Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Iris2002 spune:
Selene, ma gandesc la tine, hai ca trebuie sa fie bine.
Edinutza, unde esti? Hai da un semn de viata...
Irina, ma bucur ca esti ceva mai bine. E si normal sa te fi marcat ce s-a intimplat cu Michelle, si eu am o simpatie deosebita pentru ea. Sper sa primeasca si ei bebelusul mult dorit, cind isi revin dupa necazul acesta.
Va imbratisez, maine am eu eco morfo, sper sa fie bine.
Selene_Bunny spune:
Scuze ca va dau emotii...
Pe la 4 si jumatate am intrat la medic, e un alt medic decat cel de la spital si decat cel care mi-a urmarit sarcina pana acum, a fost foarte expeditiv, cel putin asa mi s-a parut mie, repede echograf, vazut copil, masurat un pic... I-am zis de iminenta de avort, de spital, de tratament, de stres...
Concluzia: copilul este perfect OK, are activitate, doar ca e mai linistit, asa, nu se stie de ce, asistenta mi-a spus ca si Luna are influenta, pe asta n-o stiam, a zis ca mai multe gravide s-au plans in perioada asta ca nu-si mai simt copiii... Copilul are 146 de batai pe minut, nu 153 cat avea ultima data, asistenta a mai zis si ca e posibil ca linistea asta sa se datoreze faptului ca am renuntat la Gynipral...
100 de RON m-a costat linistirea mea sufleteasca, of...
A, si matusa mea, cea cu pile si relatii, a zis sa schimb numele, ca nu-i place de nicio culoare Nandini, ca ce nume e asta, ca sa-l traduc in romaneste, acum parca vad ca o sa ma bata non-stop la cap, ca e obisnuita sa faca lumea cum vrea ea... :)
cu Daria Nandini de 22+
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
cristi_2003 spune:
iris pt eco morfo
sigur va fi bine.
20+ cu Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
selene - ma bucur ca bebele e bine. speram ca s-a linistit si mama lui - doar noi femeile cand cheltuim bani imediat ne simtim mai bine, nu?
sicuta13 spune:
Buna burtici,
Am fost plecati in concediu unde ne-am simtit foarte bine, mai putin in croaziera Am ramas tot baietel, analize ok, mi-am luat si tensiometru ca incepusem sa ma umflu si pina ajung la medic...
Am fost impresionata de tragedia lui Michelle, stiam cat de mult isi doreste un copil, uneori nu inteleg planurile lui D-zeu
Voi rezistati tentatiei de a nu lua lucruri pt bebe? Eu sunt mai superstitioasa cu multi pitici Deocamdata mi-am inoit garderoba mea cu 2 perechi de pantaloni
Cris
cris30 spune:
Salutare si de la mine. Eu n-am cine stie ce noutati decat ca am o foame continua, asta e bine pentru mine ca sunt slabuta si cateva kg in plus mi-ar prinde bine, desi vad ca totul s-a pus pe burta.
Criss felicitari pentru inimioara, deci a zis doctorul ca se poate lua o pastila de Ca pe zi, asa preventiv.
Selene trebuie sa vina de la doctor??
Azi nu stiu de ce m-am gandit la Billy unde o fi ca nu a mai intrat de mult.Billy sper ca esti ok
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
19+ Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
da cris, a zis ca e ok sa iei calciu, ca vitaminele astea nu contin mult...si eu m-am mirat ca stiam ca nu e bine sa exagerezi, dar a zis ca nu incape mult in prenatale, si de aia e bine sa suplimentezi, daca nu poti prin lapte si branzeturi, mai bine cu pilule. dar la fier mi-a zis clar sa nu ma bag decat daca se vede ca am carente in sange.
criss 18+
sicuta13 spune:
Selene mie mi se pare super numele ales, deosebit, pina la urma e copilul vostru asa ca si nu lua in seama.
Si mie imi e foame si am tot felul de pofte, ma si visez cu mincare
Cris
crisspoliss spune:
mamaaaa, da cate cristine ne-am adunat aici
selene, felicitari ptr rezultate, e mai bine sa stii sigur ca totul e in ordine....incearca sa nu te mai stresezi prea mult, ca nu va face bine la amandoua, poate reusesti sa citesti vreun roman, s ate uiti la vreun film, chiar sa crosetezi ca sa iti mai iei mintea de la probleme--desi adevarul e ca e bine sa ne ascultam instinctele in perioada asta si sa mergem la doctor daca asa simtim...pupici multi in continuare
criss 18+
crisspoliss spune:
aa, si am uitat, si mie imi place mult numele asta, Nandini, si tot hindus imi mai place si Prya..sau asa ceva
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Scuze ca va dau emotii... Pe la 4 si jumatate am intrat la medic, e un alt medic decat cel de la spital si decat cel care mi-a urmarit sarcina pana acum, a fost foarte expeditiv, cel putin asa mi s-a parut mie, repede echograf, vazut copil, masurat un pic... I-am zis de iminenta de avort, de spital, de tratament, de stres... Concluzia: copilul este perfect OK, are activitate, doar ca e mai linistit, asa, nu se stie de ce, asistenta mi-a spus ca si Luna are influenta, pe asta n-o stiam, a zis ca mai multe gravide s-au plans in perioada asta ca nu-si mai simt copiii... Copilul are 146 de batai pe minut, nu 153 cat avea ultima data, asistenta a mai zis si ca e posibil ca linistea asta sa se datoreze faptului ca am renuntat la Gynipral... 100 de RON m-a costat linistirea mea sufleteasca, of... A, si matusa mea, cea cu pile si relatii, a zis sa schimb numele, ca nu-i place de nicio culoare Nandini, ca ce nume e asta, ca sa-l traduc in romaneste, acum parca vad ca o sa ma bata non-stop la cap, ca e obisnuita sa faca lumea cum vrea ea... :) cu Daria Nandini de 22+ Daria: "posedata de bine" (persana) Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
offf,nu meriti tu bataie?!Ti-am zis eu ca bebelina e bine....
Auzi nu vrei tu sa lasi neamurile alea in pace si sa fii linistita?Zau asa..ce-i cu pretentiile si cu discutiile astea?Doar e fetita ta,tu ii decizi numele,ceilalti sa decida pt ei si copii lor.
Iris bafta maine la eco.
Criss ma bucur ca totul a fost ok la dr.Dar de ce nu ti-a zis ce este?Sau nu s-a vazut?
Irina ma bucur ca esti mai bine,concediu placut.
Cris30,Billy e in concediu.
Sicutza bine ai revenit.
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian