Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)
Raspunsuri - Pagina 19
IuliaCospy spune:
Dragele mele,
Am intrat in fuga sa va pup si sa va multumesc din suflet pentru urari. Sa dea DD sa fim sanatoase cu toate si sa ne tinem puiutii in brate cu bine.
Am vrut sa va invit alalt#259;ieri la o felie de tort ca sa sarbatorim impreuna. Din pacate colegii mei s-au imbolnavit fiecare de ce a apucat, si in consecinta a trebuit sa ma execut si sa fac treaba la 4 oameni. Dragut nu... noroc ca nu stau peste program: ce se poate face in conditii normale, se face, ce nu - nu
Acum ma grabesc sa fug ca tre sa plec la Brasov la o nunta. Si in drum o sa trecem si pe la nasi sa vorbim de botezul bebitei.
Bun venit fetelor noi!
Sa aveti un week-end minunat!
Va
pe toate si [pupo] si puiutii din burtici!
Iulia
27+ 
elilov3 spune:
ziua buna fetele
acum am venit de la scoata am avut numai cretini cu situatii neincheiate.....dai fale bilete de ex pt oral si scris...proces verbal...fale situatie...am urcat si am coborat la hale scari ca de cancelaria e la etaj...de burtica saraca numai putea pe la 12 am clacat efectiv m-am intins pe canapea si nu am mai facut nimic...ii zisai la director sa faca ce o vrea ca eu numai merg la scoal..
dea...mulatru zici..hmm...![]()
bravegirl felicitari de rez bune 

ma voi numai prostioare vb pun biciul pe voi ca faceti pofta si altii stau si se uita...si cata mai e pana la hata hata..hehe deabea de craciun...long time .....bagam un somn sa treaca hormonii ![]()

ioana mami iubita atat vreme cat te stresezi zau de se prinde ceva relax draga mea...si ai sa vezi ca se prinde nu deznadajdui cand e sa fie e si gata ...vine el si bb 

iuliacospy buna felia de tort si cu intarziere zau de ne suparam 
andy esti totala asta e ne adaptam situatiei cine e mai aproape castiga 
carmedu buna vb pai sa sti Doamne fereste de acelasi sex...lasa ca e plina lumea de femei si barbati sa aleaga cum trebuie...
![]()
29+
Dimitrie
ginye55 spune:
Buna burtici!
Aseara am avut niste dureri de burta ingrozitoare. Ma intepa mai mult, nici nu stiu cum sa zic. Dar in 10 min m-au lasat.
Sorvint si mie mi se intareste burta destul de des: cel putin de 2-3 ori pe zi. Gineca mi-a zis sa iau nospa si scobutil in astfel de situatii.
Pup toate burticile!

ginye
31+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicus Mamiseli, in lege nu scrie ca poti lua exact incepand cu 28 saptamani.... iti calculezi, astfel incat sa iti ramana nr de zile indicat de lege.... Deci... cele 126 zile.. le imparti cum doresti...si nu spune exact ca fix la 28 saptamani..... Stie doctora ce stie... nu sunt prima gravidutza... caruia ii spune aceste lucruri.. http://good-times.webshots.com/album/565345013XbrKiZ graviduta 23+AMR 17 saptamani |
Ai dreptate nu spune de la 28 de saptamani, ideea era ca multi medici refuza sa iti dea la cerere si sa iti ramana numai 42 de zile dupa nastere si iti dau de la 7 luni si 10 zile adica 63 zile prenatal si 63 zile postnatal. Eu spuneam ca daca vrei mai devreme de 63 zile prenatal, sa te duci cu legea in mana la medic si nu mai are ce zice. Sa nu crezi ca nu sunt destui medici care nu stiu legislatia. Eu cand am avut cate o chestie mai deosebita de cerut in domeniu medical, a trebuit sa ma duc cu legea chiar la Casa de sanatate ca habar n-aveau aia pe ce lume sunt.
Mihaela
28+
Mihai CosminGargarita lui mami
Pozele mele
carmendu spune:
| Citat: |
| [Carmendu, nici eu nu reuseam ieri sa-mi actualizez semnatura dar m-au ajutat BraveGirl si futuremother. eu parola n-am scimbat-o pt ca o aveam din 8 caractere. pt. a-ti schimba semnatura te duci la "optiuni profil" apesi pe + si de acolo e simplu. succes!! |
multumesc.

28+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
anes spune:
carmendu pisica este absolut delicioasa! Ingrijiti-o cu drag si daca va spalti pe maini si pastrati o igiena corecta, nu veti pati nimic. Eu am crescut in casa generatii de pisici si iata ca acum nu am nici macar anticorpi pt. toxoplasmoza. Trebuie sa am grija sa nu fac aceasta boala acum!
Frumoase lucrusoare! imi plac iepurasii si literele cu nuumele lui BB! DE UNDE LE-AI LUAT? Vreau si eu!!!
30+ 
mamiseli_11 spune:
Ioana mami , ma gandesc ca din cauza postinorului ai tu probleme acum. Eu am intrerupt pastilele anticonceptionale si timp de 6 luni nu s-a intamplat nimic. Depinde de organism. In a 6-a luna, chiar renuntasem sa mai fac teste de sarcina si uite ca s-a intamplat. Si au dreptate fetele, trebuie sa reduci stresul si sigur se va intampla. Multa bafta si cand vei avea vestea buna, sa ne spui si noua. Pupici.
Mihaela
28+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
bebecris spune:
IOANA MAMI....fetele au dreptate....eu am trecut prin asteptare 1 an de zile...1 an de zile am facut teste peste teste de sarcina..analize...am facut chiar si o inseminare artificiala...am calculat ovulatie...am facut monitorizare a ovulatiei...am fost la biserici...etc...anul asta in ianuarie am facut inseminarea...nu a fost sa fie...am plans si am fost la pamant...atunci am hotarat de comun acord sa facem o pauza pana in vara...in februarie aveam planuita o minivacanta la viena...s-a intamplat doar o singura data, in prima seara (dupa aia am avut eu de furca cu o indigestie si am fost ocupata cu toaletele din viena)...iar pe 11 martie la servici am descoperit bucuria celor 2 liniute...asadar...renuntati la stres la calcularea zilelor...la ..hai..acum e momentul...nu frate...baga cand simti nevoie si nu te gandi ca o faci ca s avina bebe...
succes!!!!!!!!!
28+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
carmendu spune:
anes - literele le-am luat dintr-un mnagazin de pe langa piata galati. e un magazin tare frumos cu tot felul de lucrusoare de lemn pentru copii.
iepurasii i-am luat dintr-um magazin TCM
28+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA