Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

deci din punctul nostru de vedere dureaza mai mult si-l vedem pe bebe un timp mai indelungat. i like thaat

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cam 30 - 40 de minute, poate si o ora, dureaza o morfofetala, si vedeti tot, numai sa va si explice, ca termenii astia medicali ne omoara...

Nu mai pot de cald...

Pe mine nu ma deranjeaza niciun nume de odisee, fetele din ea conteaza, auziti, gashkutza?

No, sa vedeti pozna, iubi meu a aflat neoficial ca vrea sa-l mute conducerea pe alt post, cu salariu mai mic, s-a enervat si amu' a luat legatura cu alta firma, sa se mute, desi si acolo va avea salariu mai mic, cel putin la inceput, plus ca, daca nu baga continuitate, salutare concediu ala de 5 + 10 zile pentru bebe... No, deci e foarte suparat, cica luni se anunta oficial modificarile astea, a zis ca nu-l mai prinde lumea pe el luni pe acolo...

cu Daria Nandini de 22+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

jasmi a inteles perfect

din acelasi motiv e si asa de scumpa

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna ziua tuturor...sunt aici, am facut
Sunt binisor,pot spune, am fost azi si mi-am facut incompatibilitatea de grup si sotului si Rh-ul, iaca l-am scapat din vedere; am citit tot si m-am amuzat dar daca o luam de la capat cu povestea "anti-stress" si etc. ma duc si, eu zic ca este suficient...
Vis a vis de zodii...hm...sotul varsator(calm, calculat, numai de bine), eu fecioara(irascibila, risipitoare, fara pic de diplomatie)(ce autocaracterizare, m-am facut de ras)
...ei bine bebe are DPN intre 7-15 ian.dacai vorba de 39-40 sapt. caci altfel...ne nastem ori de ajun 24 dec., ori fix de revelion...am pus-o...

20+BogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hello fetelor,

Eu votez pt anti-stress, mi se pare amuzant si am vazut ca si altor fete de la alte odisee li s-a parut original si amuzant.

Lavini, legat de biletele de avion: din octombrie pana in martie sunt cele mai ieftine, din mai pana in septembrie cele mai scumpe, cu un apogeu in august, cand vin studentii internationali spre state si pleaca lumea in concediu. Ca sa-ti niste exemple: bilet cumparat din USA in decembrie 2007 dus intors m-a costat 650 de dolari, bilet cumparat in mai 2008 din USA dus intors m-a costa 970 de dolari, bilet cumparat din Romania in august 2006 numai dus m-a costat in jur de 800 de dolari. Biletele cumparate din Romania sunt mai scumpe decat cele cumparate de aici, pt aceeasi ruta.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

numai de revelion sa nu nasc- nu ca cu burtoi de elefanta o sa fie distractie sau ceva - dar in primul rand cine imi face mie cezariana de rev si cum o sa fie cu ziua lui bebe? nici fix in 24-25 dec nu vreau sa nasc, din aceleasi motive.

ca la noi cezariana nu se face "la rece" decat daca treci cu o sapt de termen. altfel e la fel ca la naturala - adica cand incepe travaliul te prezinti la spital numai ca nu in sala de nasteri ci in cea de operatii.

si mie imi e de fapt mai mult decat indiferent cum se cheama odiseea noastra - daca in ea totul e bine. si daca nu mai sunt peripetii pana la capat.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Capitolul 44

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

tuchi, si la noi e la fel, eu Fecioara si sotul Varsator.DPN-ul este tot in varsator.Sa vedem acum cum o vrea bebe si Dzeu.
Daca nu ar fi al meu sot calculat, nu stiu unde ajungeam ca eu tare sunt "flower-power"

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Eu imi doresc cu patos sa fie Capricorn!!! Eu sunt rac, sotu scorpion si ne-am intelege bine cu un capricorn (eu cel putin, ca scorpionu' nu stiu... :)) ). Nu-l vreau sagetator ca ar fi exact invers fata de noi - el de foc, noi de apa... Nu-i tocmai ok!! :))

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Hahaha... Paul e rac si eu peste iar Francesca e sagetator... baby 2 va fi sau sagetator(vreau) sau capricorn capos...(e unul frate-meu).

Mergi la inceput