Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
jasmi spune:
Neatza!
Selene, ma bucur ca totul e bine! Nici nu credeam ca vei afla altceva
Lisa, Crisspoliss si eu sunt tot din cluj. Am fost si eu in state in vremea studentiei, mi-a placut mult, dar duceam si eu dorul mancarurilor de aici ... Ce vremuri
Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB
cristi_2003 spune:
neatza
roxana - ce apare la editeaza profil personal? ma intreaba daca sunt gravida... si nu pot trece de pagina respectiva nicicum sa imi schimb semnatura
azi avem 21 de saptamani
20+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
lavini spune:
Mai fetelor, toata lumea a vazut America?
Noi avem niste cunostinte care s-au mutat de ceva timp in Miami.Si cum ne gandeam ca la anul ar fi frumos sa vizitam si noi acele taramuri, nu imi spuneti si mie cat costa un belet de avion, aproximativ, pana in State?Sa fiu psihic pregatita..
Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)
cristi_2003 spune:
am reusit sa schimbam semnatura
21+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavini Mai fetelor, toata lumea a vazut America? Noi avem niste cunostinte care s-au mutat de ceva timp in Miami.Si cum ne gandeam ca la anul ar fi frumos sa vizitam si noi acele taramuri, nu imi spuneti si mie cat costa un belet de avion, aproximativ, pana in State?Sa fiu psihic pregatita.. Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007) |
e scump dom'le...scump, din cate imi amintesc eu.
Eu am fost acu 3 ani, pretul nu mai e relevant, dar poate te lamuresc fetele care au facut recent "plata". Oricum eu zic ca merita sa mergi. Am o prietena cu care tot visez sa ne luam o casa pe malul oceanului si sa ne mutam acolo peste ceva ani. Dar sunt vise
Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 am reusit sa schimbam semnatura 21+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
cristi, la mai mare!
Imi amintesc cand ai anuntat tu 2 liniute .. eu inca nici nu aveam cont pe DC
Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB
CADIA spune:
Neata, tuturor!!!
Fetelor, voi nu va simtiti obosite?Parca, m-a batut cineva azi-noapte ca m-am trezit cheauna.Trebuie sa beau o guritza de .
Asa de pofta mi-ati facut de covrigi, ca acum trebuie sa dau o fuga 2-3 statii cu metroul ca sa-mi cumpar.
Leditia, ce fericire o sa fie pe capul alor tai cu 2 nepotei.
Apropo de pastile, eu am senzatie de voma doar cand vad pastile, dar sa le mai si inghit.Asa sunt de mica.Mi-a zis mama ca "i-am mancat zilele" de mica, cu pastilele pe care le vomam mereu.In plus, cand nu era atenta le aruncam in WC si o minteam ca le-am luat
Selene, ma bucur ca totul este OK.Ne-ai pus pe jar ieri.Si eu am stat cu net-ul deschis dar n-am fost in stare sa scriu de oboseala.
Lavini, eu TT l-am facut la 16 sapt si DRYTEST-ul (care este cam acelasi lucru)mi l-a facut dr.Vladareanu de la 13 sapt (ca nu-mi iesise bine DT-ul).Deci sigur nu-i devreme nici la 15 sa-l faci.
Asa ca bafta la analize si la eco.Sigur va fi totul OK
17+cu CLARA
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Selene - se pare ca Daria nu-ti seamana! Ea e o fata calma, linistita, n-ar avea cum sa semene unei mamici atat de agitate - cel putin nu seamana din acest pct de vedere - ca de altfel cre' ca-i ardeleanca de-i asa calma!!!(nu mi-o lua in nume de rau ok??? )
La multi ani, Traian Carol!!
lavini - e ok sa-ti faci TT la 15 saptamani - se face intre 14 si 17!!
Iris - cum a fost la doctor?? Ce mai face unghiuta ranita??
Rox - ti-ai luat liber??? :)))
Irina - ma bucur ca esti bine! Concediu minunat sa aveti!
miere - unde ai disparut si tu tata??
Despre numele copiilor - nici nu-mi bat capu' - daca nu le place sa fie sanatosi - si aici e inclusa si mama mea pe care o iubesc din tot sufletul si careia nu-i place Teodor!! GHINION!!
Io iar am discutii de principiu cu soacramea... Nu stiu cand o sa invete (sa speram c-o sa se-ntample) ca e irelevant faptul ca eu am "doar" 26 de ani si nu aproape 50 si ca daca sunt destul de matura pt a face un copil sunt destul de matura ca sa-l si cresc!!!!
Nu mai suport sa mi se dea sfaturi! Daca vreau sfaturi -O SA LE CER SINGURICA!!! Ca sa nu mai discutam ca nu sunt o fire usor impresionabila si in nici un caz n-o sa renunt la ce cred eu ca asa imi spune nu mai stiu cine... Daca ma supar, dupa ce se naste Matei si eu tre sa ma intorc la servici - il duc la mama mea! Chit ca il vad 1 data pe sapt!! Si-acu sa va spun si de la ce m-am luat: aseara s-a gandit soacra din dotare sa se apuce sa-mi dea sfaturi gen: copilu trebe infasat (a se citi legat) dupa nastere. Nu mi-am pus problema asta pana acu... si nici nu-mi vine sa cred ca lui ii e mai bine legat decat liber!!! Da' ea, nu si nu, ca asa trebe!!! Las' c-o sa vedem noi ce trebe si ce nu!!! Dupa, m-a mancat undeva sa ma plang ca m-am ingrasat - si s-a apucat sa-mi dea sfaturi sa mananc mai putin!!! Asa ca i-am spuscitez: "Las' sa ma fac eu cat casa poporului, da' sa fie el bine!!!" Clar ca nu-mi doresc sa ma fac cat Casa Poporului, da' daca-mi e foame o sa mananc!!!!
Si uite asa m-am intins ca o zi de post!!! Da' tare voiam sa zic cuiva chestiile astea care ma calca pe coada!!!
21+ cu Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
flowerbee spune:
Neata burtici,
Selene, ma bucur ca bebe e bine si ca te-ai linistit acum. Cat despre nume, e bebele vostru, deci tu si tati hotarati, nu n persoane din familie!
Cristi, felicitari pentru cele 21 saptamani. Noi maine facem 18. Crestem, crestem, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Jasmi, Cristi, la aspirante ne-am cunoscut noi prima data. parca a trecut nu stiu cat de atunci. Doamne, cum imi mai tremurau degetele pe cele n teste de sarcina pe care le-am facut!
Lavini, si eu vrea sa merg in SUA, mai ales ca acolo sunt matusile si verii sotului. Era programat pentru craciun, insa acum nu se va putea ca bebe va fi mare in burtica la mami.
Fetelor, me mine ma cam doare burtica, am asa ca niste crampe, intinderi, nu tot timpul, dar de cateva ori pe zi, ca niste junghiuri. Offf, si cat mai e pana vine medicul din concediu...
Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png