalele de la 193 de andreap. Alex@Sara a spus ca incearca sa ajunga la banca zilele astea sa depuna banii si apoi ia legatura cu tine, cred ca si andreap va lua legatura cu tine cat de curand.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalice spune:

239:15 ron

Mergi la inceput