Probleme la scrierea unui mesaj
Mai multi dintre voi s-au plans ca au probleme cand scriu un mesaj. Le fuge cursorul, se blocheaza pentru o perioada s.a.m.d.
Am investigat care ar putea fi problema si singura concluzie la care am ajuns a fosta ceea ca Lista cu Smilies se incarca prea greu in urmatoarele cazuri:
- lista este default (neschimbata de utilizatori)
- lista este schimbata de utilizator dar au fost selectate prea multe emoticonuri.
Ca sa evitam confuzii si explicatii prea lungi am hotarat urmatoarele:
- lista de emoticonuri nu mai poate fi configurata de catre utilizator
- default, sunt in lista doar cateva emoticonuri
- pentru introducrea unui emoticon suplimentar trebuie folosita optiunea "Arata toata lista de emoticonuri"
As dori sa stiu daca aceasta abordare a rezolvat problemele celora care intampinau dificultati. Deci astept feedbac!
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Raspunsuri
rhoneea spune:
Daaaa acum am scris un mesaj si a mers struna.
Eu stiam dinainte ca e de la emoticon-uri d-aia nici nu m-am plans.
O zi buna
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Androix spune:
si io ce fac acum? Stau sa caut in lista? Propun sa fim lasati sa le selectam pe cele pe care le folosim frecvent dar sa fie un numar limitat.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix si io ce fac acum? Stau sa caut in lista? Propun sa fim lasati sa le selectam pe cele pe care le folosim frecvent dar sa fie un numar limitat. Vacanta in Maroc cu POZE Andreea mama de Filip si Georgia |
Da, da . Un numar anumit de emoticoane in lista DAR sa existe si optiunea sa le alegem noi pe cele care fac parte din acest numar .
Nu se poate asa , va rugam mult de tot ! Please
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
admin spune:
O sa ma gandesc la ceea ce ati spus si poate o revin la posibilitatea de a avea un numar limitat de icoane in lista.
Deocamdata mai las asa vreo 2 saptamani...
O zi buna Echipa Desprecopii.com