Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Carmen, ce dulce e el cu sticluta de bere
fimea sa nu bada , daca cere apu de pe masa si ii zici ca e bere , daca recunoaste sticla fuge, si daca nu o recunoaste si e pahar, il cere il arati miroase si se stramba
Magda bine ati revenit

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

a venit ... a venit ... toaaamnaaa!!!

urez succes tuturor mamicilor care incep munca si bebeilor care merg la cresa/gradinita.

anaalina pupam bolnavioara mica si bronzata si astept poze cu ranch-ul!

loradin super ana! stai linistita ... o sa-i treaca. nepotica noastra la 3 ani zicea: pa mare! nu mai venim!! anul asta, 4 ani, n-o mai scoteam din apa.

referitor la subiectul propus de rein pararea mea este ca ne trebuie educatie. nu sunt persoane care sa stea de bunavoie si nesilite cu mai multi copii doar de dragul lor sau al parintilor. nici macar rude. bine, sunt si cazuri care confirma regula, dar in ansamblu eu asa vad. si mie mi-ar fi convenit de minune sa gasesc o mamica sa-l las pe matei. aveam o colega la celalalt serviciu care-si ducea baietelul la o vecina care mai avea 3 nepoti. ii dadea bani la mancare si o suma destul de mica ... 2-3 mil/luna. copiii erau tratati in mod egal, si d-na respectiva era facuta pt a creste copii. insa rar asa ceva. eu as vrea sa gasesc pe cineva care sa-mi calce si sa stearga praful 1 data la 2 sapt, de exemplu. am o gramada de vecine care stau si sparg seminte langa scara si se plang ca n-au bani, dar nu s-ar "injosi" ele sa faca un serviciu pt altii.

nu stiu daca vroiam sa mai zic ceva, pup tot stupul.

despre matei: e bine. nebunel. teoretic e inscris la cresa oitelor din sect 4. practic va sta tot la mama.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 5 luni!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Septembrie, nostalgie.....au mai ramas 2 saptamani de vacanta.Incercam sa le traim la maxim, l-am pus pe Raul sa scrie pe un caietel ce mai vrea sa facem pana incepe scoala si incercam sa bifam in fiecare zi.
Teoretic de maine merge Giulia la cresa cate 2 ore..astazi ma duc sa mai vorbesc. Sunt inca nehotarata, mi-e mila de ea, am o gramada de indoieli (cu privire la alimentatie..piticii mei, dupa cum stiti).

Rozi, pai da, cu musafiri de varsta aia si cu jucariile veveritzei, daaa, ideal! Si se vede ca veveritzei ii place!
Mai greu e cand sunt mici si se bat (ca Giulia cu finutul meu) de cum se vad. Si stresul meu de toata vara: Vin copii la Raul (si cate 4) se joaca cu jucarii mici cat unghia(lego-uri, geomaguri cu bile mici..) mie mi-e teama sa nu le inghita Giulia si mai si fug, sar si mi-e ca mi-o lovesc.
Mai ales ca vine sezonul rece mi se pare f buna ideea sa le aduceti copii sa socializeze. Eu sunt cam satula de invazia zilnica, dar incepe scoala si se schimba lucrurile.

Despre sistemul de "gradi la domiciliu" cred ca as avea incredere in cineva cunoscut. Prea am auzit muuulte prostii.

Lumi, superbi peretii, felicitari artistului si ferice de beneficiar!

Diana multumesc pentru poze! Vad ca ati avut un concediu plin!

Loradin te inteleg ca ai fost dezamagita, in prima zi si Giulia era ingrozita de nisip, imi tot spunea "iuuuuui, uiteeee" si se curata si ea, apoi ma curata pe mine, isi scutura mainile, dar apoi incetul cu incetul s-a mai obisnuit.

Anaalina, multa sanatate, bine ca a trecut cosmarul cu spitalul, ca recupereaza ea!!!

Rein, sunt sigura ca o sa gasesti modalitatea cea mai buna ca Petru sa nu se simta mai putin iubit ca bebelusul! Cred ca e greu la o diferenta asa mica de varsta dar si f frumos!

Carmen, ce bine-i merge lui Darius in bratele bunicului, o sa le fie dor unuia de celalalt!

Bine ati revenit din vacante, haideti sa "inviem" stupul!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Nickol_f

hai fetele, e toamnaa, ne adunam si noi innapoi in stup?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am revenit si noi dupa prima zi de cresa . Si acum impresiile:

* eu am avut de umblat dintr-o parte in alta, asa ca n-am apucat sa ma gandesc oare ce si cum o fi... poate mai bine asa, eu cred ca exista o oarecare telepatie intre mama si copil si in momentele in care ma stresez eu oare ce face el, el plange...

* Alex: l-am dus la 8 dimineata (putin m-a certat managerul, programa incepe practic din 15, pana atunci a zis sa il duc pana la 9:30, sa nu il trezesc dintr-o data mult mai repede decat era el obisnuit); s-a plimbat circumspect prin curte, pe triciclete, s-a urcat pe tobogan, s-a plimbat prin casuta de lemn din curte, a aruncat cu mingi... dar cu conditia sa ma vada, si cum se apropiau educatoarele de el se punea pe plans. Asta vreo ora... la un moment dat cand se juca in nisip m-am ascuns, n-a avut ce sa faca decat sa se impace cu educatoarele, a plans vreo 10 minute atunci, eu am rezolvat cu dosarul si ce acte mai aveam de rezolvat, si la 9 am plecat de acolo.

M-am intors la 12:20... ce s-a intamplat intre timp: a mancat cerealele cu lapte binisor dimineata, s-a mai smiorcait putin (spun smiorcait pentru ca are un fel de plans-tipat, fara lacrimi, nu e chiar plans-plans de suferinta, e mai degraba un smiorcait care invoca bagare in seama, numai ca fiind asa tipat se cam sperie lumea )... i-am lasat acolo paturica lui, educatoarea i-a dat-o atunci, s-a linistit, a stat o vreme cu paturica in brate asezat pe o bancuta (uf, omulet necajit ) dupa care si-a revenit, l-a fugarit si mangaiat pe un alt baietel din grupa lui, putin mai mare decat el (eu as fi zis ca-s la fel, dar educatoarele spun ca Alex e cel mai mic ), s-a mai invartit pe acolo... la amiaz n-a vrut sa se atinga de supa, dar a devorat crutoanele lui si pe cele din jur Acum, avand in vedere faptul ca el mananca supa pe la 3, si ei i-au dat-o la 12, nici nu ma asteptam sa puna gura pe ea

Imresii generale: sunt 5 copii in grupa lui ("grupa de acomodare"), la 2 educatoare. Eu zic ca e ok. Nu sunt multi copii in gradinita, in ora pe care am stat-o eu acolo dimineata au ajuns vreo 10-12, mai era inca o jumatate de ora timp in care sa mai ajunga altii, dar nu cred ca au mai ajuns prea multi dupa.

Ca o nota generala pentru ziua de azi as da 8 din 10, cele 2 puncte se pierd pentru:

- una din educatoarele de la grupa lui a vrut sa se aproprie dimineata sa il ia, Alex s-a pus pe plans, ea imediat s-a dat inapoi si s-a ferit pe motiv ca "ii plac foarte mult copiii, dar ea nu stie cum sa se comporte cu ei cand plang". Acum, daca esti o persoana oarecare, nu e grav, dar daca esti educatoare... trebuie sa te astepti la asa ceva si sa inveti sa te descurci, mai ales daca ai grupa asa mica (si din discutiile lor am inteles ca ele si-au ales grupele). Sper sa se rezolve in timp. Cat a plans s-a ocupat de el cealalta educatoare de la grupa lui si inca una de la o grupa mai mare (de fapt cu ea s-a si inteles Alex cel mai bine).

- sala in care mananca e cam intunecoasa... e la demisol, dar ma asteptam sa fie ceva mai luminata. Nu e ceva grav, doar ca eu am oroare de spatiile neluminate

- i-au pus scutecul aiurea, adica prins prea jos si prea larg. Noroc ca nu face kk prea des, daca ar fi facut si l-ar fi imprastiat pe pantaloni o sa incerc subtil maine sa le rog sa il prinda mai strans.

Cam atat pentru ziua de azi, am ajuns acasa, Alex doarme, eu ma duc sa ii fac ceva de mancare

Si celorlalti bebei care incep cresa - va doresc acomodare cel putin la fel de buna ca a noastra.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna mamici,

Momentan stam la bunici pt ca ne chinuim sa ne renovam apartamentul si am fost nevoiti sa fim aici dar m-am saturat.Nu mai am nici o putere asupra copilului.Mai avem un apartament inchiriat la Constanta pt ca eu sunt de acolo si ne mai duceam pe acolo si ieri m-am certat cu soacra mea la cutite(nu am facutt bine) pt ca nu am mai suportat sa inghit si i-am spus ca vom pleca in Constanta si stiti ce mi-a raspuns?
"Daca plecati de aici si se intampla ceva cu copilul o sa aveti de-aface cu mine"Am ramas cu gura cascata.Deci nu mai am nici o autoritate fata de copil,trebuie sa il cresc dupa conditiile lor.Nu mai vreau,m-am saturat.Cu copilul stau eu toata ziua,sta bunica (mama lui soacramea),da raportul la tot.
Cum ma sfatuiti sa fac?Ce sa fac?Sotul meu vrea si el sa plece,nici el nu mai suporta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ciao, fetelor
in sfarsit am si eu timp de net.
Merci inca o data celor care s-au gandit la noi lunile astea.Imi pare rau ca n-am reusit sa ma vad cu nimeni in tzara, nici macar cu"cuscra" care era mai aproape de mine, peste deal.
Adevarul ca io nici nu prea am avut cu ce ma deplasa, deavand masina.Si cand a venit Bogdan ne-am ocupat de botez, au venit ai lui, n-am prea mai putut pleca.Nici nu stiu cand a trecut vremea, cel putin cat a stat el in romania.Offf, de mai era o luna ce mbine era.Ce sa-i faci, la anu'.
Cami, imi pare tare rau, mi-ar fi placut mult sa ne vedem si cu tine si cu Filipeasca.Data viitoare,( io sper sa fie mai repede de la vara)
Kitty, si cu tine la fel.
Roxana, sa va faceti autostrada ca asa venim si noi la Brasov, atlfel cam greu. Am vazut pozele de la Francia.Sa nu-mi spui ca nu ati facut baie, ca nu v-am vazut la pelea goala.

In alta ordine de idei, ambotezat cupilul.Cam tarziu da' am tinut neaparat sa fie la noi acasa, sa fie si buna, si muma, si tusa si verisoara si tot ai nostri.A fost fain, l-au cam chinuit pe Lucas ca l-au bagat cu capu' in apa , pe bune.Io nu ma asteptam la asta asa ca n-am vorbit inainte cu popa sa nu-l bage si m-am trezit ca baiatul meu face balbadac.asta e, a trecut.
Azi am inceput si noi gradinita asa ca multumim pentru urari.Am stat cu el un pic si dupa aia l-am lasat singur de la 10 jumate pana pe la 11 jumate, avand in vedere ca e reacomodare la el.Cand am ajuns sa-l iau se juca cu o educatoarea.Mi-a placut ca le-a recunoscut , se juca cu el, nu avea nici o treaba, cat am fost eu acolo.Cand i-am spus ca eu trebuie sa plec, a cam inceput sa se lipeasca de mine.si cand a venit educatoarea si l-a luat a inceput sa planga.Asta e, m-au asigurat ca n-a plans mai mult decat altii si ca e foarte bine ca se manifesta si nu devine trist.Aceeasi poveste ca si data trecuta.
No cam atat despre noi, am pus si poze de la botez, daca vreti sa ne vedeti cat de mare am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

buna!

am fost si noi la bunici, ne-am intors aseara...stefi se comporta foarte diferit la bunici, desi e mica se vede imediat cum speculeaza extazul celor din jur si se alinta, are fel si fel de capricii, pe mine ma si amuza, ma si ingrijoreaza...aha, ala e rasfatul la bunici de care se plang parintii. acasa nu face asa, simte ca nu-i merge

diana, ce-am suferit cand am citit de Alex cum statea pe bancuta cu paturica lui, of, of, mititeii de ei...a venit vremea sa iasa din cuibusor. ii doresc acomodare rapida si lui si tie

cred ca este foarte greu, va doresc mult curaj fetelor care va dati puii la gradinita, imi imaginez cu inima stransa prin ce treceti

iuliana, daca aveti posibilitatea sa va mutati, mutati-va cat mai repede...din experienta mea pot sa-ti spun ca e de preferat sa locuiesti in ap care se renoveaza, cu praf si alte inconveniente (desi nu stiu daca e posibil, in cazul vostru), decat sa suporti fel si fel de lucruri de la parinti...distanta este sfanta...cu cat te vezi mai rar, cu atata te intelegi mai bine. este bine ca sotul te sustine, va doresc sa luati cea mai buna decizie!

paxela, si stefi zice apu, papu, mamu, tatu...ii place ei sa puna u la sfarsit

rein, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pentru ca nu socializeaza cateva luni de iarna, daca gasesti o bona pe care el sa o placa, e mai important..poate are vreun copil cu care se mai joaca si se pot intalni acasa cand la unul cand la altul, solutii se gasesc si pentru joaca cu alti copii...mie mai greu mi se pare sa gasesti pe cineva care sa se inteleaga bine cu copilul si sa stie sa se comporte cu el

avem niste poze recente aici

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

felicitari pentru botez, Lucas! ce baiat mare si frumos! eu ma mir ca a stat acolo la botez, a avut el rabdare sa-l si miruiasca, n-a rupt-o la fuga?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Pana l-au bagat in apa a fost cuminte, dupa aia n-a mai stat decat cu mine acolo. Se uita el mirat la ce-i face, da' statea.Acum s-a obisnuit, ma duc cu el la biserica pupa icoanele, pupa crucea, sta sa-l miruie...ii shod , ce mai.

Mergi la inceput