Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Leeloo21 spune:
da..andrea are dreptate..insa eu personal nu ma pot inhaita la asa ceva..unu k nu am experienta si doi..nu prea am nici timp..in primul rand ca sa invat programul si ca sa-l si intretin acest site...dar ar fi o buna idee..un mare pas spre mai bine! insa cred ca near trebuii sa o apobabre din partea dr.B si a clinicii eva ..ca na..reclama ar fi in floare pe acest site..
poate vreuna din fete stie si are mai multe detalii despre proceduri..
eu nu mi-am pus problema sterilitati apei..doar ca am fost intrebata si n-am stiu sa dau un raspuns clar la intrebare..dar..acum am sa stiu! multuesc fetelor!
va anunt cu drag ca pe 12.11.2008 va avea loc o la primaria sectorului1...iubitul meu va devenii sotisorul meu drag! nu von face si nunta la biserica, ci doar o logodna duminik urmatoare..intram apoi in post si nu se mai poate..si nu avem timp si nici resurse pt o nunta cu tam-tam...dar..DD este cu noi si ..va garantez ca acest cpil este iubit siva avea tot ce va avea nevoie!..precizez k parintii lu bebe mic sunt impreuna din momentul in care s-au vazut prima data..de la balul meu din clasa a 9-a..acum 6 anisori..suntem mici si pitici si din noi mai iese unu mic..ce ziceti de asta..suntem caraghiosi si tare amuzanti daca ne-ati vedea acum..
va pupic
Cristina cu bebe mic 19+
nasterea in apa
martie spune:
Leeloo21, sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra si sa va ajute Dumnezeu, ca sunteti asa de tineeeri... Ma bucur mult pentru tine, esti o simpatica.
Personal nu-mi displace nimic mai tare decat cand vad mireasa o baba sau... ma rog, tinerele de ...40 de ani in rochie alba de mireasa.
Bravo voua ca va iubiti si o sa aveti bebelusi acum. Eu mi-am promis ca o sa le bat la cap pe fetele mele sa faca la 20 de ani copiii, ca uite maica, pe mine la 30, cu 2 copii mici... cand ii tot ridic si alerg prin casa, ma dor salele
Casa de piatra!
P.S. : Stai linistita, nu-ti trebuie nunta mare, nu in asta consta fericirea cuplului
Leeloo21 spune:
multumesc martie! esti o draguta! si noi am fost indrumati si de parinti sa-l facem pe bebe cat mai repede..multa lume am observat ca regreta varsta inaintata la care s-au apucat sa faca acesti minunati copilasi..oricum..dupa cum cred ca am mai zis..ne cunoastem deja de 6 anisori..si ne dorim un bebe mic de cand ne-am cunoscut..la noi subiectul "cand il facem pe ala mic?" era discutat in patul nostru in fiecare saptamana! si cu ajutorul lui DD vom reusii sa-i oferim o educatie buna..foarte buna este telul..vom vedea ce cavaler va iesii oricum..vom creste si noi odata cu el..ca vorba ta..suntem destul de tinerei si foarte indragostiti
Cristina cu bebe mic 19+
nasterea in apa
Aurorra spune:
Buna fetele!!
Ce liniste pe aici!!
Leeloo,abia acum am vazut ca te vei casatori,iti doresc casa de piatra ,sanatate si multa fericire alaturi de sotul tau si de micutul care va veni curand! Sunt sigura ca este un copil iubit si dorit si cred ca aceste sentimente nu sunt conditionate de un certificat de casatorie si sunt sigura ca nici iubirea dintre voi! E bine ca relatia voastra se finalizeaza cu o casatorie, multa fericire!
Si ca sa vedem cat de haiosi sunteti,asa cum zici tu, poate ne arati si poze cu voi!
Ai fost la BV? Sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost!
Khrisu,tu ce mai faci? Cum te mai simti esti bine? Copilasii ce fac? Poate prinzi un pic de timp si intri sa ne mai povestesti! si la tine!
