Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lavini, ce inseamna ursitoare la copil? Pai nu se zice ca cele 3 ursitoare vin singure? Oricum, eu nu cred in asa ceva, stiu ca doar Dumnezeu stie ce va fi cu noi si cu copiii nostri.

Si la mine s-a incercat sa se impuna niste reguli care nu sunt nici ale mele, nici ale sotului. Sotul le accepta, pe mine ma luau nervii (daca erau aiurea) si nu le aplicam. Dadada, dar tot cum hotaram NOI faceam.

Iris, ce ii face degetelul printesei tale?

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

pfu, soacra-mea nu da nici sfaturi, si nici nu ma bate la cap. Singura ei dorinta e sa-l rasfete peste masura (ceea ce nu-mi place evident). Dar daca ma gandesc la matusa-mea cu care am petrecut mare parte din timp pana veneau ai mei de la serviciu, si care ma rasfata si ma lasa sa fac orice ... si pe care o iubesc enorm de mult, ma gandesc ca nu e voie sa fiu naspa, asa ca o sa gandesc de 2 ori inainte sa comentez ceva rautacios

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Nu mi-a fost niciodata foarte clar ce era cu ursitoarele alea, ca nici io nu cred in asa ceva...trebuia sa aleg 3 femei carora sa le dea sotu niste "daruri"=tot felul de chestii:bani, pix, prosop,etc, inainte sa aduc copilu acasa...niste aberatii...io i-am spus ca nu pun nici o ursitoare si fac pariu cu ea ca o sa fie si destept si frumos si etc...a mai vociferat putin si a renuntat apoi...

Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

BEE durerile astea de burtica nu-a asa de bune.....daca esti acasa intinde-te in pat si stai linistita.....ia un No-spa si vor trece. Imi aduc si eu aminte ca in sapt 15 si 16 am avut niste dureri cumplite care nu treceau cu nimic, doar cu Ginipral( am luat 3 zile si mi-a trecut)......parca am spus ca merg la doi doctori , unul in Botosani si celalalt in Iasi....ideea e ca nu e bine....ce zice unu, anuleaza celalalt.....de exemplu, cel din Iasi imi spunea ca durerile sunt normale, pt ca oasele se maresc...cica omul e singurul mamifer care la nastere nu-si disloca oasele, asa cum fac celelalte animale
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

'Neata, fetelor! Bine ca au trecut emotiile si ne-am calmat, si eu, si voi...

Cat despre matusa, imediat ii scriu sa-i zic ca nu vreau sa schimb nimic. Pe langa incurajarile voastre, mai am un argument, de ordin religios, sper ala sa cantareasca mult...

Si io votez cu Clujul, doar clujeanca sunt, am si zis ca acolo nasc... In Galatiul asta am cautat odata covrigi de nu mai stiam unde sa intreb, ca la Cluj, pas...

Am crampe acum, dar stiu de la ce, azi-noapte am mancat de zaluda lapte cu mar, acum astept sa iasa cumva, figura mai sunt...

A, si Daria revenise la miscarile obisnuite aseara, i-a "tras" si lui tati una in palma...

Cine zicea daca ma supar? Nu ma supar, Daria o sa fie jumatate-jumatate (si fiecare jumatate cu mai multe influente), d-apoi sanatoasa sa fie...

lavini, eu am facut TT la 16 saptamani, asa mi-a zis medicul, intre 16 si 18 saptamani, dar vezi ca sunt pareri diferite...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Mda, tot felul de traditii si superstitii.

Eu una, o sa il asptept pe bebe cu multa dragoste si cu cateva iconite la el in camera, ca sa il protejeze si sa aiba grija de el. Ursitoare si alte chestii, pas.

La fel cu chestia "nu ii cumpara nimic inainte de a-l naste", nu il striga pe nume pana nu se naste/boteaza", etc etc.

Nu am gasit programare la dr. Pop. sunt pe lista in cazul in care renunta cineva.

