Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
dea deci ma tradezi nu il mai arvunezi pe Dimitrie ..ehehe acuma il iei pe al izabelei tradare, am strigat tradare...si tu brutus
andy imi pare rau ca nu reusesti sa faci analiza...in sistem privat nu poti face???
miram dedicatie speciala pt seful tau ...vb idiotilor de la mine de la liceu fara numar
MAria k bine ai revenit din concediu..ce repede trece timpul deja 14 sap la mai mare iubita
babizapy o vb mica pt Dimitrie...una mica mica uite o de la el pt tine
otilia frumoase foc hainutele... sa le stapaneasca sanatos ....hehe inca putin
28+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

MariaK wow ce a mai trecut timpul!Deja esti in 14 saptamani Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si-n continuare, o sarcina cat mai usoara si un bebic sanatos!. Tare drag imi e sa aud de tine ca esti bine

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 30+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Multumesc pentru primire si doresc tuturor viitoarelor mamici multa sanatate!!!Si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu am facut febra. asta mai imi lipsea la cat de mult transpir eu.
babyzapi...poate ne vedem...eu merg la eco la dr chitescu...vb oricum inainte sa stiu daca esti de dimineata.
fetelor...multumesc pentru sfaturi...se pare ca a trecut...am mancat niste branza de vaci dietetica frecata cu putina ceapa si marar si cu paine ptrajita..am mai baut ceai de menta si am dormit 2 ore...apoi am papat piept de pui la teflon cu orez cu legume...


astept sa se termine meciul cu steaua si sa ma duc la dusulet...am nevoie de sot pt ca treb sa ma pregatesc pt controlul de maine si el imi tine oglinda...

daaa....burta mare...deja ma scoate lumea din sarite cand comenteaza fara sa stie: "burta mare? ai lichid mult!!" de unde puii mei stiu toti ce este cu burta mea? este totul normal...seman cu mama care la fiecare sarcina (suntem 3 frati) a avut o burta uriasa...

s-a calificat STEAUA!!!!!

28+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78


Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Seara buna fetele!
Vorbeati de mancare la servici. La mine la servici este bucatareasa si face mancare proaspata in fiecare zi: o ciorba sau supa, felul 2 si ceva dulce sau un fruct. Iar dimineata mananc iaurt cu cereale sau covrigi uscati.

La multi ani Dandusa si IuliaCospy. Sarcina usoara si la termen.

Mihaela 27+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Andy ai dreptate ca nu mananc corect...dar nu prea stiu cum sa fac, nu am posibilitatea sa-mi ptregatesc ceva la servici , cantina nu avem si de mers la restaurant nu se pune problema...no ce sa fac?
Otiliav asa deci era mai vechi concursul ..oricum pozele fetelor sunt faine

Criss 27+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, esti o frumusete mami, ai niste ochi superbi si o mutrisoara . Se vad kilogramele pe solduri dar putine gravidute sunt norocoase si nu pun nimic in plus in sarcina. In ultima vreme si mie tot imi cresc soldurile, ma latesc, am nevoie de blugi noi. La anul sper sa merg la sala, o sa scapam noi de kg cumva. Ce pot sa spun, nu mai sunt asa panicata pentru ca le-am dat o data jos si nu au fost putine.
Baby, esti o draguta, dar mai am de cumparat. Pai primele erau cele care au fost ale Anei si inca ezit daca sa i le dau bebelinei. Mai merge sotul maine la Obor sa ia, sa vedem cu ce se intoarce. M-am agitat degeaba pe La Redoute, ce vroiam eu nu mai aveau nici culoare, nici marime, decat prematuri, plus ca se pare trebuie sa comand de pe siteul norvegian si oferta este mult mai redusa. Eu le astept pe Diane cu poze, sunt convinsa ca ne dau gata.
Oceanborn, asa da, multe, multe hainute. Se vede ca ne pregatim pentru bb in tari diferite ca eu ce am luat de vara sunt marimi mari pentru 6-9 luni cand probabil vom fi in tara.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Cuscra nuuuuuuuuuuuuuuuu, se poate???/ Dimitrie e primul sotz, intrebam si io umil daca are voie harem fata mea...sa stranga mai multi, ho, nu da cu paru'....nu-l lasam noi pe Dimitrie din gheare...da daca Babyzapi mi-l da si pe-al ei , de ce nu????
Mirthaamaratoooooooooooooooooooo....mi se rupe sufletul de tine...naveta, lautari, nedormit...stai pe baricade, facem galerie!!!!
Andy nu te mai panica atata cu listeria...ti-am mai zis, considera numarul cazurilor la esantionul de populatie si ai sa vezi ca incidentza e mica...in Romania pericolul e mult mai mare!
Nu stiu ce sa iti spun de analize, io ia-m cerut docai in primul trimestru sa-mi faca listeria si s-a executat, mi-a zis ca sunt ok, e mai mult decat suficient pentru mine, n-are sens sa scormonesc in KK, intelegi?Oricum n-am ce sa fac daca e...
Imi pare rau ca sunt nuli si neaveniti artarosii cand vine vorba de listerie, uite am gasit o postare recenta a unei gaggici din Canada care zice ca a fost la specialist, da-i si tu un PM, vezi ce te sfatuieste...

