Bazar pentru SONIA
Raspunsuri - Pagina 18
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica0307 doxinu multumesc pentru ajutor . Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007) www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
cu multa placere
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
Doxinu, Mica va rog trimiteti-mi si mie user si parola de la webshots, sa postez ceva la bazar. Multumesc.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Am adaugat si eu 2 poze in bazar.
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mariussimiuc spune:
Madi,palariuta ce marime e?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulissa spune:
[quote]citat din mesajul lui mica0307
Hi,
(...)
iulissa am adresa ta, maine dimineata pun pachetul la posta.
(...)
Am pus banutii in cont
Mica ai email cu scan-ul depunerii de numerar in format jpeg.
Multumesc
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Madi,palariuta ce marime e? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Mariussimiuc nu scrie pe ea ce nr e, dar am masurat-o pe interior si are 47 de cm, cu aproximatie. Ana a primit-o la 1 an.
Asa creste Ana
mariussimiuc spune:
177. 28 ron
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Madi,maine masor capusorul Amirei si vad daca e buna palaria.
mica0307 spune:
alinus_25 si dalice felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu doxinu si an@ pentru a intra in posesia hainutelor.
alex&sara am pus si penatenul la licitatie. Multumim.
Intreba cineva de cateva perechi de incaltaminte cati cm au, insa nu mai gasesc mesajul.