Bee17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

iris - si io o sa imi las copilul cu bunicii, de oricare parte, atata timp cat respecta felul in care vrem noi sa ne crestem copilul. ca cel mai rau lucru in educatia unui copil sunt contradictiile dintre adulti.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

La noi Francesca e o zi la doua saptamini cu bunicul ei olandez, cu ai mei era cand mai veneau ei aici, acum doar pe mama o mai am si pe bunicul olandez. Cand vine bebe2 nu o sa mai stea bunicul o zi intreaga, mi se pare prea mult pentru el, cu doi copii, dar sigur ca veni din cind in cind sa scoata cite unul la plimbare si e binevenit.
Noptile noi nu am prea stat fara fata (patru nopti in total pina acum) pentru ca nu vrem sa il incarcam prea mult pe bunic. (care e un dulce si un domn si a crescut deja 5 nepoti).
Eu cred ca e super pentru copii sa petreaca timp cu bunicii, insa nu trebuie sa fie prea mult(stiu ca in unele cazuri nu se poate altfel, a se vedea situatia creselor/gradinitelor in Romania, daca mamele vor inainte de 3 ani la servici tot bona sau bunicii sunt cu pruncii cinci zile pe saptamina, asta e situatia).
Cu regulile trebuie sa spun ca nu am avut niciodata discutii, bunicii au respectat dorintele noastre, dar le lasam si libertatea de a fi bunici. De exemplu, la bunicul ei Francesca are voie sa deschida toate sertarele, sa manince o felie de chec proaspat facut de bunicul din produse bio.(acasa nu primeste dulciuri de nici un fel, rontaie fructe si legume intre mese). O data pe saptamina trecem cu vederea si il lasam pe bunic sa fie bunic.

Mergi la inceput

VREAU COVRIGI CALZI SI CHEC PROASPAT DE CASA!!!!!!!!

De unde sa iau covrigi calzi in zona Victoriei/Dorobanti/Floreasca?

Bee17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

io vreau pizza BOMBA de la NEW CROCO din hasdeu

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Eu ii astept pe tipii cu combina..Sa ma apuc de gatit ca mi s-a luat fara frigi si cu mancare din oras..

Iris,te asteptam cu vesti bune azi de la eco.

Lavinia nu am luat nimic inca,momentan ma uit pe net,vad ce preturi,ce taxe...si apoi vreau sa vad produsele si life,in magazine,sa le pipai eu,sa le manevrez(aici ma refer la carut,scaun de masina,patut)..Si neaparat fac o comparatie de preturi..sa vad cum ies in avantaj :)

Mai toata lumea a fost in SUA?numa' io nu?:(( Si al meu a fost,de fapt nu numai acolo,mai peste tot..si io,nici tara mea n-am ajuns s-o cunosc .In fine,asta e,dar la anu' am invitatie in Africa de sud,ahahaha,abia astept,mai ales ca mai tot timpul ma uit pe animal planet si vreau sa vad si eu animalute in savana,in parcurile alea ale lor imense...Si-mi iau si brotacul cu mine..tot familionul merge,adik cei 3 muschetari,tati,mami(adik io) si David!

Ralu,ce aveti mai voi de impartit cu rudele?Pai ce trebuie sa-i placa altcuiva numele copilului?
Eu de ex.la copil am un sg nas si anume varul iubitului meu.Si mi-a tot zis sa-i pun un nume de-al lui,dar nu pot.Ta-su tine mortis sa-i poarte unul din nume(bine,voia Christian ca suna bine alaturi de David) si eu voiam David..Acu' sa mai pun unu face copilul scurta la mana cand isi scrie numele:)))Asta e...asa ca am zis foarte clar,eu il port,eu ma chinui cu sarcina eu am drept de decizie!Si are si ta-su acolo putin,ca deh,a participat si el si are grija de noi..Restul nu ma intereseaza!Le convine numele bine,nu asta e.Le convine ca eu aleg sa fac intr-un fel bine,nu..asta e..si tot asa.
Ah si eu am 27 de ani si ma sperie gandul ca o sa am o mogaldeata mica care o sa depinda total de mine,ca-s responsabila de el,de cresterea lui,de educarea lui,de modelarea lui...Dar asta e,ne vom descurca noi..Cred ca spaima asta o au toti,chit ca au 20,chit ca au 30 :)

Cadia,da ai mei sunt foarte fericiti ca vor avea 2 nepotei..De cand isi doreau saracii,mai ales ca eu am mai fost casatorita si nu le-am putut oferii atunci un nepotel..Acum,s-au schimbat si ei mult si saracii ma bateau la cap sa fac un bb,desi nu eram casatorita cu al meu(dar era in plan)..iar ei nu erau asa
Pastilele le iau ca e musai,nici mie nu-mi plac :)

flo,se mai intind ligamentele..ia un no-spa daca simti nevoia.

POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian

Mergi la inceput