Roty tu cum esti? Poate reusesti si tu sa ai un moment liber si ne mai dai vesti!
Eu va pe toate si va doresc tot ce-i mai bun!
Aurora, mamica fericita de iubit!!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
ana1980 spune:
Citat: |
va anunt cu drag ca pe 12.11.2008 va avea loc o la primaria sectorului1 |
Leeloo - Casa de piatra! dar eu totusi as zice sa faci si cununia religioasa inainte sa nasti. Petrecerea o poti face oricand. Asa si cel mic va fi mai ajutat. Sper ca nu te-am suparat
Citat: |
Ma mir ca nu vor sa nastem in spirt sau rivanol. |
Martie ai reusit sa ma distrezi....asta mai lipsea....
neliaCris spune:
chiar mi se pare fr naturala aceasta nastere...asa ca fatelor stati linistite ca pe mine m-ati convins.si oricum prin ce am trecut eu la nastere nu imi mai doresc!!!
leloo,eu voi naste pe bb 2 atunci can ne vom hotari sa il avem la clinica din bv.e aproape de sibiu unde am casa parinteasca si unde am nascut pe cristian.
va pup si va urmaresc mereu.incat la un moment dat imi vine sa il fac pe bb 2 chiar acum.dar e cris mic si as vrea sa ma dedic un pic mai mult lui nu sa tot fiu cu capul in wc la vomitat..
mult succes pe mai deoarte si sanatate
mami de cristian 14 martie 2008
Leeloo21 spune:
buna fetelor..nu am mai scris ca nu am mai avut timp sa stau pe net apropae deloc..
pe 6 am fost la brasov..joia trecuta..ne-am intors vineri..
dr baiulescu este un doctor exceptional, ne-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile, a analizat toate testele pe care mi le facusem pana atunci, a stat calm la eco si ne-a explicat fiecare particica din corpul lu bebe..iar clinica este fenomenala..super..n-am cuvinte..cu siguranta voi naste acolo!
multumesc fetelor k m-ati indrumat spre nasterea in apa! suntem foarte fericiti!
cununia a iesit superb..s-a lasat cu rasete si ghiote din primarie..a continuat cu o masa restransa de 25 de persoane..a fos superb!
ieri la 21s 6z am fost la eco de trim 2..bebe este superb..suge degetelul cu pofta si o mangaie pe mami cu piciorusele si manutele de cate ori poate..e o joak incontinuu acolo la el..micul meu extraterestru
va pup cu drag si astept vesti si de pe la voi!
Cristina cu bebe mic 22+
nasterea in apa
Aurorra spune:
salutare,
Leeloo,felicitari pentru micutul din burtica,sa creasca mare si sanatos!!
Ma bucur ca te-ai intors cu o impresie buna de la brasov si cu. convingerea de a naste la eve! De fapt nici nu se putea altfel!!
Sarcina usoara in continuare si sa ne mai tii la curent!!
Aurora,mamica de delfinas iubit si bolfos!!
Aurorra spune:
Leeloo,felicitari pentru logodna si petrecere reusita si vrem si noi poze sa va vedem!!
Pupicei
Aurora,maica de delfinas minunat si bolfos!!
Monnvas spune:
Buna, fetelor!
Va urmaresc de ceva vreme, dar am disparut in ceata fiindca in lunile astea m-am chinuit sa imi conving familia ca nasterea in apa ar fi cea mai buna metoda pentru mine.
Pana una-alta, l-am prins pe sotz, dar cu parintii mai am oleaca de furca.
Azi am aflat ca incepand cu 1 ianuarie o sa se poata naste in apa si in Bucuresti, la initiativa Active center. Joi o sa aflu mai multe detalii. Stiu ca pt voi dr. B. a avut o contributie importanta, dar ca bucuresteanca lenesa as prefera sa nasc "in urbe". Voi aveti cumva mai multe info decat mine in legatura cu posibilitatea asta?
pentru burtici si pentru ii delfinasi!
Monik 25+
CASA LU' BEBE