Babyzapi iubita mea, cuscra doi( daca nu ma ucide cu pietre Eli pana atunci)..mda...o sa fie rupere..de...hai sa va vad daca sunteti tari la ghicit rima!!!!!Nu prea am chef , pe bune, si ma si ustura putin ca deh, la locu' neumblat paianjenii s-adunaaaaaaaaaaaaa...
Dra tu arati superb....da-i in puii mei cu halatele lor si vino in costum de baie, nah...sau nude, sa crape mioriticii de invidie...Da' mai bine nu ca te ucide poetu' tau ( a propos, pe vremea cand era cu mine nu scria poezii as afrumoase...se vede treaba ca intradevar compania conteaza)...
Dupa cum bine stiti am fost la doca ieri, suntem ok, eco n-am facut ( da cred ca ma duc sambata la una 4 D sa o vada si tati pe bebelina), fierul si calciul au cam fugit de la mine asadar tre sa ingurgitez niste prenatale...iuuuuuuuuuuuuuu..nu stiu voua cum va pica, da' mie-mi vine sa le expulzez urgent...nu le mai suport!!!!
Atata am innebunit-o pe biata femeie cu mischatul inconsecvent al bebelinei incat mi-a imprumuttat unul din Dopplerele ei profesionale sa-i ascult inima cand ma apuca bazdacii..si sa vedeti faza tare zanelor, de ieri da nebunica mea din maini, picioare, samd de mama mama...se vede ca e nebu ca mami...asa ca n-o sa am nevoie de minunile tehncii moderne.
Acum m-am stricat la cap mai rau...mi se pare ca o simt pe bebelina numai jos, jos, de tot, si inauntru...nici urma de maini, coate picioare si alte membre la suprafatza...si pentru asta nu exista aparat...numai pshihologi!!!
A...mi-a mai zis ca baby e in pozitie cefalica , banuiesc ca inseamna ca e intoarsa cu capul in jos deja desthapta lu' mama....

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Andy scuze, io cred ca am boala vacii nebune...printre altele. uite aici link-ul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120327&whichpage=2

IULIA LAAAAAAAAAAAAAAAAA MULTI ANNNNNNNNNNNNNNNNIIIIII!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am ajuns si eu acasa, dar voi sigur faceti nani la ora asta...

Asa, am apucat sa ma uit la poze:

- vazut hainutze de bebe mic de Oceanborn si de bebelusa mica de Otilia, cu tot cu botosei, si placut tare, tare! Asa de mici sunt bebelusii? Ca hainutzele sunt taaare mici....Aoleu, o sa-mi fie frica sa il tin in brate.

- vazut mamica Diamish si burtica cu bebe Sonia....frumoase sunt! Avem numai mamici frumoase la odiseea noastra! Asteptam hainutzele!

In alta ordine de idei:

- vazut ce papa fetele.....pai mai, sunteti fericite (majoritatea). Ce salata, dom'le? As manca si eu cand iesim in oras, dar nu e voie ca nu e spalata (astia nu prea le spala, e drept), branzica nu, ca nu stim daca e pasteurizata, sandwish-uri nu, ca daca e vaca nebuna, puiul gripat, porcul trichinelozat sau ceva listeriat in ele, peste nu, ca are continut prea mare de mercur, asa ca raman doar pastele..... dar nu la microunde, ca "e" nocive. Of!

- fost din nou la dr., la alt dr. de data asta, care e romanca si mai umana. Pe formularele tipizate sunt trecute toate analizele pe care le fac ei, inclusiv toxo si varicela etc., dar exista o rubrica "alte analize" si acolo se trece de mana ce analiza cere dr. (daca e una mai putin uzuala). Ideea e ca tanti dr. mi-a scris frumos pe trimitere "anticorpi listerie" si m-a trimis la spital. N-am mai apucat sa ajung la laborator, ca era prea tarziu, dar maine ma infatisez cu jalba in protap la spital. Sa ma analizeze si pe mine, odata! Dr. a zis ca nu crede ca am ceva, doar un mic virus care a coincis cu nebunia de la TV despre listerie. A! Si mi-a dat si trimitere pt. eco de trimestrul 3, ca ginecoloaga nu prea vrea (o sa mai incerc eu sapt. viitoare sa-i cer, dar daca nu vrea deloc, o am pe asta si gata).

Eli: In Canada nu este incurajat sistemul privat. E un lab. privat care face analize (dar nu face pt. listerie), dar doar daca ai trimitere de la medic. Clinica privata nu stiu sa fie. Mai sunt clinici de fertilizare, care sunt private si care fac si eco de gravide contra cost. Dar si acolo iti trebuie trimitere. Si uite asa.

Criss: Mamico, nu e bine. Pune si tu ceva pachetel mai consistent de acasa. Microunde aveti? (desi nu-mi prea plac mie)Ca mai poti incalzi la nevoie una-alta.

Mai am de raspuns, dar nu mai stiu cui si ce. O sa ma uit din urma...

Andy 24+

Mergi la inceput