Asigurari med. de calatorie la City Insurance?

Asigurari med. de calatorie la City Insurance? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

A facut cineva asigurari medicale de calatorie la City Insurance? Ne pregatim sa plecam spre Grecia si fiindca vom pleca cu un copil de 3 ani si jumatate, n-as vrea sa risc cu o asigurare medicala care nu e recunoscuta in Grecia.

A avut cineva experiente cu City Insurance sau cu alte companii care au fost agreate in Grecia?
Parca era mai demult un subiect pe tema asigurarilor medicale de calatorie, insa nu l-am mai gasit la cautare.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

De ce nu-ti faci Cardul European de Sanatate? Este un card international recunoscut in toate tarile UE. E f usor de obtinut (daca vrei iti pot da info) si este valabil 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Te referi la cardul pe care il emite Casa Nationala de Sanatate? (mai nou, nu se mai distribuie carduri, ci doar o hartie semnata si stampilata care dovedeste ca ai calitatea de asigurat in Romania).

Daca te referi la alt tip de card, te rog da-mi detalii.

Merci mult!

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Despre City Insurance nu stiu nimic, in schimb noi am facut asigurari la Astra Asigurari ca si anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Da, e vorba de aceea hartie semnata si stampilata care poarta numele de card european provizoriu, cu o valabilitate de 6 luni, este emis in scopul utilizarii in strainatate cand se impune un tratament medical de urgenta, neprevazut. Am calatorit f mult in acesta an si s-a intamplat ca intr-una din calatorii sotul meu sa aiba nevoie de asistenta medicala intr-un spital. Nu ni s-a cerut decat acest card ( certificat provizoriu ) european si pasaportul. Au facut copii si sotul meu a primit ingrijiriile medical necesare absolut fara sa platim nimic.
Deci din proprie experienta poti sa-l utilizezi cu incredere.
Pana sa apara acest card european la fiecare calatorie plateam asigurari medicale de calatorie, de obicei am facut la Omniasig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Nu mergeti doar in baza cardului european. Cel mai bine va faceti o asigurare de sanatate privata pe perioada sejurului. Oricum nu costa o avere si ai un plus de siguranta.

Mergi la inceput