ursitoare la botez
Buna mamicilor!
am o intrebare..
a avut vreuna dintre voi ursitoare la botez?
Raspunsuri
Tala spune:
nu, n-am avut, in schimb, pe cand avea 6 luni, lui David i-a facut 'menirea' un om special (pt noi), si desi n-as fi planificat asta, a fost emontionant ce a spus si cum....
Bucurie!
iriss27 spune:
eu am vazut pe youtube cateva filmulete cu ursitoarele de la botez; pare f frumos momentul, mai ales ca la botez nu se intampla nimic spectaculos
la nunta, ba se mai fura o mireasa, mai o jartiera ... dar la botez decat masa si dans
m-am interesat si pretul e destul de mare, cam 7-9 mil pt 3 ursitoare care ursesc vreo 15 min
noua ni se pare cam mult pt 15 min de spectacol
a gasit cineva mai ieftin?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
herra spune:
eu abia de curand am auzit de acest obicei, adica despre faptul ca s-a reactualizat oarecum...
cum arata aceste ursitoare??
eu nu cred ca as avea incredere. pot sa stiu ce face vreuna? nu ma joc cu puterea mintii, daca vreau sa-i "menesc" ceva pot sa o fac si singura.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
duoart spune:
sunt niste zane care ursesc numai de bine...deci atragi numai lucruri pozitive, stai linistita...
eu stiu niste fete care au un spectacol care dureaza 20 min si costa 500 ron
si nu e reclama!!!
pt ca nu fac eu asta!!!
si eu le-am chemat cand am rupt turta nepoatei mele...
numai bine!
Citat: |
citat din mesajul lui herra eu abia de curand am auzit de acest obicei, adica despre faptul ca s-a reactualizat oarecum... cum arata aceste ursitoare?? eu nu cred ca as avea incredere. pot sa stiu ce face vreuna? nu ma joc cu puterea mintii, daca vreau sa-i "menesc" ceva pot sa o fac si singura. Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |