Bazar pentru SONIA

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

intre timp m-am dumirit
deci licitez(deocamdata) ptr.pozitiile:
215-5 ron
193-25 ron
183-25 ron
108-15 ron
maine ne mai uitam
multumesc
PS intrebare ptr. pozitiile 103-108:nr.14-15 ce inseamna?cam la ce varsta?

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ursuleata Din cate am vazut pe prima pagina, ai castigat ursuletul. Va trebui sa vorbesti cu mica despre cum intri in posesia lui, dar dupa 28 septembrie, mica nu are net pana atunci.

andreap Da, spui ce produs te intereseaza si cat oferi pe el. Daca nu te contraliciteaza nimeni in 3 zile, produsul este al tau. Daca mai liciteaza cineva pentru el, ai dreptul sa licitezi din nou. Cine ofera cel mai mult, castiga licitatia. Sper ca am explicat cat de cat si ai inteles.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mica vezi ca nr 33 este trecut de 2 ori in produsele licitate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

andreap Pentru tricoul de la 215 a licitat ancadragoman 5 lei. Daca vrei sa contralicitezi, trebuie sa oferi peste aceasta suma.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetele care cumpara ceva de la mine, va rog mult sa-mi dati pm, sau mail, sau sa ma sunati, ceva. ca mi-s tare impreastiata. trageti-ma de maneca, eu uit si sa mananc.

multumesc !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Intrebare:
"Vanzatorul" de la pozitia 62 este acelasi cu cel de la 63 si s-a facut o greseala de redactare sau sunt 2 membri diferiti? Sa stiu si eu cui trimit PM.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

andreea, marimea 13 e cea mai mica. depinde ce dimensiune are piciorul bebeului, S a purtat unii dintre pantofii aceia pana la 1 an, dar intr-o luna i-a crescut piciorul 2 numere. asa ca nu te prea poti baza pe marimi/varste. cel mai sigur e sa masori talpa bebeului si sa rogi sa masoare talpa pantofului, asa stii mai exact daca e ceea ce iti trebuie au ba.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Intrebare:
"Vanzatorul" de la pozitia 62 este acelasi cu cel de la 63 si s-a facut o greseala de redactare sau sunt 2 membri diferiti? Sa stiu si eu cui trimit PM.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Este vorba de acelasi membru : addinel

ancadragoman Multumesc de atentionare, am corectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid
Este vorba de acelasi membru : addinel

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am oferit si eu rochite si costumase de la 218 pana la 221. Sa le mai scriu aici sau nu e nevoie?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput