Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mariana28, eu am luat inca din prima luna elevit pronatal, iar din saptamana 22 iau si omega 3. Amandoua mi-au fost recomandate de medic si iau cate una pe zi.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

29 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am gasit: Mariana daca ai vomat poate ai mancat ceva greu si a reactionat fierea sau sta bebe pe ea. Si mie imi place Rares.
Sorvint bine ai revenit.
Blue eu nu stiu sa interpretez analizele tale. Imi pare rau.

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Monicus sunt de acord cu Malinas, am si scris despre asta in capitolul trecut. Legea spune clar ca poti lua prenatal de la 28 saptamani si fara scrisoare medicala. Doctorul tau nu prea stie pe ce lume traieste.

Mihaela 28+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor cat ar trebui sa fie greutatea lui bebe la 28-30 saptamani???.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 28+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

blue, asa cum ti-a spus si bebecris, fuguta la medic cu analizele! Nu este de glumit cu trombofilia! Poti sa pierzi sarcina! Bafta!

diana in sfarsit ti-ai recapatat printesa! Spor la munca si nnu te epuiza prea tare!

30+

Mergi la inceput

Alexa greutatea lui Bb poate varia, dar s-ar incadra intre 1100 gr si 1400 gr.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Salutare mamici mi-am luat o portie de fructe si am venit sa vad ce mai ziceti
Scuze, eu nu prea stiu sa folosesc pagina de forum, cum sa-mi pun semnatura? Eu sunt in saptamana 25 si am vomat cam acum o saptamana, dar eu nu vomit mancare, numai un lichid galben maroiu si ma ia dimineata din somn, asa era si in primul trimestru, dar acum sunt mai bine. V-as fi recunoscatoare daca m-ati invata cum sa fol mai bine pagina de forum , vad ca am selectat aici pt semnatura, dar...
25+

Mergi la inceput

Mariana28, iata un fragment luat de pe site-ul despre copii:
Umflarea picioarelor este un lucru obisnuit in partea avansata a sarcinii, dar daca incepe sa vi se umfle fata, sa aveti dureri mari de cap, dureri de burta, stare de voma sau ameteala, vorbiti imediat cu doctorul. Puteti suferi de preeclamsie - o stare care trebuie atent monotorizata de medic.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

25

Cred ca asa e mai bine

25+

Mergi la inceput

mariana28 tocmai vroiam sa iti raspund, dar vad ca te-ai descurcat.

30+

Mergi la inceput