Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)
Raspunsuri - Pagina 10
khrisu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eld va recomand tuturor sa refuzati vizitele in primele saptamani, sunt foarte obositoare, in loc sa te ocupi de bb si sa te odihnesti, stai cu musafirii. In fine, eu asa am procedat acum si mi-a fost bine. Plus ca acum e sezon de viroze si bb e sensibil, la fel si mama dupa nastere. Eld, mami de fetite -Theodora (25.01.03) si Irina(5.05.08) |
Vizitele mi-au dat peste cap si mie tot echilibrul..asta la primul bebe, Eram extrem de stresata ca tre sa vina cineva, alaptatul mergea foarte greu, aveam sfarcuri retractile, bebele obisnuit din maternitate cu bibe imi refuza sanul, foloseam niste protectoare pt sfarc din silicon ca sa aibe de ce prinse sanul. A fost cumplit. In momentele cand casa era plina si bebele refuza sanul si pt ca ma simtea pe mine stresata puneam mana pe pompa, ma storceam si-i dadeam din bibe..mare greseala. M-am chinuit mult cu el si pe la 7luni nu a mai vrut sa suga deloc. Eu am continuat sa ma storc pana pe la 11 luni. Alaptatul baiatului a fost un exercitiu de vointa..
Acum sunt cumva relaxata in ceea ce priveste alaptatul..ii dau tot timpul san..nu ma mai intereseaza cat papa. Si nici prezenta musafirilor nu ma deranjeaza..ce-i drept au fost foarte putini in vizita pana acum. Problema cea mare este ca sunt stresata din cauza ca in curand voi divorta, iar nelinistea asta uneori i-o transmit si fetei si ma simt vinovata. si cat a fost in burtica am chinuit-o rau .. am avut emotii cand am vazut-o pt prima data..mi-era teama sa nu fie ceva in neregula cu ea.
Aurora multumesc pt invitatie
KHRISU mamik de baietel si fetita
eld spune:
Khrisu, imi pare tare rau de cele prin care treci, de aseara de cand am citit sunt in stare de soc. Am toata admiratia pentru tine, esti foarte puternica si vei trece cu bine peste.
Sa va dea Dumnezeu sanatate, ca restul e floare la ureche .
Daca te pot ajuta cu ceva (virtual sau real), te rog sa-mi spui.
khrisu spune:
Multumesc Eld
Acum sunt cat de cat ok.. m-am obisnuit cu situatia si am acceptat-o. in schimb ma lupt cu depresia postpartum care imi tot da tarcoale.
Au trecut deja 4 luni de cand am aflat ca sotul meu are o amanta de mai bine de 2 ani. si culmea e ca nici pana acum nu s-au despartit. Am scris ceva pe la alt topic ca sa ma descarc ca mi-e deja jena sa ma tot plang pe la prietene. Intr-adevar sanatatea conteaza cel mai mult..de aceea am plecat de nebuna pana in brasov sa nasc in apa... sa scap de epiziectomie si pentru binele fetitei.
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
felicitari mamicilor..exceptionale povestioare felicitari pt lapticul din sanii vostrii si ca aveti bebei mancaciosi si sanatosi!
nu am mai apucat sa scriu dar am mai apucat sa citesc printre picatiuri ce ati zis..
khrisu ma intristeaza ce aud..sa-ti dea DD sanatate si putere sa iesi din necazul asta! daca ai nevoie de orice te rog sa-mi spui..atat cat mai sa pot te voi ajuta..sunt o buna ascultatoare.
am fost marti la eco..bebe mic are putica!!! suntem foarte fericiti..e grasut si sanatos..burtica mea nu este foarte evidenta..are caputul rotund si ii zicem Biluta acum
pupici,
Cristina cu bebe mic 17+
nasterea in apa
roty spune:
sal fetelor
eu am facut un granulom de la epiziotomiei si am si o scurgere cica urita .la vi cum e?s a terminat cu lohiile?doct mia dat telefonic klion ovule.
krishu fii pozitiva gindestete ca si tu si coca sunteti bine si sanatosi ,problemele vor trece oricum fa in asa fel sa nute afecteze altii cum se gindesc numai la ei.ocupate cit si cind poti de tine viata merge inainte si copiii sunt cei mai importanti.stiu ca nu e usor dar tu esti o pers ffff tare asa ca ai sa vezi o sa fie bine.
pup
khrisu spune:
Multumesc pt incurajari
Roty cine ti-a pus diagnosticul asta granulom de la epiziotomie?? Ce simptome ai?
Mie mi-au cam trecut lohiile..mult mai repede ca la prima nastere. Inca nu au trecut 3 saptamani... si e cam gata.
Leeloo21 felicitari pentru baietel!!
Aurorra spune:
buna fetele,ce mai faceti?
Khrisu,imi pare rau sa citesc ca ai probleme,chiar m-am intristat asa,ca numai de asta nu ai nevoie acum!Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cumva,dar cel mai important e sa fii tu sanatoasa si copii la fel,daca poti incearca sa fii cat mai linistita si relaxata si sa nu te lasi prada depresiei,ar fi bine daca ai putea sa ai pe cineva langa tine (mama ta,de exemplu)care sa te mai ajute! fii tare pentru tine si mai ales pentru copii!
Roty,ma bucur sa citesc vesti de la tine,imi pare rau de problemuta ta,dar o sa treaca! Eu nu am absolut nici o problema, sunt complet vindecata,iar lohii nu prea mai am!
Leeloo,felicitari pentru bebita si sa creasca mare si sanatos!
eld,eu incerc sa ajung la Dr Baiulescu,cel putin asa intentionez,nu stiu ce o mai fi pana atunci,oricum mi-a zis sa-l sun inainte sa vedem cum ma programeaza,o sa vad cum mai stau treburile,cum va fi si bebe si poate mai facem o plimbare pana la bv.
Aurora,mamica fericita de delfinas minunat Robert-Matei
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
Galushca spune:
Khrisu, ai tot dreptul sa vorbesti despre ce ti se intampla.
Nu stiu ce sa spun, mi-e ciuda ca ti s-a intamplat asa si atat.
Si eu sunt fan attachment parenting. :)
Leeloo21 spune:
buna fetelor!!! nu mai ziceti nimic? povestiti un pic de delfinasii vostrii.. sunteti toate bine?
mai este un picut si merg la bv pt consult la eva..pe 6 se va intampla..abia astept sa vad cu ochii mei tot ce am citit de la voi pe forum:)
noi suntem bine..flacaul meu da din manute picioruse fundulet in fiecare zi..parca dimineata isi face incalzirea iar seara cand ne punem in pat se relaxeaza si se destinte..se intinde si se culca..este fenomenal!
pup burticile!
Cristina cu bebe mic 18+
nasterea in apa
Aurorra spune:
buna fetele,
ce mai faceti? Va salut si eu acum cat am un pic de timp ca doarme delfinasul iubit,ca acusica se trezeste!
Leeloo,foarte bine ca e activ bebita,asa sa fie tot timpul! Ce sa zic de delfinasul meu,in general e cumintel,papa,doarme,il mai apuca asa cate o criza de plans,cred ca si de la colici,ca se mai si strange cateodata,in rest e destul de bine,am pus falcute si am mai si crescut,iesim in fiecare zi la plimbare si ne place asa de mult ca dormim intr-una cat suntem afara! cam asta e programul nostru zilnic!
Leeloo sa ne povestesti cum a fost la bv!
Khrisu,tu ce mai faci? esti bine,cum te descurci cu bebeii? daca mai ai timp mai dane vesti!
Roty,tu? esti bine?
toate fetele si aveti grija de voi!
Aurora, mamica fericita de delfinas minunat!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png